Web Analytics Made Easy - Statcounter

سمیه محمودی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهرضا با اشاره به پروژه ۶ خطه کردن محور اصفهان به شهرضا اظهار داشت: راه شهرضا به اصفهان با سفر نوبخت به شهرضا ۲۵ میلیارد تومان تزریق شد از فروردین تاکنون هم ۱۵ میلیارد تومان دیگر ابلاغ شده و قرار بود از ۶۵ میلیاردی که برآورد سال گذشته بود، ۲۰ میلیارد را استان، ۲۰ میلیارد راهداری و ۲۰ میلیارد هم معاون رئیس جمهور اختصاص دهند که استان هنوز هیچ پرداختی انجام نداده است، سهمیه راهداری آسفالت آن است که بخشی از آن از سمت شهرضا به اصفهان در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم شهرضا و دهاقان در مجلس شورای اسلامی گفت: تقاطع غیرهمسطح سردار سلیمانی، پروژه‌ای بود که ۳۵ میلیارد تومان برآورد شد اما در حال حاضر بیش از ۶۰ میلیارد تومان هزینه شده و هنوز نتوانسته‌ایم آن را به بهره‌برداری برسانیم، یک اهمال کاری از شرکت زیرساخت و توسعه راه‌ها و سازمان برنامه و بودجه انجام شد و پایان پروژه را اعلام کردند و ماه‌ها درگیر بودیم تا دوباره پروژه را در دست اجرا بیاوریم.

وی بیان کرد: در سازمان برنامه و بودجه تقاطع شهید سلیمانی به عنوان پروژه تمام شده یاد کردند و در هفته‌های گذشته پیگیری بسیاری کردیم تا ثابت کنیم این پروژه هنوز تمام نشده و ناتمام است، این پروژه جزو پروژه‌های سنگین برای شهرضا است.

محمودی خاطرنشان کرد: از نمایندگان مجلس و مسؤولان دولت گلایه دارم که راه‌های روستایی را از ملی به استانی تبدیل کردند و ۲ سال است استان یک ریال برای راه‌های روستایی شهرضا پرداخت نکرده است و ۱۲ میلیارد تومان از سایر بودجه‌ها برای راه‌های روستایی شهرضا تخصیص گرفته‌ایم.

نماینده مردم شهرضا و دهاقان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در برنامه ششم توسعه ارزش افزوده شهرستان‌ها را افزایش دادیم، گفت: بعضی از شهرستان‌های استان به دلیل استقرار صنایع بزرگ ارزش افزوده بالایی دارند، ارزش افزوده را از شهرستانی به استانی تبدیل کردیم و ماهیانه در حساب متمرکز در استان واریز و بر اساس جمعیت هر شهرستان واریز می‌شود.

وی با بیان اینکه با اصلاح ارزش افزوده سهم شهرداری‌ها را از ۳ درصد به ۴ درصد افزایش دادیم تا خدمت به مردم کنیم و نارضایتی‌ها را کاهش دهیم، خاطرنشان کرد: ۷۰ درصد بودجه شهرداری‌ها و دهیاری‌ها از ارزش افزوده و آلایندگی‌ها تأمین می‌شود و در ۵ ماهه اول سال ۴۱ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان بابت ارزش افزوده به حساب شهرداری شهرضا واریز شده است.

محمودی با بیان اینکه بعضی از پروژه‌های شهرستان شهرضا با تأخیر انجام می‌شود، عنوان کرد: وضعیت بودجه و تحقق آن را مسؤولان می‌دانند با تورم در کشور روبه رو هستیم و یکی از عمده دلایل تأخیر در پروژه‌های شهرضا تورم است.

انتهای پیام/۶۳۱۰۱/ج/

منبع: فارس

کلیدواژه: سمیه محمودی نماینده مردم شهرضا و دهاقان در مجلس شورای اسلامی توسعه راه های روستایی تقاطع غیرهمسطح سردار سلیمانی راه های روستایی میلیارد تومان ارزش افزوده راه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۲۷۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴ هزار میلیارد تومان

اعتبارات حوزه رسانه در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ نسبت به قانون سال ۱۴۰۲، ۵۹ درصد افزایش یافته است. این درحالی است که از مجموع اعتبارات حوزه رسانه در سال ۱۴۰۳، حدود ۹۸ درصد به سازمان صدا و سیما اختصاص یافته است.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، لایحه بودجه سال ۱۴۰۳، به عنوان نخستین قانون بودجه که براساس برنامه هفتم پیشرفت کشور تنظیم شده است، حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان را از محل بودجه عمومی برای دستگاه‌های رسانه‌ای در نظر گرفته است. اعتبارات پیش بینی شده برای این دستگاه‌ها به شرح زیر است:


۱. حدود ۲۴.۰۰۰ میلیارد تومان برای سازمان صدا و سیما (جاری، عمرانی، متفرقه)،
۲. حدود ۳۷۳ میلیارد تومان برای خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) (جاری، عمرانی)،
۳. حدود ۸۱ میلیارد تومان برای خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)،
۴. حدود ۲۲ میلیارد تومان برای شورای نظارت بر صدا و سیما،
۵. حدود ۲۰ میلیارد تومان برای خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا)،
۶. حدود ۱۹ میلیارد تومان برای خبرگزاری خانه ملت.

گفتنی است در لایحه بودجه ۱۴۰۳، مبلغ ۶.۶۰۰ میلیارد تومان به عنوان درآمد اختصاصی برای صدا و سیما برآورد شده که با احتساب این مبلغ مجموع اعتبارات (ردیف ۲۸۳۵۰۰، متفرقه و اختصاصی)، پیش بینی شده برای این سازمان معادل ۳۱.۰۰۰ میلیارد تومان می‌باشد. همچنین مبلغ ۸۳ میلیارد تومان به عنوان درآمد اختصاصی برای خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) پیش بینی شده که با احتساب این مبلغ مجموع اعتبارات (ردیف ۲۸۲۵۰۰ و اختصاصی) پیش بینی شده برای این خبرگزاری در لایحه بودجه ۱۴۰۳ معادل ۴۵۷ میلیارد تومان است.

همچنین اعتبارات حوزه رسانه در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ نسبت به قانون سال ۱۴۰۲، ۵۹ درصد افزایش یافته است. این درحالی است که از مجموع اعتبارات حوزه رسانه در سال ۱۴۰۳، حدود ۹۸ درصد به سازمان صدا و سیما اختصاص یافته است.

مهم‌ترین یافته‌ها و پیشنهاد‌های حاصل از تحلیل جداول و پیوست‌های لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور عبارتند از تفکیک نشدن برنامه‌های فصل رسانه به طور جداگانه ذیل امور فرهنگ، تربیت بدنی و گردشگری در لایحه بودجه ۱۴۰۳ برخلاف سال‌های گذشته و در نتیجه فقدان اطلاعات لازم در خصوص اعتبارات برنامه‌ها و عناوین آنها، پیشنهاد افزوده شدن سنجه‌های قابل ارزیابی به متن لایحه برای افزایش اعتبارات عمومی سازمان صدا و سیما در ازای کاهش حجم تبلیغات بازرگانی، پیش بینی اعتبارات مشخص برای اثربخش کردن شورای نظارت به منظور تقویت قانون نحوه اجرای اصل (۱۷۵) قانون اساسی در بخش نظارت، ضرورت رفع ابهام در خصوص معیار تقسیم منابع پیش بینی شده بند «ب» تبصره «۱۳» بخش اول قانون بودجه ۱۴۰۳ برای دستگاه‌های اجرایی.

دیگر خبرها

  • اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟
  • تمدید ارسال اظهارنامه مالیات ارزش افزوده تا ۱۲ اردیبهشت
  • اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟+ جدول
  • پایان کف‌سازی و دفع آب‌های سطح ۹۰ درصد بافت تاریخی بوشهر
  • گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴ هزار میلیارد تومان
  • تمرکز شهرداری‌ها در ارزش‌افزوده تولید و ثروت باشد
  • سهم حدود ۱۴ درصدی وزارت بهداشت از بودجه دولت/ بودجه کدام دانشگاهها جهش داشت؟
  • ۳۶ هزار میلیارد ریال اعتبار مالیات بر ارزش افزوده در زنجان هزینه شد
  • نحوه پرداخت عوارض آلایندگی به شهرهای استان بوشهر صحیح نیست
  • انتقادها از افزایش مالیات ارزش افزوده چای بالا گرفت/ کالا گران و قاچاق زیاد می شود