Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@13:09:43 GMT

بیشترین شهدای ما مربوط به حوزه فرهنگ است

تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۳۱۲۴۷

بیشترین شهدای ما مربوط به حوزه فرهنگ است

به گزارش خبرنگار مهر، امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی در مراسم آیین نواختن زنگ ملی ایثار و شهادت که در دبیرستان شاهد مبشر منطقه ۶ آموزش و پرورش شهر تهران برگزار شد ف گفت: به همت وزارت آموزش و پرورش توانستیم این زنگ را به صورت مستقل در برنامه‌های هفته دفاع مقدس داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه شهید علی لندی یکی از این نوجوانان بود که نمونه، الگو و رهبر شد، گفت: همه هم نسل‌های بنده که جنگ را درک کرده‌اند در ایام نوجوانی خودشان تجربه جنگ را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشترین شهدای ما در میان اقشار مختلف مربوط به حوزه فرهنگ هستند. ۳۶ هزار دانش آموز شهید داریم که عمدتاً ۱۵ سال به بالا بوده اند. البته داشته ایم کسانی را که شناسنامه شان را دستکاری می‌کردند و به جبهه می‌رفتند، اما عمده شهدای ما بچه‌های دبیرستانی بودند و انتخاب کرده بودند که به جبهه بروند و در واقع با انتخاب خودشان رفتند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: پنجم مهر ماه سالروز حصر آبادان است. آبادان محاصره شده بود، یک عده شهر را ترک کردند و عده‌ای از کوچک و بزرگ ایستادگی کردند و این محاصره تقریباً یک سال طول کشید. ما باید آن عظمتی که متعلق به خودمان است را درست بیان و روایت کنیم که سایر ملت‌ها با روایت‌های جعلی از تاریخ خودشان برای جوانان ما الگوسازی نکنند.

وی ادامه داد: کشوری مثل کره در طول تاریخ ۲۰۰۰ ساله‌اش، ۱۳۰۰ سال تحت اشغال بوده و کلاً ۷۰۰ سال حکومت آن هم حکومت ملوک الطوایفی داشته است اما این کشور امروز با ساخت انواع فیلم‌ها و سریال‌ها خودش را به عنوان تمدنی قدیمی به جهان معرفی می‌کند، در حالی که ما تاریخ داریم و درست عرضه‌اش نمی‌کنیم و دیگران برای ما قهرمان سازی می‌کنند. امید است در ذیل زنگ ایثار جریانی فرهنگی شکل بگیرد که آن هم توجه دادن جامعه به داشته‌های خودش است.

وی با اشاره به وجود ۱۳۵۰ مدرسه شاهد در کشور داریم، گفت: لازم است در دوره جدید، شکل اداره و نوع فعالیت مجموعه مدارس تغییراتی کند. حضرت امام دستور ایجاد مدارس شاهد را داد و مطالبی ذکر کرد که ما به عنوان دستگاه متولی وظیفه داریم اهداف قانونی و اهداف موسسین نظام در ایجاد این مراکز را دنبال کنیم؛ چه درمدارس شاهد و چه دانشگاه شاهد.

وی ادامه داد: این روحیه در آموزش و پرورش وجود دارد. ۸۶ هزار دانش آموز از مجموعه شاهد و ایثارگر داریم که از اینها ۶۴ درصدشان جزو ممتازین هستند و برخلاف آن چیزی است که در جامعه ذکر می شود و به عدم تبیین ما برمی‌گردد. از دانش آموزان مدارس شاهدی که در کنکور شرکت کردند ۱۰۵ نفرشان بدون سهمیه، رتبه دو رقمی دارند که وظیفه ما و آموزش و پرورش را سنگین تر می‌کند و ما باید به نحو احسن باعث رشد و بالندگی آنها بشویم.

کد خبر 5315317

منبع: مهر

کلیدواژه: سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی فرهنگ ایثار و شهادت هفته دفاع مقدس اربعین 1400 اربعین حسینی شهرداری تهران هفته دفاع مقدس علیرضا زاکانی وزارت آموزش و پرورش تهران ویروس کرونا کمیته امداد امام خمینی علامه حسن زاده آملی هوای ناسالم واکسن کرونا راهپیمایی جاماندگان سازمان تامین اجتماعی آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۳۱۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلید حل تمام مسائل کشور در دل تعلیم و تربیت نهفته است

شهردار اصفهان گفت: کلید حل تمام مسائل کشور در تمام ابعاد اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی در دل تعلیم و تربیت نهفته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی قاسم‌زاده امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در صدوسی‌ویکمین جلسه شورای اسلامی شهر اصفهان در حاشیه تقدیر از معلمان پیشکسوت شهر اصفهان اظهار کرد: در چند سال اخیر به دلیل مسائل اقتصادی و تحریم آن طور که باید به آموزش و پرورش توجه نشده است و کماکان آموزش و پرورش در شرایط سختی به سر می‌برد.

وی افزود: کلید حل مسائل کشور در تمام ابعاد اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی در دل تعلیم و تربیت نهفته است.

شهردار اصفهان ادامه داد: آموزش و پرورش با این شرایط سخت و حداقلی بیشترین سطح خدمت را به جامعه ارائه می‌کند.

وی با بیان اینکه اگر در کلان کشور بر دوره کوتاه مدت پنج ساله یا بلند مدت ۱۰ ساله متمرکز شویم و نسلی را برای حوزه‌های مختلف تربیت کنیم، بسیاری از مشکلات از این مسیر رفع می‌شود، گفت: این موضوع مهم مبتنی بر مطالعات و تحقیقات است و هم در عمل جواب داده است.

قاسم‌زاده با اشاره به اینکه یکی از رموز موفقیت و طی کردن مسیر رشد و پیشرفت در هر کشوری تمرکز بر حوزه تعلیم و تربیت است، گفت: امیدوارم در کلان نظام با رفع مشکلات اقتصادی، آموزش و پرورش را به جایگاه اصلی خود برسانیم، زیرا رفع مشکلات به جز از مسیر آموزش و پرورش ممکن نیست.

وی ادامه داد: حل مسائل فرهنگی و اجتماعی در کف خیابان قابل حل نیست، شکل‌دهی شخصیت دانش آموزان در مدرسه انجام شود.

قاسم زاده با بیان اینکه مسیر شغلی فرزندان ما در مدرسه مشخص می‌شود، افزود: اگر مبتنی بر آینده کشور و دورنمایی از آن نظام تعلیم و تربیت را طراحی کنیم، ۱۰ سال آینده کشور بیمه می‌شود.

وی ادامه داد: حرکت نمادین شورای اسلامی شهر اصفهان در تقدیر از پیشکسوتان عرصه تعلیم و تربیت، بیانگر گوشه‌ای از عرض ارادت و محبت جامعه به حوزه تعلیم و تربیت است و به‌طور قطع در افکار عمومی نیز انعکاس پیدا می‌کند که امیدوارم شرایط کشور را روز به روز در کنار این عزیزان بهتر کنیم.

کد خبر 750674

دیگر خبرها

  • معلم؛ روایتگر تاریخ و مظهر فرهنگ
  • دیدار و گفتگوی صمیمانه مدیرکل آموزش و پرورش استان با خانواده های معزز شهدای فرهنگی
  • ۶۰۰۰ حوزه برای برگزاری امتحانات نهایی آماده شده است
  • واگذاری رایگان زمین به خیران مدرسه‌ساز در قشم
  • ذخیره کنونی سدهای کرمانشاه ۸۷۳.۵ میلیون مترمکعب است
  • تجلیل از معلمان نمونه استان قزوین 
  • ضرورت توجه به اعتلای فرهنگ عمومی تکریم در جامعه
  • بیش از ۱.۷ میلیارد مترمکعب آورد سدهای استان کرمانشاه
  • کلید حل تمام مسائل کشور در دل تعلیم و تربیت نهفته است
  • چند درصد بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق می شود؟ | بیشترین جهش بودجه ای در این وزارتخانه