Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-04@03:52:35 GMT

تعداد شاغلان معدنی کم شد

تاریخ انتشار: ۵ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۲۴۷۲۴

بر اساس آخرین آمار ارائه شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت، از ابتدای سال جاری تا پایان مرداد ماه در مجموع ۱۷۸۶ نفر برای بهره‌برداری معدنی مشغول شدند که ۱۹.۳ معادل ۴۲۶ نفر، کمتر از افراد مشغول شده در پنج ماهه ابتدایی سال گذشته است؛ این درحالیست که از تعداد صدور تمامی مجوزهای معدنی در این مدت کاسته شده و تنها هزینه اکتشاف ۱۰۰ درصد افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناطقان: از ابتدای سال جاری تا مردادماه ، در مجموع میزان صدور همه مجوزهای معدنی و میزان اشتغال در معادن به واسطه پروانه بهره‌برداری نسبت به ‌پنج ماهه نخست سال ۱۳۹۹ کاهشی بوده و تنها هزینه صرف شده به جهت عملیات اکتشاف افزایشی ثبت شده است.

در مجموع پنج ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۰ معادل ۳۵۳ فقره پروانه اکتشاف صادر شده که نسبت به ۳۸۴ فقره صدور پروانه اکتشاف صادر شده در مدت مشابه سال گذشته کاهش ۸.۱ درصدی داشته است.

همچنین طی مدت مذکور سال جاری ۱۷۲ فقره گواهی کشف معادن صادر شده که ۱۴ فقره کمتر از تعداد مجوزهای صادر شده در پنج ماهه ابتدایی سال ۱۳۹۹ برای همین مجوز است و بدین ترتیب ۷.۵ درصد کاهش صدور این مجوز دیده می‌شود.

طبق آمار وزارت صمت، در صدور پروانه بهره‌برداری تا پایان مرداد ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل بیشترین افت صدور مجوز مربوط به پروانه بهره‌برداری است که با کاهش ۲۸.۴ درصدی از ۲۶۱ فقره به ۱۸۷ فقره رسیده است.  

۴۲۶ نفر از تعداد شاغلان معدنی کم شد

علاوه بر مجوزهای معدنی، میزان اشتغال به واسطه صدور پروانه‌های بهره‌برداری است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته افت ۱۹.۳ درصدی داشته است. در حالی که در مجموع پنج ماه نخست سال گذشته ۲۲۱۲ نفر مشغول شدند، این میزان در مدت مشابه سال جاری به ۱۷۸۶ نفر رسیده است.

در مقابل اما سرمایه صرف شده برای عملیات اکتشاف طی پنج ماه ابتدایی امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰۰.۱ درصد افزایش یافته است. سرمایه مجوزهای صادره برای گواهی کشف معادن که معادل هزینه صرف شده برای عملیات اکتشاف بوده است، در مدت مذکور سال جاری ۸۱۵ میلیارد ریال است و این در حالی است که در مدت مشابه سال گذشته ۴۰۷ میلیارد ریال صرف شده بود. منبع: ایسنا برچسب ها: شاغلان ، معدنی ، کم شدن

منبع: ناطقان

کلیدواژه: شاغلان معدنی کم شدن مدت مشابه سال گذشته بهره برداری پنج ماهه سال جاری صادر شده صرف شده پنج ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۲۴۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزادسازی۲۰ هزار مترمربع زمین راکد در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان

 علیرضا راشکی مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان  گفت:  این مقدار زمین با بررسی پرونده‌های راکد و به دلیل عدم رعایت مفاد قرارداد فی مابین و عدم انجام تعهدات خود در زمینه ساخت و ساز از تعداد ۷ فقره قرارداد فسخ و پس از طی مراحل قانونی توسط مراجع قضایی و انتظامی خلع ید و آزاد شد.

وی خاطرنشان کرد: ارزش ریالی زمین‌های آزاد شده حدود ۶۰۰ میلیارد ریال بوده و این زمین‌ها به متقاضیان و سرمایه گذاران واجد شرایط واگذار می‌شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان گفت: در سال ۱۴۰۲ نیز با هدف بازپس گیری زمین‌های راکد در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان و واگذاری به سرمایه گذاران و متقاضیان واجد شرایط جدید، تعداد ۹۴ فقره قرارداد پس از طرح در هیات‌های حل اختلاف، فسخ و خلع ید و به آزادسازی ۶۰ هزار مترمربع زمین منجر شد.

راشکی افزود: به علاوه در سال ۱۴۰۲ تعداد ۲۹ فقره قرارداد در کمیته‌های پایش طرح‌های راکد پس از طی مراحل قانونی فسخ و برای بهره مندی و انتفاع از مزایای شهرک‌های صنعتی جهت آزادسازی به مراجع قضایی ارسال شد.

وی خاطرنشان کرد: حسب تاکیدات دستگاه قضائی و سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، به منظور جلوگیری از سوء استفاده‌های احتمالی، زمین خواری، صیانت از زمین‌های ملی در اختیار و تعیین تکلیف قرارداد‌های راکد، شرکت شهرک‌های صنعتی استان از سال گذشته با تشکیل کمیته‌های پایش، هیات‌های حل اختلاف و طرح موضوع در مراجع قضایی، تلاش خود را جهت تسریع در روند ساخت و ساز قرارداد‌های منعقد شده قرار داده و این روند در سال جاری با تمرکز بر شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" کماکان ادامه دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • آزادسازی۲۰ هزار مترمربع زمین راکد در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان
  • اکتشاف ۴ ماده معدنی ارزشمند در خوسف
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی 
  • بازدید بیش از ۶۱ هزار مسافر کشتی کروز طی ۳ ماه از ترکیه
  • تعداد چک‌های مبادله‌ای در اسفندماه از مرز ۹ میلیون فقره گذشت
  • صدور ۱۲ هزار پروانه مشاغل خانگی طی سال گذشته در هرمزگان
  • رکورد صدور پروانه در بافت‌های فرسوده شکسته شد
  • صدور پروانه‌های ساختمانی از طریق درگاه ملی مجوز‌ها در صورت عدم رعایت مدت سه ماه
  • رکوردشکنی صدور پروانه در بافت‌های فرسوده