Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-07@10:33:24 GMT

چرا ذرت کمیاب شد؟

تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۳۳۶۹۲

چرا ذرت کمیاب شد؟

عضو اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دامی اظهار داشت: ریشه اصلی تامین و توزیع نشدن به موقع ذرت در کشور، عدم تامین به موقع ارز است. ناطقان: محمدرضا وجدانی درباره دلایل وارد نشدن ذرت، گفت: به نظر من واردکنندگان نهادهای دامی در کشور به واقع افسران جنگ اقتصادی هستند و صاحبان اصلی این صنعت محسوب می‌شوند.



وی افزود: هیچ کس به خوبی این افراد نمی‌تواند درباره علت و معلول مشکلات ایجاد شده در این زمینه دلایل برهم خوردن تنظیم بازار نهاده‌های دامی و مشکلات تامین کنندگان این کالاها صحبت کند؛ چرا که این افراد از سالیان دور در این حرفه فعالیت داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



عضو اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام در ادامه گفت: تامین نشدن به موقع ارز از سوی بانک مرکزی، باعث شده است که این کالا به موقع و در زمان مشخص وارد کشور نشود. چراکه فروشندگان خارجی بدون دریافت پول کالا را در اختیار خریدار قرار نمی‌دهد. ممکن است برخی از تجار کشور از اعتبار شخصی خود استفاده کرده و نهاده‌های دامی را تا انبار بنادر ایران بیاورند اما اگر بعد از تخلیه در بندر ارسال پول به تاخیر بیفتد بدون تردید شاهد ارسال‎‌ محموله‌های بعدی نخواهیم بود.

به گفته این فعال اقتصادی، ریشه اصلی تامین و توزیع نشدن به موقع ذرت در کشور، عدم تامین به موقع ارز است.


وجدانی با اشاره به رقابتی بودن این بازار در 40 سال گذشته، خاطر نشان کرد: رقابت سالم میان تامین کنندگان نهاده‌های دامی در سال‌های گذشته قابل توجه بود و بازار رقابتی نرخ نهاده‌‍‌های دامی را تعیین می‌کرد این در حالیست که هم اکنون شاهد چنین بازاری نیستم و همانگونه که اشاره کردم دلیل آن به تامین نشدن ارز از سوی بانک مرکزی بر می‌گردد.

بنا بر این گزارش، بزریل، اوکراین، روسیه و قزاقستان از مهم‌ترین کشورهای صادرکننده ذرت به ایران محسوب می‌شوند.
منبع: عصر ایران برچسب ها: ناطقان ، ذرت ، دام ، نهاده ، تامین ، کالا

منبع: ناطقان

کلیدواژه: ناطقان ذرت دام نهاده تامین کالا نهاده های دامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۳۳۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف کمیاب‌ترین «رنگ» دنیای باستان در یک حمام رومی؛ رنگی گران‌تر از طلا (+عکس)

 اخیرا در بقایای یک حمام رومی در باشگاه کریکت کارلایل، قطعه بسیار کمیابی از رنگ «بنفش سلطنتی» پیدا شده که نخستین مورد از نوع خود در شمال اروپا و احتمالاً در کل امپراتوری روم است.

به گزارش فرادید، قدمت سکونتگاه رومی لوگووالیوم به قرن سوم و دوران سلطنت امپراتور سِپتیمیوس سِوِروس بازمی‌گردد. این کشف در بخش زهکشی یک سازه تاریخی انجام شد که تصور می‌شود یک گرمابه رومی بوده است. 

بنفش سلطنتی یا بنفش امپراتوری در روم باستان رنگ بسیار گران‌قیمتی بود، چون غنی و سرزنده بود و نماد قدرت امپراتوری، ثروت و جایگاه عالی بود. تولید حتی مقادیر کوچکی از این رنگ، کار بسیار پرزحمتی بود، چون از هزاران حلزون دریایی خردشده (بولینوس برانداریس) از دریای مدیترانه ساخته میشد. این کمیابی و منحصربفرد بودن به معنای گران‌تر بودن آن از طلا بود. 

تجزیه و تحلیل متخصصان نشان داد این رنگ محتوای برومین و موم بالایی دارد؛ این موردی است که تقریباً به طور حتم نشان می‌دهد این رنگ «بنفش سلطنتی» است. 

نام رومی این رنگ برگرفته از شهر صور در جنوب لبنان و نزدیک کرانه دریای مدیترانه بود که مشهورترین مکان تولید این رنگ به شمار می‌رفت. این رنگ در آفریقای شمالی و نزدیک ساحل مراکش نیز تولید میشد. 

از پادشاهان و امپراتوران عصر برنز گرفته تا اسکندر کبیر و کلئوپاترای هفتم، رومیان و سپس شارلمان و بیزانسی‌ها، رنگ بنفش سلطنتی به تن می‌کردند. گاهی اوقات از این رنگ برای پارچه‌ها استفاده می‌شد، اما برای رنگ‌آمیزی دیوارهای ساختمان‌های عمومی بزرگ و خانه‌ها و املاک ثروتمندان (از جمله دیوارهای حمام‌ها) نیز از آن استفاده می‌شد. 

فرانک جکو، مدیر فنی واردِل آرمسترانگ، در مورد اهمیت این کشف گفته است که هزاران سال، بنفش سلطنتی گران‌ترین و محبوب‌ترین رنگ جهان بود. حضور آن در کارلایل، همراه با شواهد دیگر بدست‌آمده از حفاری، این فرضیه را تقویت می‌کند که این ساختمان با دربار امپراتوری امپراتور سِپتیمیوس سِوِروس در یورک مرتبط بوده است. 

کشف بنفش سلطنتی در کارلایل یک اتفاق غیرعادی است، به ویژه در شمال اروپا. مفاهیم آن فراتر از خود رنگدانه است، به این معنا که این حمام رومی ممکن است به قدرت امپراتوری مرتبط بوده یا توسط مقامات عالی‌رتبه بازدید شده باشد. این پیوند با دربار روم پرسش‌های جدیدی در مورد اهمیت و نقش این محوطه در امپراتوری بزرگ روم ایجاد می‌کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تولید سلنیوم آلی و رقیق‌کننده اسپرم با مصرف دامی در کشور
  • ضرورت مقابله با بیماری زنگ زرد در مزارع گندم دیم کشور
  • توزیع بیش از ۴۳ هزار تن انواع کود در استان قزوین
  • پیگیری یک دغدغه/تجهیز زمین ورزشی روستای گوروی بشاگرد در ایستگاه آخر + فیلم
  • هدفگذاری صادرات ۱۵۰ هزار تن تخم مرغ در سال ۱۴۰۳
  • کشف کمیاب‌ترین «رنگ» دنیای باستان در یک حمام رومی؛ رنگی گران‌تر از طلا (+عکس)
  • کشف شمشیر کمیاب هزار ساله
  • کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود
  • وارد نشدن خسارت به گندم کشاورزان خوزستانی در مراکز خرید روباز
  • شیرازی‌ها به دادگاه عالی ورزش شکایت می‌کنند/ تیم مهمان نباید تاوان برگزار نشدن بازی را بدهد