Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-04-27@21:51:33 GMT

اجرایی شدن قرنطینه هوشمند در کشور

تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۳۳۶۵۸

اجرایی شدن قرنطینه هوشمند در کشور

به گزارش حوزه جامعه خبرگزاری تقریب، بهرام عین اللهی در مراسم تکریم و معارفه" سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد مقدس با بیان اینکه برای کنترل بیماری کرونا اقداماتی مانند منع تردد شبانه و منع ورود به شهرها اجرایی شده است اظهارداشت: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده ظرف چند هفته آینده تحولی در بحث قرنطینه ایجاد خواهد شد و قرنطینه عادی به قرنطینه هوشمند تبدیل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بدین معنا افرادی که واکسینه می‌شوند می‌توانند از مزایای واکسیناسیون استفاده کنند.

وی افزود: با اجرای این برنامه نیازی به  محدودیت‌ها نیست و هر فردی که واکسینه شود می‌تواند با اپلیکیشن وزارت بهداشت QR کد را دریافت و از خدمات مورد نیاز خود استفاده کند بنابراین در مشهد مقدس رفتن به هتل، زیارت بارگاه منور رضوی و استفاده از حمل و نقل هوایی برای افرادی که واکسیناسیون شده‌اند در قالب قرنطینه هوشمند ارائه می‌شود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عنوان کرد: در شرایط حال حاضر مردم نیاز به زیارت، فعالیت‌های اجتماعی و اقتصادی و سایر موارد را دارند که با تدوین دستورالعمل‌های مرتبط با قرنطینه هوشمند و ابلاغ آن به سراسر کشور این برنامه اجرایی خواهد شد.

عین اللهی افزود: بر اساس قول‌های رییس جمهور و معاون اول ریاست جمهوری،تصور می‌شد که واکسن به شکل باران وارد کشور شود و این در حالی است که به شکل سیل واکسن‌ها تامین شد هر برنامه‌ای که متکی به مردم و قدرت مردمی باشد به طور حتم موفق خواهد شد، بزودی جشن واکسیناسیون را در کشور خواهیم گرفت.  

وی اظهارداشت: تاکنون نزدیک به 53 میلیون دز واکسن تزریق شده است و در هفته گذشته هشت میلیون و 200 هزار واکسن تزریق شد و این آمار معادل جمعیت کل برخی از کشورهاست.

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه مشهد مقدس به دلیل وجود بارگاه منور رضوی از ظرفیت بسیار بالایی در زمینه توریسم درمانی برخوردار است گفت: باید فارغ از دیدگاه مادی و مالی، با ارائه خدمات همراه با احترام، کرامت مناسب و مطلوب به بیماران خارجی، مبلغان جمهوری اسلامی ایران را در سایر کشورها داشته باشیم. همان‌گونه که شهید قاسم سلیمانی، به عنوان یک چهره انقلابی، انقلاب را به سایر کشورها صادر کرد ما می‌توانیم به ارائه خدمات درمانی مناسب و منصفانه، انقلاب را به سایر کشورها صادر کنیم.

عین اللهی با بیان اینکه برخی از عاشقان امام حسین(ع) فرصت و توفیق حضور در مراسم اربعین را پیدا کردند اظهارداشت: برای بازگشت این زائران باید برنامه‌ریزی شود، کدهای ملی این دسته از زائران به دانشگاه‌های علوم پزشکی ارائه می‌شود تا بتوان به شکل مناسبی از این افراد در راستای پیشگیری از بیماری کرونا مراقبت شود، تا شاهد موج بعدی کرونا نباشیم. بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا، هر فردی که وارد کشور می شود علاوه بر PCR  منفی باید در برابر  بیماری کرونا واکسینه شده باشد.

وی خاطرنشان کرد: در موج پنجم کرونا مشهد مقدس گرفتار موجی سهمگین شد که با مدیریت دانشگاه علوم پزشکی مشهد، استانداری خراسان رضوی و سایر نهادها و سازمان‌ها به شکل مناسبی کنترل شد، کرونا نقاط ضعف و قوت زیادی داشت، نقطه قوت فعالیت‌های مجازی و آشنایی با فعالیت‌های این حوزه بود اما نقطه ضعف، آسیب به آموزش چهره به چهره بود که هیچ چیزی نمی ‌تواند جایگزین آن شود بنابراین صدمات زیادی در آموزش پزشکی کشور وارد شدکه باید به سرعت جبران شود.

 وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: کرونا به ما نشان داد که هر چه در بهداشت سرمایه‌گذاری کنیم این سرمایه‌گذاری نسبت به درمان اثر بخشی بیشتری خواهد داشت ،بنابراین باید حرکت‌های جدی انجام بگیرد.

گفتنی است وزیر بهداشت در این مراسم از تلاش‌های دکتر سید محمد حسین بحرینی قدردانی و برای دکتر محمد علی کیانی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد مقدس آرزوی موفقیت کرد.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: قرنطینه هوشمند وزیر بهداشت آموزش پزشکی علوم پزشکی مشهد مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۳۳۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متخصص حوزه انفورماتیک سلامت بیان کرد؛ نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها

به گزارش قدس آنلاین، به نقل از انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران؛ سید محمود تارا، نایب رئیس کارگروه سلامت دیجیتال فرهنگستان علوم پزشکی ایران و مسئول پنل پیش نیازهای شکل گیری آزمایشگاه پزشکی هوشمند در بیست و یکمین کنگره کشوری و پانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران اظهار داشت: آزمایشگاه‌های بالینی و پزشکی هوشمند امروزه یکی از پایه‌های مهم در تشخیص و مدیریت بیماری‌ها محسوب می‌شوند. این آزمایشگاه‌ها با استفاده از فناوری های هوش مصنوعی، اطلاعات پزشکی را تحلیل کرده و الگوریتم‌های پیشرفته‌ای را به کار می‌برند تا بیماری‌ها را سریع تر بهبود بخشند. اهمیت آن ها در دنیای امروزی این است که این فناوری ها به پزشکان کمک می‌کنند تا بیماری‌ها را به دقت تشخیص دهند، پیش بینی کنند و درمان‌های بهتر و موثرتری را ارائه دهند.

وی افزود: هر چند در سطح جهانی، آزمایشگاه‌های پزشکی امروزی به طور گسترده ای از فناوری های هوشمند مانند سیستم‌های اتوماسیون، تجهیزات تصویری پیشرفته (به ویژه در پاتولوژی و مطالعه لام)، سیستم‌های اطلاعات آزمایشگاهی هوشمند، بستر داده های بزرگ و سیستم‌های پشتیبانی تصمیم‌گیری بر اساس هوش مصنوعی استفاده می‌کنند ولی این اتفاق، هنوز در کشور ما  در حال طی مراحل اولیه هستند و آزمایشگاه های اندکی وجود دارند که پیشرفت های قابل ملاحظه ای در این زمینه داشته اند.

این متخصص حوزه انفورماتیک سلامت و بالین با اشاره به نیازهای اساسی و مهم در شکل گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند بیان داشت: برای شکل‌گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند، نیازمندی‌های اساسی شامل دسترسی به داده‌های بزرگ و با کیفیت، فناوری‌های پردازش داده قدرتمند، استانداردهای امنیتی برای حفظ حریم خصوصی بیماران و توانایی های فنی- انسانی همکاری و ارتباطات مؤثر بین تجهیزات و سیستم‌ها هستند. پس از شکل گیری زیرساخت حداقل، بکارگیری تیم خبره این حوزه و تشکیل تیم های مشترک با کادر بالینی شروع کننده نخستین فعالیت هاست.

وی به نقش شرکت‌های دانش بنیان ایرانی در برطرف کردن این نیازها تاکید کرد و گفت: شرکت‌های دانش بنیان ایرانی با توجه به توانایی‌ها و تخصص‌های خود، می‌توانند در برطرف کردن نیازهای ذکر شده نقش مهمی داشته باشند. آن ها می‌توانند به طراحی و توسعه نرم‌افزارهای پزشکی، تولید تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته و ارائه راهکارهای هوشمند برای مدیریت داده‌های پزشکی و اطلاعات بیماری‌ها کمک کنند. این بستر، به خصوص در کشور ما، بستری گسترده و پتانسیل فعالیت فراوان دارد.

به گزارش قدس آنلاین بیست و یکمین کنگره کشوری و پانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران روزهای ۱۱ تا ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود.

منبع: قدس آنلاین

دیگر خبرها

  • ابلاغ برنامه‌های ارتقای بهره‌وری به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • برنامه بهبود سلامت شهری در ایران/ تعامل مدیریت شهری با نظام سلامت
  • آزمایشگاه‌های هوشمند آینده پزشکی را متحول می‌کنند؟
  • متخصص حوزه انفورماتیک سلامت بیان کرد؛ نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • نقش آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری‌ها
  • نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • اورژانس بانوان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • سهم حدود ۱۴ درصدی وزارت بهداشت از بودجه دولت/ بودجه کدام دانشگاهها جهش داشت؟
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا