Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایرج موفق روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود:  امسال ۱۹۸ نشست اعضای کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان اصفهان برگزار  و ۵۲۶ پرونده بررسی شد که  نتیجه آن ۴۵۶ مصوبه بود و از این تعداد مصوبه تاکنون بیش از ۴۱۰ مصوبه اجرایی شد و حدود ۵۰ مصوبه دیگر در دست اقدام است.

وی با بیان اینکه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید دارای کمیته‌های تخصصی بانکی، امور مالیاتی، تامین اجتماعی و زیرساختی است ادامه داد: مسائل بخش‌های اقتصادی به کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید ارسال می‌شود تا پس از بررسی مشکلات، راهکارها تصویب شود، سپس برای اجرا به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت اصفهان اظهار داشت:بیش از ۷۰۰ کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در ۲ سال گذشته در استان  اصفهان تشکیل شد که نتیجه آن ۲ هزار و ۶۰۰ مصوبه بوده است.

به گفته وی، از همه اختیارات برای رفع مشکلات فعالان صنعتی، معدنی و تجاری استان استفاده می‌کنیم اما شیوع کرونا در ۲ سال اخیر بر مشکلات پیش روی واحدهای تولیدی اضافه کرد و موجب بروز مشکلات فراوانی برای واحدهای تولیدی شد.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت اصفهان با اشاره به اینکه این استان رتبه اول جذب تسهیلات را در کشور با همکاری بخش‌های مختلف کسب کرده است ،اضافه کرد: با توجه به همه محدودیت‌ها حدود ۲ هزار و ۵۰ میلیارد تومان در بخش رونق تولید و حدود ۹۵۰ میلیارد تومان در تبصره ۱۸ به واحدهای صنعتی و تولیدی استان کمک شد.

موفق گفت: با پیگیری‌های انجام شده، بیش از ۳ هزار میلیارد تومان تسهیلات در بخش تولید، صنعت و معدن پرداخت شده است.

وی خاطرنشان کرد: ۱۲ درصد صنعت کشور در استان اصفهان مستقر است و همه  نوع مواد معدنی از جمله فلزی، غیر فلزی، مصالح ساختمانی و کانی‌های صنعتی در این استان وجود دارد.

اصفهان با بیش از پنج میلیون نفر جمعیت، بیش از ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ با سرمایه ۲۲۱ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۲۶۳ هزار نفر، حدود ۸۴۰ معدن در حال بهره برداری با سرمایه گذاری بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال و حدود ۱۸۰ هزار واحد صنفی صنعتی ترین استان کشور به‌شمار می‌آید.

سهم اصفهان در صنعت کشور را ۱۱ درصد، سرمایه گذاری ۱۰ درصد و اشتغال صنعتی هشت درصد و رتبه اصفهان در طرح‌های نیمه تمام صنعتی و تعداد معادن اول و از نظر ذخایر معدنی دوم است.

برچسب‌ها سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها وزارت صنعت معدن و تجارت توسعه اقتصادی اصفهان صمت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها وزارت صنعت معدن و تجارت توسعه اقتصادی سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها وزارت صنعت معدن و تجارت توسعه اقتصادی اصفهان صمت تسهیل و رفع موانع تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۳۳۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد




به گزارش خبرگزاری صداوسیما،به نقل از خانه ملت، علی خضریان در تشریح نشست این کمیسیون در خصوص بررسی آخرین وضعیت سامانه ستاد بابیان اینکه استفاده از سامانه تدارکات الکترونیکی یکی از راهکارهای کلیدی مبارزه با فساد است افزود: الکترونیکی کردن فرآیند انجام معاملات از طریق سامانه‌های الکترونیکی در مسیر شفافیت گامی مهم است که نظارت بر خط و سریع را ممکن می‌کند.

این نماینده مجلس گفت: افزایش بهره وری و کاهش کسری بودجه با توجه به اینکه بخش قابل توجهی از بودجه دولت صرف انجام معاملات می‌شود، بخشی دیگر از مزایای این سامانه است همینطور سیاست‌گذاری، اجرای سیاست‌ها و ارائه خدمات با توجه به اهمیت معاملات دولتی در اقتصاد و نقش و جایگاه آن در پیشرفت کشور، توجه به تصمیم سازی بر مبنای اطلاعات در این حوزه بسیار مهم است.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون اصل نود مجلس تصریح کرد: با ایجاد سامانه ستاد می‌توان بر تمامی مراحل انجام معاملات نظارت کرد. همچنین با استفاده از فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی می‌توان ظرفیت‌های نظارتی را افزایش داد.

خضریان با اشاره به اهمیت اصلاح ساختار بودجه مبتنی بر عملکرد و آمایش سرزمین خاطرنشان کرد: یکی از گلوگاه‌های اصلی نظام بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد، شفاف‌سازی منابع صرف شده و خروجی‌ها و پیامدها است که روش اصلی تحقق آن، استفاده از سامانه تدارکات الکترونیکی دولت است با توجه به اهمیت این موضوعات کمیسیون اصل نود به عنوان بازوی نظارتی مجلس و اهمیت زیادی برای اجرایی شدن این سامانه داشته است.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس ادامه داد: در آخرین جلسه این کمیسیون نشستی با موضوع پیگیری انجام تکالیف قانونی مندرج در جزء ۳ و ۴ بند ک تبصره ۱۰ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور برگزار و مقرر شد جهت حل مسائل الکترونیکی شدن مزایدات دوایر اجرای ثبت سازمان ثبت اسناد و املاک، مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان متولی به شکلی عمل کند که تا در مهلت ۱۰ روزه مزایدات یک استان به صورت آزمایشی در سامانه ستاد ثبت شود. و مزایدات اراده تصفیه امور ورشکستگی در یک استان از این طریق انجام شود و مشکلات پیمانکار سامانه نیز پیگیری و مرتفع شده و گزارش همه اقدامات به کمیسیون ارسال شود.

دیگر خبرها

  • ۱۰هزار عامل اجرایی برای برگزاری انتخابات دور دوم مجلس در کرمانشاه
  • استقرار ۵۰ درصد تولیدکنندگان شوینده در قزوین
  • مصوبات سفر نخست رئیس‌جمهور به قم اجرایی نشده است
  • همه عوامل اجرایی انتخابات باید حافظ رای مردم باشند
  • بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از بی‌توجهی به امر نماز است
  • ۸۰ درصد جمعیت اصفهان جزو جامعه کارگری هستند
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد
  • شهرک انرژی در تهران احداث می‌شود
  • بررسی مصوبات پیشنهادی صنعتی مازندران برای سفر دولت