Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، مهدی رضوی کیا مدیر مرکز خادمیاری و کانون‌های خدمت رضوی در استان‌ها گفت: طبق سنت هر ساله در ایام اربعین، کانون‌های خدمت رضوی در استان‌های مرزی برای ارائه خدمت به زائران بازگشتی از اربعین پای کار‌ می‌آیند و امسال نیز مسئولان آستان قدس رضوی با همراهی خادمیارن رضوی در استان‌های مرزنشین برای خدمت رسانی
شایسته بسیج شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


توزیع ۲۲ هزار پرس وعده غذایی تا ظهر امروز


او افزود: پیرو دستور تولیت آستان قدس رضوی مبنی بر برپایی مواکب امام رضا (ع) در مبادی ورودی کشور برای ارائه خدمات به زائران بازگشتی اربعین، کانون‌های خدمت رضوی در استان‌های مرزنشین زیر نظر بنیاد کرامت رضوی مهیای پذیرایی از زائران شده اند. 


مدیر مرکز خادمیاری و کانون‌های خدمت رضوی در استان‌ها  ادامه داد: این خدمات از سوم مهرماه با طبخ و توزیع سه وعده غذای گرم آغاز شده و تا پایان هفته ادامه خواهد داشت. تا ظهر امروز، ۱۹ هزار پرس ناهار و شام طبخ و بین زائران بازگشتی از مراسم اربعین توزیع شده است، همچنین تعداد وعده‌های صبحانه توزیع شده در این سه روز، سه هزار پرس بوده است.


ظرفیت طبخ ۳۰ هزار پرس غذای در هر روز


رضوی کیا بیان کرد: برای توسعه این خدمت رسانی، در شهر مهران آشپزخانه مجهزی با ظرفیت طبخ روزانه ۳۰ هزار پرس غذای گرم فعال شده و حدود ۵۰ تن از خادمیاران رضوی مشغول پخت و توزیع غذا هستند.

او تصریح کرد: تلاش شده همه زائران از این وعده‌های غذایی متبرک بهره‌مند شوند، به همین منظور توزیع غذا از مبادی ورودی تا سطح شهر مهران را انجام‌ می‌شود.


مدیر مرکز خادمیاری و کانون‌های خدمت رضوی در استان‌ها تاکید کرد: تا پایان هفته جاری و بازگشت کامل زائران اربعین به کشور، بنیاد کرامت رضوی و خادمیاران کانون‌های استانی به ارائه خدمت ادامه خواهند داد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

انتهای پیام// م.ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: غذای گرم آستان قدس رضوی مرز مهران توزیع غذای گرم اربعین حسینی کانون های خدمت رضوی در استان هزار پرس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۲۷۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت سیمین دانشور از دیدار با امام خمینی(ره)

به گزارش «تابناک» به نقل از جماران، هشتم اردیبهشت ماه سال ۱۳۰۰ بود که دختری در خانواده‌ای از اهالی شیراز به دنیا آمد که اسمش را سیمین گذاشتند. او سال‌ها بعد شد یک نویسنده کاردرست که رمانی به نام سووشون از زیر چکاچک قلمش بیرون آمد. رمانی که به هفده زبان زنده دنیا ترجمه شده و یکی از پرفروش‌ترین آثار ادبیات داستانی ایران است. سیمین دانشور به همسری جلال آل احمد در آمد. او در نخستین انتخابات که در فروردین سال ۴۷ انجام شد ریاست کانون نویسندگان ایران را عهده دار شد. امروز سالروز ولادت این بانوی ادیب ایرانی ما را بر آن داشت تا به خاطره‌ای از او با امام خمینی (س) بپردازیم. سیمین دانشور در همان اوایل انقلاب به همراه جمعی از اعضای کانون نویسندگان ایران خدمت امام رسیدند. در این دیدار بسیار تحت تاثیر محبت و لطف امام قرار می‌گیرد. خودش گفته است:

«وقتی امام را دیدم، تحت‌تأثیر او قرار گرفتم. آن‌قدر که این پیرمرد باشکوه، آرام و لطیف بود نمی‌توانستم در برابر اشتیاقی که پیدا کردم مقاومتی کنم. خم شدم و عبای ایشان را بوسیدم.» (۱)

مرحوم شمس آل احمد نیز در خاطره دیگری از این دیدار سیمین چنین روایت کرده است: 

با اوج گیری انقلاب اسلامی آقای خمینی به ایران آمدند. من در آن ایام مریض بودم و در خانه و بیمارستان بستری. امام در مدرسه (علوی) ساکن شدند. من اخبارش را از روزنامه و رادیو و تلویزیون پیگیری می‌کردم. تشنگی و شوق مردم برای دیدن ایشان وصف ناپذیر بود. من هم خیلی شایق بودم. در آن زمان گروهی از اعضای کانون نویسندگان ایران - که من در اول انقلاب با دیدن مسائلی از آن استعفا کرده بودم به خدمت آقا رفتند که خبرش در مطبوعات منعکس شد. در آن جلسه امام به خانم سیمین دانشور عنایت کرده چند کلمه هم با ایشان صحبت می‌نمایند. در آن روز‌ها به آنهایی که خدمت امام رفتند حسودیم می‌شد و خانم دانشور هم به من پز می‌داد که من رفتم امام را دیدم و شما ندیدید! (۲)

مرحوم شیخ مصطفی رهنما، تنها عضو روحانی کانون نویسندگان از آن دیدار تاریخی نقل می‌کند: «.. در این دیدار خانم سیمین دانشور در حال بالا رفتن ار پله‌ها به من گفت: آقای رهنما من چادر سرم نیست، امام ناراحت نشود. من گفتم: نه همین روسری را که مقداری جلو بیاوری تا موی سرتان پوشیده باشد کافی است.»
 
۱. پناهی‌فرد، سیمین دانشور در آیینهٔ آثارش.

۲. این بخش از مطلبی که پیش از این در سایت جماران منتشر شده بود، استخراج شده است.

دیگر خبرها

  • تبادل نظر ایران و عراق درباره برگزاری مراسم اربعین در مرز خسروی
  • انواع خدمات پذیرایی هتل‌ ها و تورها | از ‌‌‌BB تا UALL
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی در اربعین ۱۴۰۳
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی دراربعین ۱۴۰۳
  • ۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند
  • نخستین نشست ستاد اربعین حسینی استان مرکزی
  • اعزام ریلی زائران به عتبات عالیات از استان مرکزی
  • لزوم بهره گیری از تمام ظرفیت‌ها برای اعزام زائران اربعین از مرکزی
  • روایت سیمین دانشور از دیدار با امام خمینی(ره)
  • پذیرایی خادم الشهدای هرمزگان از زائران در چایخانه حرم مطهر رضوی + تصاویر