Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات با توجه به لزوم سرمایه‌گذاری در زیرساختهای ارتباطات ثابت و سیار، اصول حاکم بر صدور پروانه همگرای شبکه و خدمات ارتباطی را تصویب کرد.

با توجه به لزوم سرمایه‌گذاری در زیرساختهای ارتباطات ثابت و سیار و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های فنی، زیرساختی و تجاری برای توسعه شبکه و خدمات ارتباطی کشور، «اصول حاکم بر صدور پروانه همگرای شبکه و خدمات ارتباطی» در جلسه شماره ۳۲۳ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات به تصویب رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مصوبه منظور از شبکه، مجموعه‏‬ ای شامل تجهیزات نرم افزاری و سخت افزاری است که امکان دسترسی و انتقال داده بین دو یا چند نقطه را مستقل از فناوری، به‌صورت ثابت و یا سیار و از طریق بخش‌های هسته، انتقال و دسترسی بی‌سیم و با سیم برای ارائه خدمات فراهم می‌کند.

این خدمات شامل ارائه هرگونه خدمت مخابراتی، ارتباطی و انتقال داده‌ها از قبیل دسترسی به شبکه ملی اطلاعات و خدمات مبتنی بر آن، خدمات دسترسی به اینترنت پرسرعت، خدمات شبکه‌های اختصاصی، خدمات ترانک عمومی، خدمات مکالمه و ارتباط (صوتی، متنی، داده ای و تصویری)، انواع خدمات ارزش‏‬ افزوده و مکالمه صوتی بین‏‬ الملل وارده و صادره برای مشترکین در چارچوب قوانین و مقررات جاری کشور و بر بستر شبکه با قابلیت ترابردپذیری و تحرک‏‬ پذیری می‌شود.

متقاضی دریافت این پروانه فعالیت، باید حداقل دو پروانه پایه شامل پروانه شبکه ارتباطی ثابت (ایجاد و بهره‌برداری از شبکه ارتباطات ثابت (FCP)/ ایجاد و بهره‌برداری از شبکه‌های انتقال داده نوری و دسترسی کاربران با استفاده از فیبرنوری (FTTx)) و یک پروانه شبکه ارتباطی سیار (انتقال داده مبتنی بر فناوری بیسیم (WTTx)/ شبکه و خدمات ارتباطات سیار (MNO)/ اپراتور مجازی تلفن همراه (MVNO) نوع اول) را داشته باشد.

مدت اعتبار این پروانه ۱۰ سال شمسی از تاریخ صدور پروانه در نظر گرفته شده است و دارنده پروانه موظف است معادل درصد تعیین شده از درآمد سالیانه خود در پروانه تلفن همراه یا انتقال داده مبتنی بر فناوری بیسیم (WTTx) را در چارچوب قوانین و مقررات مربوط و آئین‌نامه ابلاغی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای ارائه خدمات عمومی اجباری (USO) در ناحیه خدمات تعیین شده، راساً یا از طریق دیگر دارندگان پروانه، هزینه کند.

دارنده این‬ پروانه‬ باید برای رعایت مقتضیات امنیت ملی، دفاعی و اعمال اختیارات دستگاه‌های امنیتی، تمام تدابیر را اتخاذ و تسهیلات لازم را ایجاد کند. به این منظور تمام موارد مورد نیاز این‬ مراجع که از سوی سازمان تنظیم مقررات ارتباطات به دارنده پروانه ابلاغ می‌شود، بدون هرگونه ادعایی توسط دارنده پروانه لازم الاجرا است.

در همین حال دارنده پروانه فعالیت در حوزه همگرایی شبکه و خدمات ارتباطی می‌تواند از کلیه فناوری‌های ثابت و یا سیار دارای استاندارهای بین‌المللی و مورد تأیید رگولاتوری در چارچوب خدمات و شبکه موضوع پروانه استفاده کند.

براساس نیازهای اجرا و توسعه در حوزه ثابت برای ایجاد پورت دسترسی FTTX و ظرفیت انتقال شهری که در این مصوبه آمده است، راه اندازی ۵ میلیون پورت در ۸ شهر بزرگ شامل تهران، اصفهان، شیراز، مشهد، قم، اهواز، تبریز و کرج برای مدت ۵ سال پیش بینی شده است. در همین حال هدفگذاری برای ایجاد ۱۰ میلیون پورت FTTX در کل کشور در این مصوبه آمده است.

جزئیات بیشتر در مورد این مصوبه به همراه جداول کاهش تسهیم درآمد برای متقاضیان دریافت پروانه، فهرست جریمه‌های تخلفات و نقض تعهدات و سایر تعهدات مدنظر در این لینک آمده است./مهر

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: شبکه و خدمات ارتباطی دارنده پروانه صدور پروانه انتقال داده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۳۴۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل در صدور پروانه شرکت های داروسازی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دکتر علیرضا رستمی گفت؛ تلاش ما بر این است که منویات مقام معظم رهبری در امر ″جهش تولید با مشارکت مردم″ را جامه عمل بپوشانیم، لذا با تدبیر ریاست سازمان، مقررات تسهیل شده جدیدی در صدور پروانه تاسیس واحد تولیدی فرآورده‌های طبیعی سنتی مکمل ابلاغ کردیم.
وی در توضیح بیشتر بیان داشت: اگر خط تولید کارخانه‌ای توسط اداره کل داروی سازمان غذا و دارو به تایید فنی GMP رسیده باشد، نیازی به موازی کاری و طی مجدد مراحل تایید در اداره کل فراورده‌های سنتی مکمل طبیعی نخواهد داشت و این موضوعی است که پیش از این بعضا تا حدود شش ماه به طول می‌انجامید.
دکتر رستمی تصریح کرد: مباحث جهش تولید، رونق صادرات و خودکفایی در تولید مواد اولیه فراورده‌های طبیعی سنتی مکمل در دستور کار ویژه این اداره کل قرار دارند.
لازم به ذکر است حسب تاکید سرپرست اداره کل امور فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو، ایفدانا پیگیری عملیاتی شدن بخشنامه‌هایی که با عنوان جهش تولید صادر شده اند را در دست اقدام خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • تصویب لایحه کاهش هزینه پروانه و عوارض ساختمانی در شیراز
  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه
  • راه اندازی فیبر نوری در ۳۴ روستای رشت
  • لزوم صدور پروانه‌های ساختمانی در کمتر از یک‌ماه
  • صدور ۴۹۴۰ شناسه یکتا برای پروانه کسب‌های کاغذی در خراسان شمالی
  • بدمستی در برابر مست عشق
  • صدور سه هزار و ۳۵۴ پروانه گلخانه خانگی درسیستان وبلوچستان
  • ابلاغ مقررات تسهیل صدور پروانه تولید فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل
  • تسهیل در صدور پروانه شرکت های داروسازی
  • بدمستی در برابر مست عشق