Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@07:55:21 GMT

علامه حسن زاده نعمتی بزرگ و قابل اتکا برای مردم بود

تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۳۷۰۳۵

علامه حسن زاده نعمتی بزرگ و قابل اتکا برای مردم بود

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد یزدان پناه، شامگاه شب در مراسم یادبود مرحوم علامه حسن زاده آملی در آستان مقدس امامزاده ابراهیم (ع) آمل گفت، افتخار ما این بود درشهری زندگی می‌کنیم که علامه در آن سکونت وبرکت زیادی داشت و رحلت ونبود ایشان پس از این برای همه مردم کشور به خصوص شهرستان آمل بسیار سنگین خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: وجود نورانی و عرفانی وشخصیت بالای ادبی علامه حسن زاده همگان را مجذوب خودش می‌کرد و این خصوصیات بارز حضرت علامه بوده که جایگاه او را به عنوان یکی از چهره‌های شاخص مردمی تبدیل کرده بود.

شاگرد علامه حسن زاده آملی، ادامه داد، شگفتی حضرت علامه در همه جا معلوم بوده و هست واینکه در عصرکنونی شخصیتی را ازدست دادیم که قطعاً در آینده بیشتر از امروز حسرت آن را خواهیم خورد.

مردم گوهرشناس هستند

حجت الاسلام یزدان پناه، حضور پرشور و شعور مردم شهرستان هزار سنگر ونیز از سراسر کشور برای شرکت در مراسم تشییع پیکر مرحوم علامه حسن زاده آملی را کم نظیر و غیرقابل تصور بیان کرد و گفت، مردم با هر سلیقه و گرایش دراین مراسم حضور یافتند و نشان دادند که گوهرشناس هستند و نسبت به جایگاه بالای انسانیت وعلم واخلاق علما وروحانیت ارزش بالایی قائل هستند.

وی با بیان اینکه مرحوم علامه حسن‌زاده آملی دارای یک شخصیت فوق‌العاده معنوی، علمی و عرفانی بوده که در جهان اسلام نظیر ندارد، یادآور شد: یقیناً فقدان مرحوم علامه جانسوز خواهد بود اما نباید خلأ نبود وجود با برکت ایشان باعث فراموشی‌شان شود.

حجت الاسلام یزدان پناه یادآورشد، مردم به‌ویژه جوانان و نوجوانان باید با ابعاد مختلف زندگی علامه حسن‌زاده آملی آشنا شوند، تا با تبیین و تشریح درست و اصولی زندگی مرحوم علامه حسن‌زاده آملی، در جامعه عمل کنند.

آیت الله حسن حسن‌زاده آملی ملقب به علامه حسن زاده فیلسوف متأله، فقیه، عارف، منجم و مدرس دروس حوزوی شنبه شب در زادگاهش شهر آمل در سن ۹۳ سالگی و پس از یک دوره سخت بیماری به دلیل بیماری قلبی دعوت حق را لبیک گفت و به دیار باقی شتافت.

کد خبر 5315780

منبع: مهر

کلیدواژه: علامه حسن زاده آملی مراسم یادبود آمل اربعین 1400 اربعین حسینی ویروس کرونا مرز مهران هفته دفاع مقدس بوشهر علامه حسن زاده آملی عکس استانها ایلام آمار کرونا گرگان خطبه های نماز جمعه واکسن کرونا علی لندی مرحوم علامه حسن زاده آملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۳۷۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قابل احیا بودن ۱۴ درصد مساحت محوطه ربع رشیدی تبریز

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی احمد حمزه زاده در نشست ستاد احیای ربع رشیدی تبریز مساحت عرصه و اعیانی این اثر باستانی و تاریخی در تبریز را طبق اسناد کهن بیش از ۹۰ هکتار اعلام و اظهار کرد: این محل در طول هفت قرن همواره مورد تهاجم و دستبرد حکومت‌ها و جوامع محلی قرار گرفته و در زمان حاضر کمتر از ۱۳ هکتار آن قابل احیا است.

به گفته وی در سال‌های اخیر و با مساعدت نهاد‌ها و ارگان‌های مختلف بیش از یازده هکتار این مجموعه تملک و آزادسازی شده است.

حمزه زاده با اشاره به اجرای پنج فصل کاوش‌های باستان‌شناسی در مجموعه ربع رشیدی ادامه داد: این مجموعه در سال ۱۳۵۴ در فهرست آثار ملی ثبت شده و در فهرست موقت یونسکو برای ثبت جهانی قرار گرفته که نیازمند آزادسازی اراضی است.

وی جلوگیری از ساخت و ساز‌ها در حریم محوطه و تلاش برای تملک اماکن واقع در حریم از جمله پمپ بنزین خیابان عباسی را از رویکرد‌ها و اهداف اصلی میراث فرهنگی آذربایجان شرقی برشمرد.

حمزه زاده اراضی محوطه ربع رشیدی را مهم و حساس از نظر باستان شناسی یاد کرد و گفت: به دلیل اهمیت موضوع راه دسترسی از کف خیابان تا برج ربع رشیدی با پلکان‌های چوبی و با فاصله از سطح خاک پوشانده شده است تا مراقبت‌های لازم و کافی از این محوطه به عمل آید.

وی گفت: هر گونه اقدام مرمتی و ایجاد امکانات رفاهی برای گردشگران در ربع رشیدی با استفاده از سازه‌های برگشت پذیر به طبیعت ممکن است.

محوطه تاریخی ربع رشیدی که از آن به عنوان نخستین دانشگاه بین المللی جهان یاد شده و قدیمی‌ترین موقوفه ایران است، در قرن هشتم هجری قمری به دستور خواجه رشیدالدین فضل الله همدانی ساخته شد و به همین علت این شهرک را رشیدیه یا ربع رشیدی نامیدند و به جز چند بنای فرو ریخته متعلق به دوره صفویه، چیز دیگری از آن همه عظمت و زیبایی باقی نمانده است.

هم اکنون تپه‌ای گردمانند در قسمت شمال شرقی تبریز و در دامنه کوه سرخ و سر به فلک کشیده عینـالی (عون بن علی) و در انتهای خیابان عباسی به چشم می‌خورد که حدود ۷۰۰ سال پیش شهرکـی زیبا و باشکوه، دارای ۳۵ هزار واحد مسکونی و یک هزار و ۵۰۰ مغازه و حمام بهداشتی و کارخانه‌های نساجی، رنگرزی، کاغذسازی و ضرب سکه بود و جمعیتی بالغ بر ۱۵۰ هزار نفر در آن سکونت داشتند.

این شهرک دانشگاهی در نوع خود بی نظیر و منحصر به فرد در جهان و به عنوان یک مرکز علم، صنعت، پرورش طبیبان و دانشمندان زبانزد تاریخ نویسان بود.


دیگر خبرها

  • ۶۵ استاد نمونه کشوری تجلیل شدند
  • دومین اجتماع بزرگ مردمی منطقه ۲۲ برگزار می‌شود
  • تجلیل از ۱۳ مخترع برگزیده در جشنواره ملی اختراعات خلیج فارس
  • تجلیل از ۶۵ عضو هیئت علمی برگزیده/ جوان‌ترین استاد ۴۵ساله و تقدیر از ۶ استاد زن
  • مرحوم طالب‌زاده جریان‌ساز بود + فیلم
  • بررسی اندیشه های فلسفی شهید مطهری در برنامه رادیویی سوفیا
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد
  • ۶۵ عضو هیئت علمی نمونه کشوری معرفی شدند/ حضور پررنگ معاونان وزیر علوم در بین استادان برتر!
  • قابل احیا بودن ۱۴ درصد مساحت محوطه ربع رشیدی تبریز
  • آیت الله جوادی آملی: حرف هر واعظی در مردم اثر نمی‌کند، وگرنه روضه خوانی‌ها و وعظ کم نیست