Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از داراب، در بخشی از سوژه‌ "۴۰ روستای فاقد اینترنت در دهستان کوهستان داراب" که اهالی این منطقه در سامانه فارس من به ثبت رسانده‌اند، آمده است: "دهستان کوهستان که به فاصله ۱۵۰ کیلومتری از مرکزیت داراب قرار دارد، یکی از محروم‌ترین مناطق فارس است که علیرغم وجود محرومیت‌های گسترده، نخبگان علمی و فرهنگی زیادی را در سطح کشوری و استانی در خود پرورش داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در منطقه‌ای که از گذشته تاکنون، تحصیل و علم آموزی آنقدر برای مردمش مهم بوده است که حاضر بودند به خاطر فرزندانشان مهاجرت کنند و بعضاً در شهرها حاشیه‌نشین شوند، در ۲ سال گذشته که آموزش به شکل اینترنتی و مجازی بوده، سهم آموزش در این منطقه، تقریبا صفر بوده چرا که حدود ۴۰ روستا از ۴۳ روستای این دهستان، فاقد اینترنت هستند.

بنابراین از مسؤولان امر، تقاضا داریم که به وضعیت اینترنت این منطقه رسیدگی کنند. لازم به ذکر است که زیرساخت لازم (شبکه فیبر نوری و هشت دکل فعال) جهت ارتقاء و دریافت اینترنت در این منطقه وجود دارد و این پروژه، نیازمند هزینه میلیاردی نیست."

اجرای پروژه اینترنت کوهستان پس از آماده‌سازی شبکه انتقال

جهت پیگیری این مطالبه عمومی، با مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات فارس گفتگویی داشتیم.

مهرداد سهرابی با استناد به ماده 67 قانون برنامه ششم توسعه گفت: طبق این قانون، 80 درصد از روستاهای بالای 20 خانوار باید تا پایان برنامه، به شبکه ملی اطلاعات دسترسی داشته باشند.

وی ادامه داد: اکنون 91 درصد از روستاهای بالای 20 خانوار در استان فارس به شبکه ملی اطلاعات دسترسی یافته‌اند و تلاش برای ایجاد دسترسی سایر روستاها، ادامه دارد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات فارس اظهار داشت: دهستان کوهستان داراب، دارای 18 روستای بالای ۲۰ خانوار است و نه 43 روستا که از این تعداد 9 روستا دارای اینترنت ثابت یا سیار می باشند.

سهرابی بیان کرد: وزارت ارتباطات با ارتقاء و ایجاد سایت برای پوشش اینترنت باقیمانده روستاها موافقت نموده و در همین راستا، کار به اپراتور و شرکت مخابرات ایران ارجاع گردیده است.

وی خاطرنشان کرد: پس از آماده شدن شبکه انتقال و تامین تجهیزات، این پروژه توسط مخابرات اجرا می‌شود.

دانش‌آموزان و دانشجویان منطقه با مشکل مواجه هستند

به گفته اهالی منطقه، آنتن‌دهی اینترنت در بسیاری از روستاهای این دهستان، وضعیت مطلوبی ندارد و فقط در شهرک بازرگان، شهرک نصر و تل بارگاه از اینترنت 4G برخوردار هستند.

یکی از اعضای گروه جهادی آبادانی بکر که در این زمینه پیگیری انجام داده است، به خبرنگار فارس گفت: غیر از روستاهای سیزده‌گانه بکر، بیش از ۲۰ روستا یا اینترنت GSM دارند یا E که کارایی برای مردم و دانش‌آموزان و دانشجویان ندارد.

مجتبی عسکری ادامه داد: در شرایط آموز آنلاین، دانشجویان و دانش‌آموزان منطقه بیش از سایرین با مشکل مواجه می‌شوند.

وی بیان کرد: در حال حاضر اینترنت روستاهای بکر و بناب 2G، توکل آباد، چاه گونی و حسین آباد GSM و شهرک بازرگان، شهرک نصر و تل‌بارگاه 4G است که در این نقطه نیز برخی از ساعات روز 2G می‌شود.

عسکری با بیان اینکه از طریق بخشداری، این مشکل را به فرمانداری شهرستان ارجاع داده‌ایم، اضافه کرد: این موضوع از طریق فرمانداری شهرستان داراب در استانداری مطرح شده و قول داده‌اند که تا شنبه هفته آینده برای رفع مشکل اینترنت کوهستان مراجعه نمایند.

این فعال جهادی خاطرنشان کرد: زیرساخت لازم جهت پوشش شبکه یا ارتقاء آن در دهستان فراهم است و مسؤولان می‌توانند با مراجعه میدانی، هر چه سریع‌تر به این موضوع رسیدگی کنند.

انتهای پیام/س

منبع: فارس

کلیدواژه: اینترنت دانش آموزان شبکه انتقال مدیرکل ارتباطات فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۲۳۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب شرب ۱۰۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی از وصل‌شدن آب شرب ۱۰۰ درصد روستاهای مناطق تحت تاثیر سیلاب استان خبر داد.

مهدی دوستی، امروز شنبه ۸ اردیبهشت با اعلام این خبر به رسانه‌ها گفت: ۱۶ روستا و ۱۴ پاسگاه مرزی با جمعیت متاثر ۷۲۰۰ نفر درگیر پیامدهای سیلاب شدند که در حال حاضر مشکل آب شرب این روستاها بصورت موقت برطرف شده است.

وی ادامه داد: اکیپ های عملیاتی از مرکز استان و شهرهای همجوار در کنار اکیپ های مستقر در شهرستان زیرکوه در سه شبانه روز بصورت مستمر تلاش نموده و با توجه به خرابی جاده های مواصلاتی و خساراتی که برای شبکه برق شهرستان پیش آمد، آبدار شدن روستاها با مشکلاتی همراه شد که خوشبختانه با تلاش شبانه روزی همکاران قطع آب روستاها مرتفع گردید.

دوستی با بیان اینکه کارشناسان شرکت در حال برآورد خسارات ناشی از سیلاب بصورت دقیق هستند تصریح کرد: حدود ۵۰ کیلومتر از خطوط انتقال نیاز به اصلاح خط و تعمیق و تعویض لوله دارند و برآورد خسارت حدود ۵۰ میلیارد تومان است که باید برخی از خطوط انتقال آسیب دیده بصورت ویژه اصلاح شود تا در تابستان مشکلی برای تامین آب شهروندان نداشته باشیم.

مدیرعامل آبفای استان خراسان جنوبی ادامه داد: حساس ترین خط آسیب دیده، ۸ کیلومتر لوله ۳۰۰ جی آرپی بمرود_ حاجی آباد است که به صورت کامل از بین رفته است ضمن اینکه خطوط انتقال مجتمع آهنگران هم بصورت جدی آسیب دیده است .

وی بیان کرد: در حال حاضر آب موردنیاز شهروندان تنها از یک خط تامین می گردد. لذا  اصلاح این خطوط قبل از  تابستان بسیار حیاتی خواهد بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تأکید شهردار مشهد بر تملک پلاک‌های در مسیر و بازگشایی بولوار کرامت
  • شهرداری ۳۰۰ میلیارد تومان در حوزه گردشگری همدان هزینه می‌کند
  • دریافت هزار تراکنش حساب، با اینترنت‌بانک تجارت
  • اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع آب آشامیدنی در شهرستان درمیان
  • نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»
  • نبود سالن ورزشی مشکل اصلی روستاهای دهستان الوندکوه غربی
  • بارش‌های رگباری و بهاری از بعد از ظهر امروز در فارس
  • فارس بارانی می‌شود
  • آب شرب ۱۰۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • اجرای پروژه لاینینگ 6500 متری در آمل