Web Analytics Made Easy - Statcounter

پدیر کل جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مرگ و میر بر اثر کرونا در مراکز نگهداری سالمندان با انجام واکسیناسیون، ۶۵ درصد کاهش یافته است.

خبرگزاری میزان - حامد برکاتی روز سه شنبه در نشست خبری به مناسبت هفته سالمند (۶ تا ۱۲ مهر) که بصورت مجازی برگزار شد، افزود: همچنین میزان ابتلای به کرونا در مراکز نگهداری سالمندان ۷۵ درصد کاهش یافته و حدود ۹۵ درصد سالمندان این مراکز واکسن دز اول و دوم کرونا را تزریق کرده و پنج درصد دیگر دز اول را زده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: بحث واکسیناسیون سالمندان بسیار مهم و ضروری بود که با هماهنگی و اقدامات انجام شده با سازمان بهزیستی، مراکز نگهداری سالمندان در اولویت قرار گرفتند و بعد از آن‌ها کادر بهداشت و درمان این مراکز نیز واکسن کرونا را تزریق کردند.

بیشتر بخوانید: بررسی تبعیض وزارت بهداشت برای واکسن‌های ایرانی

برکاتی تصریح کرد: در حال حاضر مرگ و میر سالمندان بالای ۶۰ سال در بیمارستان‌ها با بررسی‌ها انجام شده در مرداد ماه و پس از واکسیناسیون ۳۰ درصد کاهش یافته و این روند نزولی دارد.

بهره مندی عاقلانه همه سنین از فناوری دیجیتال

وی با اشاره به شعار امسال هفته سالمند با عنوان بهره مندی عاقلانه همه سنین از فناوری دیجیتال تصریح کرد: وضعیت خوبی در گروه سالمندان نداریم نیاز است آن‌ها بتوانند از فناوری‌ها در جهت ارتقای سطح زندگی استفاده کنند.

وی با بیان اینکه در یکسال اخیر ۷/۳۴ درصد جمعیت شهری سالمندان و ۱/۱۶درصد جمعیت روستای این اقشار از رایانه استفاده کردند، گفت: به عبارتی دیگر ۱۰ درصد مردان سالمند و پنج درصد زنان سالمند در یکسال اخیر از رایانه استفاده کردند.

مدیرکل جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه سالمندان شهری ۸۰ درصد تلویزیون استفاده می‌کنند، افزود:۹۰ درصد زنان شهری و ۸۰ درصد زنان روستای هفته‌ای یکبار تلویزیون استفاده می‌کنند.

برکاتی ادامه داد: ۴۰ درصد مردان و ۲۵ درصد زنان سالمند دارای سواد هستند و باید کار‌های عمیقی انجام شود تا کمک کنیم سالمندان از خدمات بیشتری استفاده کنند.

بیش از ۱۰ درصد جمعیت کشور سالمند هستند

مدیرکل جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهارداشت: اکنون بیش از ۱۰ درصد جمعیت کشور سالمند هستند و این وضعیت رو به افزایش است.

برکاتی اظهار داشت: سالمندی جوانان و میانسالان دهه ۶۰ در سال ۲۰۲۵ افزایش می‌یابد و به حدود ۲۷ درصد می‌رسد که باید زیر ساخت‌های کشور سه برابر ظرفیت امروز برسد.

وی خاطرنشان کرد: امید به زندگی سالمندان به ۷۵ سال به بالا در کشور افزایش یافته و در آینده با افزایش جمعیت سالمند به ارائه خدمات بیشتری نیاز است.

انتهای پیام/

برچسب ها: کرونا سالمندان واکسن کرونا وزارت بهداشت

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا سالمندان واکسن کرونا وزارت بهداشت درصد کاهش یافته وزارت بهداشت درصد جمعیت درصد زنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۳۱۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال/ کاهش چشمگیر روند رشد منفی جمعیت در سال ۱۴۰۲

به گزارش قدس آنلاین، صابر جباری در بیست و دومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت، گفت: سال ۱۴۰۱ میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال ۱۶.۵۴ درصد بوده که این آمار در سال ۱۴۰۲ به ۱۸.۹۷ درصد رسیده است.

وی با بیان این که پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۰ و اجرایی شدن آن از سال ۱۴۰۱ اتفاقات خوبی در حوزه جمعیت رقم خورده است، افزود: میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال در سال‌های ۱۴۰۰، ۱۳۹۹ و ۱۳۹۸ به ترتیب ۱۷.۰۵، ۱۷.۵ و ۱۸.۰۶ بوده است.

مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان این که روند میزان موالید در سنین ۲۵ تا ۲۹ سال نیز در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ از عدد ۲۴.۱۲ درصد به ۲۴.۳۹ درصد رسید، اظهارکرد: روند درصد زایمان چهارم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۵.۱ به ۶.۴۲ درصد رسیده است. روند زایمان پنجم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۱.۵۹ به عدد ۲.۰۴ رسیده است.

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت در خصوص کاهش چشمگیر روند رشد منفی تعداد ولادت در کشور طی سال گذشته، گفت: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ شاهد کاهش ۱.۶۱ درصدی موالید بودیم که این عدد در سال پیش از آن  ۳.۶۷ درصد بود و نشان دهنده موفقیت برنامه‌ها در جلوگیری از سرعت روند کاهشی موالید در سال گذشته است.

جباری با بیان این که در سال‌های ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب یک میلیون و ۱۱۴ هزار و ۹۰، یک میلیون ۷۵ هزار و ۲۲۴ و یک میلیون و ۵۷ هزار و ۹۵۹ نوازد متولد شدند، گفت: در سال ۱۴۰۲ کاهش موالید نسبت به سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۷ هزار و ۲۶۵ نفر بود که این عدد در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۴۰ هزار و ۹۶۶ نفر بوده است.

وی با اشاره به این که بیشترین کاهش موالید نسبت به سال قبل در سال ۱۳۹۸ رخ داد، خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۸ کاهش موالید نسبت به سال ۹۷ به عدد ۱۷۰ هزار و ۳۵۶ نفر رسید که کاهش ۱۲.۴۷ درصدی را نشان می‌داد و بیشترین نرخ کاهش از سال ۹۳ تا سال ۱۴۰۲ بوده است.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال/ کاهش چشمگیر روند رشد منفی جمعیت در سال ۱۴۰۲
  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال
  • رشد ۲.۴ درصدی موالید مادران زیر ۲۴ سال
  • قلیان اکسیژن؛ یک پک عمیق به سمت ناکجا؟!
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • وال استریت ژورنال: شمار کشته‌ ها در غزه از دست مقامات در رفته
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟
  • وزارت بهداشت و درمان در اصلاح فرهنگ فرزندآوری یاری‌رسان‌ باشد
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟ 
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارند؟