Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-07@06:58:42 GMT

چرا بریتانیا دچار کمبود بنزین شده است؟

تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۳۴۶۳۲

چرا بریتانیا دچار کمبود بنزین شده است؟

اقتصاد آنلاین – مهسا نجاتی؛ از آنجا که کمبود رانندگان خودروهای سنگین و خرید سراسیمه باعث سرگردانی رانندگان بریتانیایی شده، پمپ بنزین‌های بریتانیا در حال خالی شدن است.

با این حال، دولت اصرار دارد که به اندازه کافی سوخت وجود دارد. بر اساس گزارش انجمن حمل و نقل جاده‌ای، به نظر می‌رسد که این کمبود ناشی از کمبود طولانی مدت رانندگان خودروهای سنگین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لازم به ذکر است که بریتانیا پیش از بیماری همه‌گیر حدود 60هزار مورد کسری راننده داشت و میزان آن اخیرا به 100هزار مورد رسیده است. 

از این رو، هنوز مشخص نیست که آیا برنامه‎‌های دولت برای آوردن کارگران از اتحادیه اروپا می‌تواند زنجیره تامین را ترمیم کند یا خیر.

بریتانیایی‌ها در تکاپو برای خرید سوخت هستند و کمبودی را که مقامات بر این باور بودند ناچیز است تشدید کردند. این وضعیت به جایی رسید که رانندگان شروع به احتکار بنزین و گازوییل کرده‌اند. 

به گفته انجمن فروشندگان سوخت، حدود دو سوم از 5هزار و 500 جایگاه عضو این نهاد سوخت ندارند و مابقی نیز دچار کمبود سوخت هستند که به زودی تمام می‌شود. لازم به ذکر است که بریتانیا بیش از 8هزار پمپ بنزین دارد.

دلیل کمبود رانندگان خودروهای سنگین در بریتانیا چیست؟

بسیاری از کشورها، از ایالات متحده تا آلمان شاهد کمبود رانندگان آموزش دیده خودروهای سنگین هستند. به گفته انجمن حمل و نقل جاده‌ای، این کمبود در بریتانیا به دلیل بازنشستگی، مشکلات پس از برگزیت در استخدام کارگران از اتحادیه اروپا، و رانندگانی که این صنعت را به دلیل مشاغل پردرآمدتر در سایر بخش‌ها ترک می‌کنند، تشدید شده است. 

سال گذشته، حدود 40هزار آزمون رانندگی به دلیل شیوع بیماری کووید-19 لغو شد. انجمن حمل و نقل جاده‌ای بر این باور است که سرعت صدور گواهینامه برای جبران این اختلال بسیار کند است.

همچنین برخی از گزارش‌ها و مطالعات، به شرایط کاری و تغییرات مالیاتی که درآمدها را تا 25درصد کاهش داده، به عنوان دلیل این کمبود اشاره می‌کنند.

چگونه مقامات در تلاش برای کاهش بحران سوخت هستند؟

سیاستمداران بریتانیایی سعی می‌کنند با صدور 5هزار ویزای موقت برای رانندگان خارجی، آموزش هزاران راننده جدید و ترغیب رانندگان به بازگشت به این صنعت، تا حدودی این خسارات را جبران کنند.

از طرفی سیاستمداران، قوانین رقابتی را به حالت تعلیق درآورده‌اند تا شرکت‌های انرژی بتوانند بخش‌هایی از بریتانیا را که بیشتر به سوخت نیاز دارند، مورد هدف قرار دهند.

وزیر حمل و نقل بریتانیا در بیانیه‌ای گفت: "همچنین صنایع باید نقش خود را در بهبود شرایط کار و افزایش حقوق مناسب ایفا کنند تا شرکت‌ها رانندگان جدید را حفظ کنند."

با این وجود، دولت بریتانیا اواخر روز دوشنبه اعلام کرد که رانندگان تانکر ارتش این کشور به حالت آماده باش درآمده و می‌توان از آنها برای انتقال سوخت به محل‌هایی که بیشترین نیاز را دارند استفاده کرد.

وزیر تجارت بریتانیا در بیانیه‌ای اظهار کرد: "در صورت لزوم، استقرار پرسنل نظامی، ظرفیت اضافی زنجیره تامین را به عنوان اقدامی موقت برای کاهش فشارهای ناشی از افزایش تقاضای محلی برای سوخت فراهم می‌کند."

پربیننده ترین ثبت نام خودرو ( فیدلیتی بهمن موتور ) آخرین وضعیت طرح رتبه بندی معلمان در مجلس وعده پوچ؛ "تارا" بدون تولید، فروخته شد! موافقت خودروسازان با واردات خودرو تامین خوراک پالایشگاه های آمریکا با نفت ایران / سرنوشت توافقات سوآپی گذشته تکرار می شود؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بنزین خودروهای سنگین حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۳۴۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش چشمگیر ظرفیت انرژی خورشیدی در بریتانیا

جهان تا پایان مارس ۲۰۲۴ شاهد رشد چشمگیر ظرفیت خورشیدی بود. در این میان بریتانیا با ظرفیت کل ۱۵.۸ گیگاوات در تمام تأسیسات خورشیدی خود سرآمد بود که این امر نشان‌دهنده افزایش ۵.۶ درصدی (۸۳۷ مگاوات) نسبت به مارس ۲۰۲۳ در این کشور است.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، ظرفیت کل خورشیدی جهان در سال جاری افزایش چشمگیری داشته است. یکی از کشورهای پیشرو در این زمینه بریتانیا است که تنها در مارس سال جاری میزبان ۱۴ هزار و ۷۳۴ تأسیسات خورشیدی بود که ۶۳ مگاوات به ظرفیت کل خورشیدی آن افزود. این میزان بالاترین رقم برای سال جاری، اما کمتر از سطوح اولیه سال ۲۰۲۳ بود، با این وجود هنوز هم به‌طور قابل‌توجهی بالاتر از میانگین‌های موجود بین سال‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۱ است.

در این سال‌ها میانگین تعداد نصب‌های ماهانه حدود سه‌هزار مورد بود، اما پس از کاهش شدید در آوریل ۲۰۲۰ به دلیل اقدامات قرنطینه کووید -۱۹، تأسیسات خورشیدی بریتانیا در نیمه دوم سال ۲۰۲۰ دوباره به فاز عملیاتی بازگشت و از سطوح قبل از همه‌گیری فراتر رفت، بنابراین تعداد این تأسیسات در آن طی ۱۲ ماه گذشته به بیش از ۱۵ هزار مورد افزایش داشته است. ۴۹ درصد معادل هفت هزار و ۷۰۸ مگاوات از ظرفیت این تأسیسات خورشیدی از دسامبر ۲۰۲۳ توسط دو مزرعه خورشیدی عملیاتی تأمین می‌شود.

افزایش ظرفیت خورشیدی در بریتانیا

تأسیسات فتوولتائیک خورشیدی داخلی بریتانیا در حال حاضر ۳۰ درصد از کل ظرفیت خورشیدی کشور را تشکیل می‌دهد، اما این سهم در فاصله ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۱ در سطحی کمتر از ۲۵ درصد قرار داشت و به‌تازگی به دلیل افزایش تعداد این تأسیسات شاهد افزایش بوده است، به‌طوری‌که ۸۳ درصد از طرح‌های جدید در مارس ۲۰۲۴ برای نصب روی ساختمان‌های مسکونی از این نوع بود که بالغ بر ۴۷ مگاوات معادل ۷۵ درصد از ظرفیت جدید را تشکیل می‌دهد.

در سال ۲۰۲۳ در مجموع ۱۹۱ هزار و ۵۲۴ تأسیسات جدید به این کشور اضافه شد. بریتانیا وجود ظرفیت جدید، در میان کشورهایی با بیشترین استفاده از انرژی خورشیدی در رتبه پنجم بالاترین رکوردها قرار دارد که دلیل آن اندازه کوچک اکثر تأسیسات جدید است.

کد خبر 750756

دیگر خبرها

  • افزایش چشمگیر ظرفیت انرژی خورشیدی در بریتانیا
  • کلاهبرداری با کارت سوخت در پمپ بنزین ها | بپا سوخت ندی!
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟!
  • موتور سواران هنگام سوخت گیری به این نکات توجه کنند (فیلم)
  • بریتانیا بر لبه پرتگاه اقتصادی
  • نبود سبد سوخت یکی از دلایل ناترازی بنزین
  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت
  • مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است
  • تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG ضروری است