Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@22:24:43 GMT

پنجم مهرماه و آخرین خبرهای کرونایی استانها

تاریخ انتشار: ۵ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۲۴۵۲۵

پنجم مهرماه و آخرین خبرهای کرونایی استانها

کرونا در ۱۹ ماه گذشته بسیاری از مناسبات از جمله برگزاری آیین‌های ملی و مذهبی را تحت تاثیر قرار داده است اما شیوع این ویروس مانع آن نشد تا مردم ایران اسلامی، آیین‌های ملی و مذهبی خود را به فراموشی بسپارند بلکه با رعایت پروتکل‌های اجتماعی این مناسبات را برگزار کردند.

بررسی آخرین وضعیت شیوع ویروس کرونا در ایران گویای آن است که بسیاری از شهرستان‌های غربی و شمال غربی کشور در استان‌های آذربایجان غربی، کردستان و کرمانشاه همچنان روند صعودی کرونا را طی می‌کنند و تعداد مبتلایان و فوتی‌ها در این استان‌ها همچنان بالاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مقابل، کرونا در برخی شهرستان‌های استان خوزستان، سمنان، گلستان، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان روند صعودی را طی می‌کند و روز به روز از تعداد مبتلایان و فوتی‌های کرونا در این استان‌ها کاسته می‌شود.

در مجموع در ایران روند کاهشی موج پنجم شیوع کرونا از روزهای گذشته آغاز شده و امید برای مهار این موج افزایش پافته است.

همچنین امید است با گام‌های خوب و مثبتی که در واکسیناسیون کرونا در نقاط مختلف کشور برداشته شده و روزانه بر تعداد افراد تزریق کننده واکسن افزوده می‌شود، در ماه‌های آینده به سمت مهار این ویروس یا کاهش خطرات آن گام برداریم.

امروز همزمان با اربعین حسینی، مراکز واکسیناسیون در بسیاری از نقاط فعال بود و کار تزریق واکسن ادامه داشت تا هرچه سریعتر ایرانیان در مقابل ویروس منحوس کرونا ایمن شوند.

با این وجود همچنان رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی مردم مورد تاکید است چرا که عادی انگاری توسط شهروندان، می‌تواند ایران را وارد پیک ششم کرونا کند.

آخرین خبرها از شیوع کرونا و روند واکسیناسیون در استان‌ها

امروز تعداد مبتلایان و فوتی‌های کرونا نسبت به روزهای گذشته روند کاهشی را تجربه کرد و  ۱۴ هزار و ۴۷۰ مبتلای جدید به کووید۱۹ و ۲۸۹ فوتی بر اثر این بیماری طی ۲۴ ساعت گذشته ثبت شد. 

آخرین اخبار منتشر شده از سوی خبرنگاران مراکز و دفاتر استانی ایرنا در ارتباط با کرونا به شرح زیر می‌آید:

البرز/ فوت ۱۱ نفر و بستری شدن ۱۲۴ بیمار کووید۱۹ در البرز طی ۲۴ ساعت گذشته/ اکنون ۹۰۴ بیمار کووید ۱۹ در بیمارستان های البرز تحت مراقبت پزشکی قرار دارند.

لرستان/ پنج بیمار مبتلا به کرونا طی شبانه روز گذشته در این استان جان باختند و تعداد قربانیان به ۲ هزار و ۴۶۹ نفر رسید/۳۸۱ بیمار جدید مبتلا به کرونا نیز طی شبانه روز گذشته در این استان شناسایی شدند تا مجموع مبتلایان به ۱۸۲ هزار و ۵۲۸ نفر برسد/اکنون ۷۱۰ بیمار مشکوک و مبتلا به کرونا در بیمارستان ها و مراکز درمانی لرستان بستری هستند.

فارس/ نیاز به اکسیژن در بیمارستان‌های فارس/ ابتلای ۷۴ نفر به بیماری کووید۱۹ در ۲۴ ساعت گذشته در لارستان/تحویل بیش از ۱۷۴ هزار دُز واکسن به لارستان/ فوت ۳۹۵ لارستانی براثر ابتلا به کرونا از ابتدا تا کنون

خوزستان/ تا پایان روز شنبه سوم مهر ماه جاری ۲ میلیون و ۶۵۴ هزار دُز واکسن در خوزستان تزریق شد/ از جمعیت سه میلیون و ۱۵۰ هزار نفری بالای ۱۸ سال استان  یک میلیون و ۷۵۳ هزار و ۹۷۹ نفر واکسن نوبت اول و ۹۰۰ هزار و ۹۵۷ نفر هر دو نوبت واکسن خود را دریافت کرده اند.

قم/تمام مراکز واکسیناسیون قم در روز اربعین فعال بودند/روز گذشته با واکسینه شدن بیش از ۱۵ هزار تن در قم، پوشش واکسیناسیون این استان از مرز ۵۰ درصد عبور کرد.

ایلام/۳۸۳ هزار دُز واکسن کرونا در ایلام تزریق شد/  ۴۰ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال استان هنوز واکسن کرونا تزریق نکرده اند/ در شبانه روز گذشته ۱۴۰ ابتلای جدید کرونا در ایلام شناسایی شد و مجموع  مبتلایان استان به ۵۹ هزار و ۴۶۹ نفر رسید/کرونا در شبانه روز گذشته یک ایلامی دیگر را به کام مرگ کشاند و مجموع فوتی های استان به هزار و ۶۹ نفر افزایش یافت.

اراک/ ۳۸ هزارو ۵۳ دُز واکسن در طرح ایران یاران جوان استان مرکزی تزریق شد/ ۱۲ بیمار کووید ۱۹ طی ۲ روز گذشته در استان به دلیل کرونا جان باختند و شمار فوتی‌های این بیماری به ۲ هزار و ۷۲۱ نفر رسید/ شمار مبتلایان به کرونا ویروس از زمان شیوع این ویروس تاکنون در استان به ۹۴ هزار و ۶۸۰ نفر رسیده است.

آذربایجان غربی/ پایگاه‌های تجمیعی واکسیناسیون مهاباد به هشت مرکز افزایش یافت/ تاکنون بیش از ۱۲۵ هزار دُز واکسن کرونا در مهاباد تزریق شده است/تاکنون بیش از ۴۸۰ نفر در مهاباد به علت ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده‌اند.

سمنان/ بستری٢۵ بیمار جدید مثبت با تشخیص قطعی ابتلا به کووید۱۹ طی ۲۴ ساعت گذشته در استان سمنان/ کل موارد بهبودی و ترخیص بیماران مبتلا به کووید۱۹ از ابتدای شیوع بیماری در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی سمنان به ۸۳۸۲ نفر رسید.

اردبیل/ شیوع کرونا در استان اردبیل به پایین‌ترین حد ۲ ماه اخیر رسید/ ابتلای ۳۴ نفر به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته

تهران/ ضدعفونی قطارهای مترو تهران تا قطع کامل زنجیره کرونا ادامه دارد/واحدهای سیار شهرداری تهران بیش از ۳هزار نفر را علیه کروناواکسینه کردند.

بوشهر/ ۲۵ مرکز تزریق واکسن کرونا در استان فعال است/۷۰ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال این استان معادل ۵۱۴ هزار نفر واکسن کرونا دریافت کرده‌اند/ شمار بیماران بستری مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های این استان به زیر ۲۰۰ نفر رسیده است این در حالی است که این رقم در مرداد ماه به هزار نفر  رسیده بود.

تزریق ۹۹۱ هزار و ۸۰۱ دُز واکسن کرونا در کشور طی ۲۴ ساعت گذشته

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دوشنبه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: تا کنون ۳۶ میلیون و ۳۰۳هزار و ۸۲۲ نفر دُز اول واکسن کرونا و  ۱۵میلیون و  ۶۴۶ هزار و ۹۶۱ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به  ۵۱  میلیون و ۹۵۰هزار و ۷۸۳ دُز رسیده است.

همچنین براساس این اطلاعیه در شبانه روز گذشته، ۹۹۱ هزار و ۸۰۱ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شد.

وزارت بهداشت اعلام کرده است: تا امروز دوشنبه  ۵ مهر ماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۴ هزار و ۴۷۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۲ هزار و  ۲۱۹ نفر از آنها بستری شدند.

همچنین مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به  ۵۵میلیون و ۴۷۹ هزار و   ۹۰ نفر رسید و تا کنون ۴۹ میلیون ۶۶۰  هزار و ۹۸نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان ها ترخیص شده اند.

۶ هزار و  ۲۰۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ نیز در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستان ها تحت مراقبت قرار دارند.

همچنین طی ۲۴ ساعت گذشته با مرگ  ۲۸۹  نفر، مجموع تلفات کرونا در کشور به ۱۱۹ هزار و  ۶۴۹ نفر رسید.

در حال حاضر ۲۹ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۲۲۴ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۶۵ شهر در وضعیت زرد و ۳۰ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.

برچسب‌ها کرونا ویروس کرونا طرح واکسیناسیون کرونا واکسن کرونا محدودیت های کرونا پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا طرح واکسیناسیون کرونا کرونا ویروس کرونا طرح واکسیناسیون کرونا واکسن کرونا محدودیت های کرونا د ز واکسن کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته بیمارستان ها شبانه روز گذشته مبتلا به کرونا هزار د ز واکسن نفر رسید هزار نفر تزریق شد استان ها ۲ هزار فوتی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۲۴۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!

شوک کرونا باعث گسترش دورکاری در اکثر کشور‌ها شد. حال پس از گذر از این همه‌گیری، اندکی از حجم دورکاری‌ها کم شده است؛ اما مزیت‌های آن باعث شده است که تعادل جدیدی میان کار و زندگی ایجاد شود. مطالعات جدید نیز نشان می‌دهد، می‌توان تعطیلات یا دورکاری نیروی کار را به نحوی تنظیم کرد که نه تنها اثر منفی در عملکرد اقتصادی نداشته باشد، بلکه باعث بهبود رفاه خانوار‌ها شود.

به گزارش دنیای اقتصاد؛ یک مطالعه جدید از صندوق بین‌المللی پول، اثرات کاهش زمان رفت و آمد بر افزایش رفاه را تایید کرده است. همچنین یک گزارش در اکونومیست نیز شکل جدید دورکاری در اقتصاد آمریکا را مورد بررسی قرار داده که باعث بهبود وضعیت زندگی افراد شده است.

در هفته‌های اخیر، بحث تعطیلات دو روزه در ایران مطرح شده است که بسیاری از کارشناسان بر مزایای اجرایی شدن آن تاکید می‌کنند؛ بنابراین می‌توان همسو با عصر جدید پساکرونا، در اقتصاد ایران نیز تعادل جدیدی میان کار و زندگی تعریف کرد.

یک پژوهش انجام‌شده توسط صندوق بین‌المللی پول نشان داده است که کاهش ساعات رفت‌وآمد برای کار یکی از والدین می‌تواند اثری مثبت معادل ۱.۵ تا ۴.۵ درصد میزان مصارف خانوار برای آن خانواده داشته باشد. این پژوهش در زمانی که مباحثه در رابطه با ویکند دو روزه در کشور بالا گرفته است، می‌تواند دلالت‌های مثبتی را در حمایت از این طرح داشته باشد. پژوهش صندوق بین‌المللی پول اثر مثبت رفاهی انواع دورکاری را که می‌تواند رفت‌وآمد افراد را کاهش دهد، ارزیابی کرده است.

اثر کرونا بر کاهش زمان رفت‌وآمد‌ها

همه‌گیری کووید-۱۹ به روش‌های بی‌سابقه‌ای دنیای کار را تغییر داده است؛ به‌طوری که کار از راه دور یا دورکاری به‌عنوان یک نوع مهم کار در بازار‌های کاری دنیا مورد توجه قرار گرفته است. با گسترش دورکاری، شیوه کار، مکان انجام کار و ساختار آن تغییر داده شده و هنجار‌های سنتی در مورد زمان کار، رفت‌وآمد و تعادل بین کار و زندگی به چالش کشیده شده است.

توانایی دورکاری به‌طور قابل توجهی زمان رفت‌وآمد را کاهش می‌دهد یا حتی به‌طور کامل آن را حذف می‌کند، یک جزء تقریبا بزرگ از روز کاری که می‌تواند به فعالیت‌های دیگر اختصاص یابد. این تغییر در الگو‌های کار و رفت‌وآمد به تنهایی بر کارگران تاثیر نمی‌گذارد؛ اما می‌تواند تصمیمات کل خانواده را تغییر دهد.

دورکاری یکی از والدین می‌تواند به‌طور قابل توجهی بر تخصیص زمان دیگری تاثیر بگذارد؛ میزان اثرگذاری این زمان ذخیره‌شده بستگی به این دارد که زمان پس‌انداز شده، چگونه صرف می‌شود. با وجود مطالعات بسیاری که در مورد تغییرات در الگو‌های کاری و تخصیص زمان به دلیل همه‌گیری انجام شده است، پویایی‌های مرتبط بین همسران و پیامد‌های رفاهی گسترده‌تر این پویایی‌ها نسبتا ناشناخته باقی مانده است.

هدف پژوهش انجام‌شده توسط صندوق بین‌المللی پول این بوده است که با تحلیل چگونگی تغییر تخصیص زمان در دوران پس از همه‌گیری، با در نظر گرفتن تغییرات بر اساس جنسیت و شغل افراد، به این حوزه مطالعاتی توسعه‌نیافته کمک کند.

در این پژوهش از داده‌های نظرسنجی استفاده از زمان آمریکا (ATUS) استفاده شده است، یک نظرسنجی جامع که توسط اداره آمار کار ایالات‌متحده انجام شده است و نحوه تخصیص زمان افراد در ایالات‌متحده را در فعالیت‌های مختلف ارزیابی می‌کند. داده‌های ATUS نشان می‌دهد قبل از همه‌گیری تفاوت‌های قابل‌توجهی در تخصیص زمان بین مردان و زنان وجود دارد.

به‌طور کلی مردان ساعت‌های بیشتری کار می‌کنند و بیشتر از زنان در رفت‌وآمد هستند. پس از همه‌گیری، کاهش قابل توجهی در زمان رفت‌وآمد کارگران در مشاغل دورکار شناسایی شده است که به ۱.۷ ساعت در هفته برای مردان و ۱.۲ ساعت در هفته برای زنان می‌رسد. علاوه بر این، بررسی‌های این پژوهش حاکی از کاهش بیش از یک‌ساعت در هفته در ساعات کاری مردان است، با این حال تغییر قابل توجهی در ساعات کاری زنان مشاهده نمی‌شود.

نتایج پژوهش چه می‌گوید؟

بررسی‌ها نشان می‌دهد دستاورد‌های رفاهی قابل توجهی با کاهش زمان رفت‌وآمد به‌دست می‌آید و این دستاورد‌ها برای خانواده‌هایی که کاهش بیشتری را تجربه می‌کنند، بیشتر است. هنگامی که حداقل یکی از همسران در یک شغل از راه دور کار می‌کند، سود کل رفاه از ۱.۵ تا ۴.۵ درصد در معادل مصرف متغیر است.

این سود مخصوصا برای زوج‌هایی که هر دو طرف در مشاغل دورکار، کار می‌کنند مشهود است؛ زیرا زن و شوهر هر دو از این تغییر سود می‌برند. دومین سود بزرگ را زوج‌هایی در یافت می‌کنند که شوهر در شغلی از راه دور کار می‌کند و کمترین سود زمانی مشاهده می‌شود که زن در یک شغل دورکار مشغول شده است.

دلالت‌های این پژوهش برای ایران چه می‌تواند باشد؟

دورکاری به‌عنوان یک گزینه کاری در بسیاری از محیط‌های کاری ایران نیز در دوران همه‌گیری به‌صورت گسترده اجرایی شد. کسب‌وکار‌های فراوانی به صورت دورکار به پیشبرد اهداف خود پرداختند؛ با این حال، با پایان همه‌گیری و بازگشایی پس از آن، اغلب کسب‌وکار‌ها به شیوه حضوری کار کردن بازگشتند.

بررسی‌های این پژوهش نشان می‌دهد دورکاری در بسیاری از کسب‌و‌کار‌ها می‌تواند مازاد رفاهی را برای کارکنان شرکت‌ها ایجاد کند که بدون هزینه مشخص مالی برای کارفرماست. البته این مساله در این پژوهش مورد بررسی قرار نگرفته که دورکاری چه اثری بر بهره‌وری کسب‌وکار‌ها می‌گذارد، با این حال اثر رفاهی این شیوه کار و جذابیت آن برای نیروی کار اثبات شده است.

به‌خصوص در شرایطی که رفت‌وآمد در شهر‌های بزرگ هزینه‌های زیادی را چه به لحاظ زمانی و چه به لحاظ مالی بر افراد تحمیل می‌کند.

دلالت مهم دیگر این پژوهش را می‌توان اهمیت کاهش رفت‌وآمد‌ها و فراغت کارکنان از کار، با کاهش ساعت کاری دانست. مدت‌هاست در کشور ما، صحبت‌ها در رابطه با ویکند یا آخر هفته دوروزه بالا گرفته است. به نظر می‌رسد دو روزه شدن تعطیلات آخر هفته، حتی اگر منجر به کاهش ساعات کاری نیروی کار نیز شود، اثر رفاهی مثبتی را برای جامعه خواهد داشت.

پژوهش‌هایی که در رابطه با اثر ویکند دوروزه بر میزان بهره‌وری کسب‌وکار‌ها انجام شده است، تاکید دارند که این شیوه از توزیع روز‌های تعطیل اثر منفی بر بهره‌وری کسب‌وکار‌ها ندارد و چه بسا با تقویت وضعیت روحی نیروی کار، منجر به رشد بهره‌وری کسب‌وکار‌ها نیز بشود.

دیگر خبرها

  • ۱۰۰ هزار معلم تازه نفس در راه مدرسه
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • (ویدئو) خبرهای امیدبخشی که ندا قاسمی بازیگر «نون خ» آرزو دارد بگوید
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • ماهدشتی‌ها با پیکر مطهر شهید تازه تفحص شده دفاع مقدس وداع کردند + فیلم
  • موج بارشی جدید از فردا یکشنبه وارد کشور می شود | بارندگی شدید در این استانها | تمرکز اصلی بارش‌ها در مناطق غربی و شمالی
  • دادگاه‌های صلح تا مهرماه ایجاد شوند/ لزوم کاهش پرونده‌های معوق