Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-04@03:46:47 GMT

رشد ۸ درصدی معامله‌ های برق توسط صنایع

تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۳۴۴۸۴

رشد ۸ درصدی معامله‌ های برق توسط صنایع

به گزارش اقتصادآنلاین ،در شهریور ماه امسال  از ۷۶۰ مشترک صنعتی بالای ۵ مگاوات، ۱۳۸ مشترک در بورس انرژی با حجم ۷۵۹ هزار و ۹۷۶ مگاوات ساعت و ۲۰۷ مشترک از طریق معاملات دوجانبه با حجم ۲میلیون و ۵۱۴ هزار و ۱۲۵ مگاوات ساعت، معامله داشته‌اند.

۴۱۵ مشترک صنعتی نیز برق مورد نیاز خود را به طور مستقیم از مالکان شبکه خریداری کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

به‌گزارش ایرنا از وزارت نیرو، به دنبال مصوبه هیات وزیران درباره توسعه معاملات خارج از بازار (بورس و دوجانبه) و ابلاغیه وزیر نیرو، مصرف‌کنندگان صنعتی با قدرت بالای پنج مگاوات در سطح کشور مکلف به تامین برق مصرفی مورد نیاز خود از طریق بورس انرژی یا قراردادهای دوجانبه هستند.

بر همین اساس، نظام تعرفه‌ای برق برای مشترکان مشمول این مصوبه حذف شده و با این شرایط در صورتی که مشترکان یاد شده برق مصرفی خود را به روش‌های پیش‌گفته تامین نکنند، تامین برق توسط شرکت‌های مالک شبکه برق (برق‌های منطقه‌ای یا شرکت‌های توزیع نیروی برق) با نرخی معادل حداکثر قیمت بازار عمده فروشی برق و بورس انرژی (به اضافه نیم درصد حق انجام کار) انجام خواهد شد.

اسفندماه پارسال سخنگوی صنعت برق از انتشار اوراق سلف موازی استاندارد برق صادراتی برای نخستین بار در تاریخ این صنعت خبر داد.

به گفته  «مصطفی رجبی مشهدی»،  این اوراق بر اساس مجوز شورای اقتصاد و با استناد به موضوع بند ط تبصره (۵) قانون بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور به مبلغ ۱۵ هزار میلیارد ریال منتشر خواهد شد.

سخنگوی صنعت برق بیان‌داشت: براساس مجوز شورای اقتصاد، منابع حاصل از این فروش اوراق، صرف اجرای طرح‌های انتقال نیروی برق در سراسر کشور خواهد شد.

بازار خارج از بورس یا Over-the-counter market بازاری بدون مکان فیزیکی مرکزی است. در این بازار شرکت‌کنندگان با همدیگر از طرق مختلف مانند تلفن، ایمیل و سامانه‌های الکترونیکی معامله می‌کنند.

پربیننده ترین تامین خوراک پالایشگاه های آمریکا با نفت ایران / سرنوشت توافقات سوآپی گذشته تکرار می شود؟ قبض های برق را قسطی پرداخت کنید روسیه تا چند سال دیگر نفت دارد؟ رشد قیمت نفت برای پنجمین روز متوالی / محدودیت عرضه از عوامل حمایت‌ کننده بازار کم بارشی در آبان امسال قطعی است

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: معاملات برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۳۴۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تار و پود‌های صنعت فرش یزد در گره مشکلات

مهران فاطمی استاندار یزد درباره وضعیت صنعت فرش استان تصریح کرد: نابود شدن صنعت فرش قصه پرغصه‌ای است و باید همکاران دفتر اقتصادی و انجمن فرش این موضوع را پیگیری کنند.

وی با اشاره به نگاه استان مبنی بر حرکت به سمت دانش بنیان و توسعه نساجی گفت: ما محدود کردن صنایع آلاینده پرآبخواه در استان را در پیش گرفتیم و در محور مهریز ـ عقدا کاهش هزار و ۸۰۰ مجوز را انجام دادیم.

فاطمی، در خصوص تامین مالی واحد‌های نساجی اظهار داشت: از تسهیلات سفر رئیس جمهور به یزد، هزار میلیارد تومان به نوسازی نساجی اختصاص یافته و امسال هم ۳۰ درصد تسهیلات تبصره‌ای به بخش نساجی اختصاص می‌دهیم.

استاندار همچنین خاطرنشان ساخت که ساختمان مرکز نوآوری نساجی برای تربیت نیروی انسانی ماهر را تامین می‌کنیم و تجهیز آن برعهده بخش خصوصی است تا در اول مهرماه آماده باشد.

فاطمی در خصوص راه اندازی دهکده نساجی هم گفت: این دهکده با مشکلات قانونی مواجه است و همچنین به ۱۰ هکتار زمین نیاز دارد. جانمایی زمین را مشخص کنید تا زمین در اولین فرصت تامین شود.

وی با اشاره به سابقه پنج دهه استفاده استان از معادن افزود: این در حالی است که قدمت نساجی ما به بیش از ۱۰۰ سال می‌رسد، ولی با وجود داشتن نخبه و دانشگاه و فناوری همچنان واردکننده ماشین آلات نساجی و معدن هستیم که باید در این خصوص تدبیری اندیشید.

گرجی مدیرکل دفتر صنایع پوشاک و منسوجات وزارت صمت هم در این نشست موضوع پارچه را دغدغه اصلی حوزه کاری خود دانست و گفت: بخشی از واردات پارچه به صورت قاچاق انجام می‌شود و در این خصوص سال گذشته اقدامات را شروع کردیم و باید در قالب یک کارگروه به راه حل اجرایی رسید.

در نشست گفتگوی دولت و بخش خصوصی مسائل و مشکلات صنعت نساجی یزد نیز افزایش واردات صنایع نساجی، کمبود منابع ارزی، دو نرخی بودن ارز برای صنعت نساجی و تبدیل تولیدکنندگان نساجی به وارد کننده مطرح شد.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • تار و پود‌های صنعت فرش یزد در گره مشکلات
  • سامانه آموزشی ترید در بازار ارز دیجیتال مبتنی‌بر هوش مصنوعی طراحی شد
  • معامله ارز، بی‌رونق‌تر از دیروز
  • دو هزار مگاوات به ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور افزوده شد
  • افت ۳ هزار و ۹۰۲ واحدی شاخص بورس در روز پایانی هفته
  • افت ۴ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • کنترل حکشتی به زودی در دستان تامین‌اجتماعی؟!
  • افت ۴ هزار واحدی شاخص بورس در روز پایانی هفته
  • قطع خرید 4 میلیارد دلار نفت ایران ازسوی آمریکا
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟