Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، حجت‌الاسلام امیرقلی جعفری نماینده مردم شهرستان بروجن در مجلس شورای اسلامی با اشاره به محدود بودن تعداد روستا‌های این شهرستان، قابل دسترسی بودن آن‌ها و لزوم توسعه همه جانبه روستا‌های کشور، اظهار داشت: شهرستان بروجن برای تبدیل به نمونه آزمایشی طرح‌های توسعه روستایی کشور از قابلیت ویژه‌ای برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: شهرستان بروجن ۴۳ روستا دارد که تعداد عمده این روستا‌ها در بخش‌های بلداجی و گندمان واقع شده است.

بیشتر بخوانید

یکهزار و ۲۰۰ میلیارد ریال برای توسعه روستایی اختصاص می‌یابد

حجت‌الاسلام جعفری اضافه کرد: امیدواریم تجربه‌های موفق طرح توسعه منظومه روستایی در روستا‌های بخش بلداجی شهرستان بروجن برای تمامی روستا‌های سراسر کشور الگو شود.

او اظهار داشت: افزایش اشتغال، کاهش نرخ بیکاری، رونق اقتصادی، بهبود وضعیت معیشت مردم، جلوگیری از مهاجرت‌های بی‌رویه روستاییان به شهر‌ها و بازگشت مهاجران از شهر‌ها به روستا از مزیت‌های توسعه روستا‌های کشور به‌شمار می‌رود.

حجت‌الاسلام جعفری تصریح کرد: روستا‌های این شهرستان از بهترین فرصت‌ها و ظرفیت‌ها برای توسعه گردشگری بهره‌مند هستند و در این راستا باید طرح جامع گردشگری شهرستان بروجن سریع‌تر تهیه و اجرا شود.

او گفت: برای توسعه چهارمحال و بختیاری به ویژه شهرستان بروجن، باید از حوزه کشاورزی، دامپروری و صنایع روستایی بهره گرفت که البته روستا‌ها در تحقق اهداف مورد نظر این بخش تاثیر مستقیم دارند.

حجت‌الاسلام جعفری بیان کرد: در روستا‌ها زمین وجود دارد، اما برخی از مردم با مشکل سند و بهره‌مند نبودن از امکانات و تسهیلات مختلف مواجه هستند که کمیسیون کشاورزی، آب، منابع‌طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی طرح سنددار کردن زمین‌های کشاورزی روستاییان را در دستور کار قرار داده است.

او افزود: هم‌اکنون برخی روستاییان شهرستان بروجن در طرح‌های هادی روستایی با مشکلاتی مواجه شده که بازنگری طرح‌های جامع را ضروی کرده است.

حجت‌الاسلام جعفری اضافه کرد: در سال‌های قبل برای بازسازی خانه‌های روستایی اقدامات فراوانی انجام شده، اما بسیاری خانه‌های روستایی همچنان نیازمند بازسازی است.

او اظهار داشت: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به ساخت بیشتر منازل روستاییان به‌خصوص محرومان روستایی نگاه ویژه داشته باشد و کمک به اشتغال‌زایی روستاییان به‌عنوان یکی از مهم‌ترین راهکار‌های توسعه روستایی مورد توجه باشد.

حجت‌الاسلام جعفری ادامه داد: علاوه بر ظرفیت‌های بالای کشاورزی در چهارمحال و بختیاری، اما این استان هنوز از استقرار صنایع تبدیلی و تکمیلی قابل‌توجه بی‌بهره است.

شهرستان بروجن در فاصله ۶۰ کیلومتری شهرکرد مرکز استان چهارمحال و بختیاری واقع شده است.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی توسعه همه جانبه توسعه روستاها نمونه آزمایشی حجت الاسلام جعفری شهرستان بروجن توسعه روستا روستا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۳۵۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان

فرهاد بختیاری فر افزود: از ابتدای شروع این طرح در اسفندماه ۱۴۰۱ تا الان ۳۰۴ میلیارد تومان اعتبار به طرح جهاد آبرسانی همدان اختصاص پیدا کرده و پیشرفت فیزیکی ما بیش از میانگین کشوری است.

او تصریح کرد: آبرسانی به ۱۶۰ روستا در گام اول هدف‌گذاری شده و برنامه ریزی‌های لازم برای بهره‌برداری از طرح‌های آبرسانی روستایی استان در حال انجام است تا بتوانیم مشکل آب شرب روستا‌های دارای تنش آبی را در کمترین زمان ممکن حل کنیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان گفت: آبرسانی روستایی یکی از طرح‌های مهم دولت سیزدهم است که باتوجه به اهمیت موضوع آب مورد توجه قرار گرفته و دولت سیزدهم عزم جدی برای سیراب کردن همه روستانشینان دارد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان از پیشرفت ۷۷ درصدی گام نخست طرح جهاد آبرسانی در استان خبر داد.

پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان    

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، فرهاد بختیاری فر افزود: از ابتدای شروع این طرح در اسفندماه ۱۴۰۱ تا الان ۳۰۴ میلیارد تومان اعتبار به طرح جهاد آبرسانی همدان اختصاص پیدا کرده و پیشرفت فیزیکی ما بیش از میانگین کشوری است.

او تصریح کرد: آبرسانی به ۱۶۰ روستا در گام اول هدف‌گذاری شده و برنامه ریزی‌های لازم برای بهره‌برداری از طرح‌های آبرسانی روستایی استان در حال انجام است تا بتوانیم مشکل آب شرب روستا‌های دارای تنش آبی را در کمترین زمان ممکن حل کنیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان گفت: آبرسانی روستایی یکی از طرح‌های مهم دولت سیزدهم است که باتوجه به اهمیت موضوع آب مورد توجه قرار گرفته و دولت سیزدهم عزم جدی برای سیراب کردن همه روستانشینان دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • نامگذاری روزی به نام سروستان گامی برای اعتلای این شهر است
  • احداث نخستین مرکز تخصصی نجوم چهارمحال و بختیاری
  • علت اصلی ساخت‌وساز غیرمجاز در مازندران چیست؟
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • بازگشایی جاده‌های سیلابی ۶ روستا در خراسان رضوی
  • افتتاح پایگاه اورژانس ۱۱۵ در چغاخور
  • افتتاح ۴ طرح عمرانی در شهرستان کیار
  • ۳۲۰۰مترمربع از معابر روستای ابیانه سنگ‌فرش شد
  • افتتاح ۲ خانه بهداشت روستایی در تالش