Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@05:40:00 GMT

جاماندگان کربلا، خادمان سلامت

تاریخ انتشار: ۵ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۲۳۴۰۱

جاماندگان کربلا، خادمان سلامت

به گزارش خبرگزاری فارس از ساوه، از اسفند ماه 1398 که رسما ورود کرونا به ایران اعلام شد گروه های مختلف پای کار آمدند تا برای ریشه کنی این بیماری و همچنین کاهش آلام آن به مردم خدمت رسانی کنند که مواکب حسینی یکی از این گروه‌ها بودند. 

مواکبی که نه فقط در ایام پر شور اربعین بلکه در بزنگاه های مهم کشور از جمله سیل، زلزله و اخیرا شیوع بیماری کرونا، شعور حسینی را به نمایش گذاشته و تمام توان و ظرفیت خود را برای خدمت به مردم به کار بستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

پای خاطرات آنها که مینشینیم زمزمه دلتنگی کربلا و خدمت به زوار اربعین در مسیر نجف تا کربلا به گوش میرسد اما لذت خدمت به مردم در هر مکان و زمانی کام آنها را شیرین می‌کند و " نحن خدام الحسین " را به درستی تعبیر می‌کند.

جاماندگان کربلا نام موکبی متفاوت در ساوه است.

موکبی که حتی در ایامی که کرونا شیوع نیافته بود هم از خدمت در عراق بازماند اما شور و اشتیاق خدمت به زوار حسین (ع) آنان را بر این داشت که موکب خود را در مسیری که زائران اربعین از آن تردد میکنند یعنی اتوبان کربلا ( همدان - ساوه ) برپا کرده و به آنان خدمت کنند. 

اما از سال قبل که توفیق زیارت اربعین فراهم نشد جاماندگان کربلا دست از کار نکشیدند و با به تن کردن لباس " خادمان سلامت " خود را وقف کمک به مردم جهت کاهش آلام کرونا کردند و با توزیع میان وعده، آب میوه، آب معدنی، مواد خوراکی و غذای گرم بین بیماران بستری در بیمارستان شعور حسینی را به نمایش گذاشتند.

خدمات سال گذشته این موکب به اینجا ختم نشد و توزیع ماسک، اقلام بهداشتی و حفاظتی برای درمانگاه‌ها و مطب و بیمارستان ها، تهیه دستگاه  پمپ سرنگ برای بیمارستان مدرس و همچنین توزیع غذای گرم و پشتیبانی از گروه های جهادی از سایر اقدامات این موکب حسینی بود. 

امسال اما با فراگیر شدن تزریق واکسن کرونا این موکب با همکاری شهرداری ساوه و نظارت دانشکده علوم پزشکی، یک دستگاه اتوبوس واحد را تجهیز کرده و اقدام به واکسیناسیون سیار در نقاط مختلف شهر و روستاهای اطراف و حاشیه ای می‌کنند. 

مدیر اجرایی موکب جاماندگان کربلا در گفتگو با خبرنگار فارس در ساوه با بیان اینکه ششمین شب از برنامه واکسیناسیون توسط موکب در شب اربعین اجرایی شد گفت: به همت اعضای موکب و همکاری دستگاه های مختلف اتوبوس واکسیناسیون موکب جاماندگان کار خود را از شش شب قبل آغاز کرد و قرار است این برنامه را تا پایان ماه صفر ادامه دهد. 

علی فرقانی افزود: در روزهای اخیر بالغ بر 800 دز واکسن تزریق شده و باتوجه به افزایش استقبال در سه روز گذشته پیش بینی می‌شود مجموع واکسن های تزریق شده به حدود 5 هزار دز برسد.

وی ساعت فعالیت اتوبوس واکسیناسیون را از ساعت 6 عصر تا 12 شب عنوان کرد و گفت: این اتوبوس همه روزه در روستاهای مختلف ساوه و مناطق حاشیه ای شهر حضور می‌یابد و با بهره مندی از 20 نیرو بصورت شیفت بندی و با نظارت دانشکده علوم پزشکی اقدام به تزریق واکسن می‌کند.

مدیر اجرایی موکب جاماندگان تزریق واکسن به افراد دارای مشکلات جسمی را یکی از نقاط قوت این خدمت عنوان کرد و گفت: خادمان موکب با حضور در محل زندگی افرادی را که توان خروج از منزل را ندارند واکسن آنها را تزریق می‌کنند  و به نوعی لکه گیری واکسیناسیون را انجام می‌دهند.

فرقانی با قدردانی از استقبال خوب مردم طی روزهای اخیر خاطرنشان کرد: خادمان موکب جاماندگان کربلا خود را وقف امام حسین (ع) کرده‌اند و خدمت به مردم در هر زمان و مکانی را خدمت به امام حسین (ع) و زوار آن امام شهید می‌دانند.

به گزارش فارس موکب جاماندگان کربلا ساوه بعنوان یکی از فعال‌ترین مواکب ساوه در سیل خوزستان نیز حضور فعال داشت و با همکاری موکب محبان امام رضا و شباب الزینب ساوه و استقرار در شهر شوش، به ساکنین 20 روستای منطقه در سه وعده صبحانه، نهار و شام خدمت رسانی می‌کرد. 

همچنین در سیل کرمانشاه نیز خادمان موکب با جمع آوری 3 کامیون کمک های مردمی مشارکت خوبی را در این خصوص داشتند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: جاماندگان کربلا خادم سلامت کربلا جاماندگان کربلا موکب جاماندگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۲۳۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور


به گزارش خبرگزاری صدا وسیما: دکتر  شهنام عرشی گفت: واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.
وی پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.
رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت تصریح کرد: اواخر سال گذشته هم واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد.. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

دیگر خبرها

  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • فعالیت ۲۹ موکب همدان در ایام اربعین در نجف و کربلا