Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-03@16:45:44 GMT

بهره‌برداری از ۱۶ پروژه طی هفته گردشگری در کرمان

تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۳۴۱۵۸

بهره‌برداری از ۱۶ پروژه طی هفته گردشگری در کرمان

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، به‌مناسبت هفته گردشگری، ۶ پروژه گردشگری با حضور مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان و جمعی دیگر از مسؤولان استانی در کرمان افتتاح شد.

فریدون فعالی مدیرکل  میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان در حاشیه افتتاح این پروژه‌ها در جمع خبرنگاران ضمن تبریک هفته گردشگری اظهار داشت:  در این هفته ۱۶ پروژه که شامل ۶ دفتر خدمات مسافرتی،۴ هتل که سه هتل در شهر کرمان و یک هتل در شهداد، سه واحد بوم‌گردی، یک سفره‌خانه سنتی، یک واحد اقامتگاه سنتی و  یک مجتمع به بهره‌برداری می‌رسند که از این تعداد، ۶ پروژه امروز در شهر کرمان افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: برای به بهره‌برداری رسیدن این ۱۶ پروژه، ۷۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری ،۱۷۴ نفر اشتغالزایی و ۵ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان تسهیلات پرداخت شده است.

فعالی تصریح کرد: با توجه به محدودیت‌های کرونا به‌ویژه در بخش صنعت گردشگری؛ اما فعالان گردشگری برای ایجاد  زیرساخت‌های گردشگری امکانات و تأسیسات خوبی را به‌وجود آورند و امیدواریم بعد از پساکرونا با امکانات خوبی که به وجود آمده میزبان گردشگران زیادی در سطح استان باشیم.

 مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان با اشاره به اینکه  من آینده گردشگری استان کرمان را روشن  می‌دانم، گفت: امروزه بعد از شهادت سردار سلیمانی، کرمان پایتخت مقاومت نام‌گذاری شده و ما محور فعالیت‌های گردشگری خود را به‌سوی گردشگری مقاومت خواهیم برد و در حال تنظیم سندی در این حوزه هستیم.

وی افزود: ما شرایط و ظرفیت‌های خوبی گردشگری در سطح استان کرمان داریم؛ مانند باغ شاهزاده، موزها و ... که نیاز به تقویت و توانمندسازی دارد تا از این ظرفیت‌ها به‌نحو احسن استفاده کنیم.

فعالی بیان داشت: امیدواریم با برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری که صورت می‌گیرد و سندی که در حوزه گردشگری تنظیم می‌کنیم، محور فعالیت‌های خود را به سمت گردشگری مقاومت ببریم.

وی با اشاره به اینکه در اسناد بالا دستی در زمینه گردشگری، سیاست‌گذاران و‌مسؤولان استانی جایگاه ویژه‌ای برای آن در نظر گرفته‌اند، تصریح کرد: در سند آمایش استان کرمان جایگاه گردشگری تبیین و دیده شده است.

فعالی عنوان کرد: درآمد گردشگری سلامت ۷ تا ۱۰ هزار دلار است؛ در حالی  که آورده گردشگری زیارتی حدود ۱۰۰۰ دلار است.

وی گفت: ۱۳۷ دفتر خدمات گردشگری در استان کرمان داریم و قبل از شیوع کرونا تصمیم داشتیم که دفاتر گردشگری غیر فعال را لغو و مجوز را به دفاتر جدید واگذار کنیم که در این راستا ۱۵ دفتر خدماتی غیرفعال لغو شد  و ۱۵ دفتر خدماتی قوی دیگر جایگزین آنها شدند.

انتهای پیام/۸۰۰۱۸/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: میراث فرهنگی گردشگری هفته گردشگری صنایع دستی گردشگری استان استان کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۳۴۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبرسانی به ۸۲۰ روستای فاقد آب شرب در استان کرمانشاه در حال انجام است

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه گفت؛ آبرسانی به ۸۲۰ روستای استان در قالب پروژه‌های ملی،استانی و قرارگاه محرومیت‌زدایی امام حسن مجتبی(ع) در استان درحال‌ انجام است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، رضا داودی امروز _ سه شنبه یازدهم اردیبهشت _ با اشاره به اینکه خدمات آبرسانی در حوزه محرومیت‌زدایی‌از طریق سه حوزه استانی، ملی و پروژه‌های ذیل قرارگاه امام‌حسن مجتبی (ع) انجام‌می‌شود گفت: در سه حوزه قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در کرمانشاه و شهرستان‌های غربی آبرسانی به ۸۲۰ روستا در دست اجرا است که موضوعی بی‌سابقه بوده.

وی گفت: از مجموع طرح‌های آبرسانی به ۸۲۰ روستای که طی دوسال در دست اجرا بوده‌، ۳۲۰ روستا آماده افتتاح و بهره‌برداری است که ۲۱۰ روستای آن در قالب طرح‌های اجرایی قرارگاه امام‌حسن مجتبی (ع) و ۱۱۵ طرح نیز در قالب پروژه‌های ملی و استانی بوده است که طی یکی دو ماه آینده به بصورت رسمی به بهره‌برداری خواهد رسید.

به گفته مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه تا به امروز در ۳۲۰ پروژه روستایی ۶۲۵ کیلومتر لوله‌گذاری، ۱۵۳ باب مخزن، ۴۹ باب ایستگاه پمپاژ و ۴۶ حلقه چاه حفر شده است و در مجموع ۴۵ هزار نفر از نعمت آب شرب بهره‌مند شده‌اند.

وی پروژه امام علی (ع) یک، در کرمانشاه را به عنوان محرومترین پروژه در این شهرستان عنوان کرد و گفت: این پروژه ۱۸ روستا را تحت پوشش دارد و تا پایان اردیبهشت‌ماه افتتاح و به بهره‌برداری خواهد رسید.

داودی اضافه کرد: با اجرای این ۱۸ پروژه روستایی که تا به امروز آبرسانی به هشت روستای آن انجام گرفته و ۱۰ روستای دیگر نیز تا پایان اردیبهشت به بهره‌برداری خواهد رسید، در مجموع بیش از ۲۰۰۰ هم‌استانی که تا به امروز، هیچگونه دسترسی به آب شرب نداشتند از نعمت آب سالم بهره‌مند خواهند شد.

وی می‌گوید: پیش از این آبرسانی به این روستاها به صورت سیار انجام می‌گرفت یا مردم از چشمه‌های محلی غیربهداشتی استفاده می‌کردند که با افتتاح این پروژه از نعمت آب سالم برخوردار شدند.

کد خبر 749549

دیگر خبرها

  • ۲ هزار و ۹۵۰ پروژه در خراسان رضوی به بهره‌برداری می‌رسد
  • بهره برداری از باند دوم پل هادی آباد کارون
  • ۱۲ پروژه با حضور رئیس سازمان زندان‌ها در هرمزگان به بهره‌برداری رسید
  • پل سوخته کلا در قائمشهر با همت راهداران به زودی به بهره برداری می رسد
  • افتتاح هتل و آغاز اجرای تله کابین خوشاکو در ارومیه
  • پل سوخته کلا به زودی به بهره برداری می‌رسد
  • کلنگ‌زنی احداث هتل و تله‌کابین خوشاکو در روز افتتاح هتل ۲ ستاره در ارومیه
  • دو پروژه بزرگ آبرسانی در بیدهند و کرمجگان به بهره‌برداری می‌رسند
  • آبرسانی به ۸۲۰ روستای فاقد آب شرب در استان کرمانشاه در حال انجام است
  • بازدید معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌ها وزارت میراث‌فرهنگی از پروژه جداره‌سازی خانه گردشگری ارومیه