Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@03:34:49 GMT

خودکفایی ایران در تولید شیرآلات صنعتی کنترل ولو

تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۳۵۸۹۰

خودکفایی ایران در تولید شیرآلات صنعتی کنترل ولو

در خطوط لوله کشی به کرات اتفاق می افتد که به قطع، وصل و یا کنترل جریان نیاز پیدا شود . به این منظور تجهیزاتی با نام شیرآلات صنعتی (Valves) یا به اصطلاح ولوها به کار برده می شوند. شیرهای کنترل، اتوماتیک است و عملگر آن‌ها در یکی از 3 نوع الکتریک، هیدرولیک یا پنوماتیک تولید می شود.

کنترل ولوها قابلیت پذیرش دستورالعمل را دارند، پس میزان فشار مورد نظر برای خط لوله را برای شیر کنترل تعیین و شیر مدام اختلاف فشار جریان عبوری و فشار تعریف شده را کنترل می کند و متناسب با این اختلاف فشار دریچه کنترل ولو بازتر یا بسته تر می شود تا فشار عبوری و تعیین شده یکسان و اختلاف فشار آن ها نیز صفر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش روز سه شنبه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حمید علیخانی، مدیرعامل شرکتی که این محصول را تولید کرده است، توضیح داد:  کنترل ولوهای خطوط اسپین در دمای بالای 400 درجه سانتی گراد کارآیی دارند. کنترل ولو طراحی شده، در این دما با تزریق خنک کننده و آب، فرآیند را کنترل و تداوم می دهد. این محصول فقط در چند کشور خاص تولید می شود و ایران نیز به جمع این معدود کشورها اضافه شده است. این دستگاه در سیستم، قبل از توربین نصب می شود تا دمای بخار را تنظیم کند. کنترل ولو آنتی سرج نیز پیش از کمپرسور نصب می شود و از سرج شدن جلوگیری می کند و استهلاک سیستم را کاهش می دهد.

این مدیر عرصه دانش بنیان با اشاره به کارآیی دیگر کنترل ولوها گفت: کنترل ولوهای میکرو سری MF که به ولوهای سوزنی نیز معروف هستند قابلیت کنترل جریان سیال در مقادیر بسیار پایین با دقت بالا را دارند. ظرفیت این مدل از کنترل ولوها  CV=0.003شروع می شود. این دستگاه در میزان دبی بالا و فلو پایین استفاده می شود. مهم ترین کارآیی این دستگاه در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی است. 

به گفته علیخانی این محصول کاملا با اتکا بر توان داخلی ساخته می شود و پس از 15 سال تحقیقات به این مرحله رسیده ایم که کلیه قطعات این دستگاه در داخل کشور تولید می شود. هیچ دانشی در این خصوص از خارج از کشور وارد نشده است و متخصصین دانشگاه های داخلی در واحد تحقیق و توسعه به این دست آورد رسیده اند. بالاترین هزینه، در حوزه تحقیق و توسعه پرداخته و این امر سبب شد تا کشور در این حوزه خودکفا شود.

وی افزود: کنترل ولو تولید شده توسط این شرکت دانش بنیان، یک چهارم نمونه خارجی قیمت دارد. هر کنترل ولو نزدیک به 40 هزار دلار قیمت دارد در حالی که این محصول با قیمت 10 هزار دلار نیز در داخل کشور تولید می شود. این شرکت در ماه، 50 دستگاه تولید می کند و به واسطه تولید هر دستگاه، 30 هزار دلار صرفه جویی ارزی در کشور صورت می گیرد. 

او در باره ظرفیت صادرات این محصول خاطرنشان کرد: امیدواریم که حمایت های فعلی معاونت علمی ادامه پیدا کند و مسیر صادرات محصولات ما به کشورهای حاشیه خلیج فارس هموار شود. این امر می تواند ارزآوری قابل توجهی برای کشور داشته باشد و 500 فرصت شغلی جدید نیز ایجاد کند. مجموعه ما تا به امروز هیچ وام بانکی دریافت نکرده است و اگر آن چه که صرف واردات می شود، صرف توسعه کارخانه ما شود، می تواند در کوتاه مدت هزینه های کشور را کاهش دهد.

برچسب‌ها پتروشیمی گاز رسانی شرکت دانش بنیان صنعت نفت ایران خودکفایی ایران دانش‎ بنیان ‎ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پتروشیمی گاز رسانی شرکت دانش بنیان پتروشیمی گاز رسانی شرکت دانش بنیان صنعت نفت ایران خودکفایی ایران دانش بنیان ها تولید می شود کنترل ولو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۳۵۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان؛ سید صمد ضیائی درخصوص نظام کنترل کیفیت کود‌های وارداتی و تولید داخل توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشور گفت: علاوه بر آنکه ثبت کود توسط مؤسسه تحقیقات آب و خاک انجام می‌شود، طرحی در کل کشور ازسوی دفتر مرکزی این شرکت به اجرا گذاشته می‌شود تا کل فرآیند را تحت کنترل درآورد.

وی افزود: پارسال از ۱۹۲ پارت، درمجموع ۳۵ هزار و ۷۲۵ تُن انواع کود‌های ازته، فسفاته و پتاسه توسط تیم نمونه برداری انجام و نمونه پس از پلمپ به مرکز تحقیقات کاربردی نهاده‌های کشاورزی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشور ارسال شد.

ضیائی به بیان اهمیت نظام کنترل کیفی نهاده‌های کشاورزی در این شرکت تاکید کرد: با این روش خواهیم فهمید که کودشیمیایی در کجا تولید، توزیع و به چه ترتیبی حمل می‌شود، تا اثرات مثبت آن بتواند به همه بهره‌برداران تعمیم داده شود.

وی خاطرنشان کرد: این نظام همچون گواهی‌های ایزو که کاملاً استاندارد هستند، کمک می‌کند تا محموله‌های کودی، در صحت و سلامت تولید شود و سپس به دست بهره‌برداران برسد.

دیگر خبرها

  • کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان
  • کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵ هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان
  • اتاق فکر دشمنان چگونه در برابر جمهوری اسلامی شکست خورد؟
  • تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها
  • دستاورد گواهی ۳۰ درصدی چه بود؟/ تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها
  • افرادی که فشار خون بالا دارند ماست را با این ماده غذایی ترکیب کنند
  • تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز
  • کشف ۷۲ هزار نخ سیگار قاچاق توسط مرزبانان هنگ مرزی تایباد 
  • تولید روزانه تراکتور در کشور به ۱۵۰ دستگاه رسید
  • رشد ۳ برابری پرورش مرغ گوشتی در تهران