Web Analytics Made Easy - Statcounter

ترکیه اعلام کرده که قصد دارد صدها هزار قبضه مین کارگذاشته شده در مرز با ایران را پاکسازی کند.

به گزارش قدس آنلاین، ترکیه قصد دارد به عنوان بخشی از پروژه مشترک اتحادیه اروپا و برنامه توسعه سازمان ملل، بیش از ۸۰ هزار قبضه مین  واقع در مرزهای شرقی خود با ایران را پاکسازی کند.

به گزارش خبرگزاری «آناتولی»، پروژه پاکسازی مین‌های ضد نفر به مساحت ۴.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲ میلیون متر مربع زمین از روز چهارشنبه آغاز می‌شود.پروژه ۱۸.۶ میلیون یورویی (۲۱.۷ میلیون دلار) که توسط اتحادیه اروپا تامین شده و توسط سازمان ملل و مرکز عملیات مین گذاری ترکیه انجام شده است، منطقه نزدیک مرز ترکیه و ایران را پوشش می‌دهد.

این پروژه به دنبال تقویت اقتصاد محلی با اختصاص برخی از زمین‌های پاکسازی شده به کشاورزان و دامداران است.

«نیکلاس مایرلاندروت»، رئیس هیات نمایندگی اتحادیه اروپا در ترکیه  به همراه «اولریش راینر»، مدیر پروژه ، از بخشی از این منطقه بازدید کرد.

مایر لندروت گفت: «حمایت اتحادیه اروپا از حذف مین‌ها  به ترکیه کمک می‌کند تا به تعهدات خود تحت "کنوانسیون اوتاوا" که ترکیه از سال ۲۰۰۴ عضو آن است و استفاده از مین‌های ضد نفر را ممنوع می‌کند، عمل کند.»

«مهمت زکی ارن» ژنرال ارتش ترکیه گفت: «ما از سال ۲۰۱۶ در عملیات مین روبی بشردوستانه با اتحادیه اروپا و برنامه توسعه ملل متحد با موفقیت همکاری می‌کنیم تا به ظرفیت نظارت و مدیریت مرزهای ترکیه کمک کنیم. اطمینان داریم که تلاش‌های ما برای از بین بردن خطرات ناشی ازمین‌ها باعث ایجاد محیطی امن‌تر برای مردم و تقویت اقتصاد محلی می‌شود.»

در حال حاضر ۱۷۵ پرسنل و ۱۶ سگ تشخیص مین در چهار استان ترکیه برای عملیات مین روبی کار می‌کنند. ترکیه استفاده از مین‌های زمینی ضد نفر توسط نیروهای مسلح ترکیه را در سال ۲۰۱۱ لغو کرد. یک آژانس پاکسازی مین که وظیفه کشف و خنثی سازی مین‌های کاشته شده در مناطق مرزی این کشور را بر عهده دارد، در سال ۲۰۱۵ تأسیس شد.

ترکیه یکی از ۱۰ کشوری است که آلودگی مین ضد نفر زیادی دارد و شامل بیش از ۱۰۰ کیلومتر مربع است.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: ترکیه ایران مرز ایران و ترکیه مین روبی اتحادیه اروپا اتحادیه اروپا ضد نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۳۶۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات طرح جدید برای انسداد مرزهای شرقی

به گزارش «تابناک» به نقل از  ایسنا، چندی پیش خبری در مورد اجرای طرح انسداد مرزهای شرقی کشور منتشر و اعلام شد که بناست دربازه زمانی سه ساله دیوار بتنی چهار متری، سیم خاردار، فنس و جاده اصولی در مرزهای مشترک میان ایران و افغانستان ساخته شود. در همین راستا نیز جانشین فرمانده فراجا توضیحاتی بیشتر از اجرای این طرح را ارائه کرده است.

سردار قاسم رضایی در گفت‌وگو با ایسنا درباره اجرای طرح انسداد مرزهای شرقی گفت: مسئولیت مرزهای کشور با فرماندهی انتظامی است و مرزبانی وظیفه کنترل و مدیریت مرزها را دارد. در بعضی از مرزها مانند مرزهای شمال غربی و مرزهای شرقی، تهدیداتی از آن سوی مرزها وجود دارد که ما با آن مقابله می‌کنیم.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور ادامه داد: به عنوان مثال حمل و نقل مواد مخدر یا تردد اشرار و حتی نفوذ تروریست ها ممکن است از این مرزها صورت بگیرد. در همین راستا و بنابر درخواست پلیس، مقرر شد انسدادهای فیزیکی در این مرزها ایجاد شود تا کنترل و مدیریت آنها بهتر صورت گیرد.

رضایی اظهارکرد: بنابراین با مدیریت فراجا و استفاده از نظرات کارشناسی مرزبانی و بودجه‌ای که دولت تامین کرده است، مقرر شد از امکانات مهندسی رزمی ارتش جمهوری اسلامی ایران در ساخت این دیوارها نیز استفاده شود. در صورت نیاز با سپاه پاسداران نیز هماهنگی‌هایی صورت خواهد گرفت و از ظرفیت آنان نیز استفاده خواهیم کرد. در واقع این طرح، طرح پلیس است که ارتش به خاطر داشتن دانش فنی مناسب اجرای آن را بر عهده گرفته است. در مجموع فراجا مسئول تامین امنیت مرزهای کشور است.

وی با بیان اینکه همه منطقه دیوارکشی نخواهد شد؛ افزود: تنها در نقاطی که آسیب پذیری وجود دارد این انسداد فیزیکی ایجاد می‌شود. علاوه بر آن مرزبانان و مرزنشینان غیور ما نیز در تامین امنیت مشارکت دارند. خوشبختانه تجهیزات خوبی نیز برای رصد و پایش مرزها در اختیار فراجا قرار دارد و البته این تجهیزات بیشتر هم خواهد شد.

دیگر خبرها

  • اجرای عملیات لای‌روبی و پاکسازی رودخانه اراک
  • درخواست اتحادیه اروپا از چین درباره ایران
  • افزایش قیمت گاز در اروپا؟!
  • جزئیات انسداد مرزهای شرقی توسط فراجا ؛ ساخت دیوار ۴ متری
  • جزئیات طرح جدید برای انسداد مرزهای شرقی
  • رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا / واردات ایتالیا از ایران ۲ برابر شد
  • رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا/ واردات ایتالیا از ایران ۲ برابر شد
  • جهش ۴۶ درصدی صادرات آلمان به ایران در فوریه ۲۰۲۴
  • تجارت ۸۵۰ میلیون یورویی ایران و اتحادیه اروپا در ۲ ماه
  • رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا