Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، پس از شکست تیم فوتبال استقلال ایران مقابل الهلال عربستان در مرحله یک هشتم نهایی رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا، این باشگاه با حواشی زیادی مواجه شد.

پس از این شکست هواداران استقلال که از مدیریت این باشگاه گلایه داشتند با تجمع مقابل ساختمان باشگاه استقلال خواهان کناره گیری اعضای هیئت مدیره و در راس آن‌ها احمد مددی، مدیرعامل وقت استقلال شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته ناگفته نماند مدیرعامل و سرمربی استقلال در طول فصل بیستم لیگ برتر رابطه خوبی با هم نداشتند و فرهاد مجیدی بار‌ها از نحوه مدیریت احمد مددی انتقاد کرد. اختلاف نظر این ۲ آن قدر طول کشید و عمیق شد که هر هواداری به آن پی برد و بزرگترین لطمه را به آبی پوشان زد.

پس از این که هواداران خواهان برکناری مددی شدند، او با حضور در ساختمان وزارت ورزش و جوانان و در جلسه با حمید سجادی (وزیر ورزش و جوانان) از سمت خود استعفا کرد. استعفای مددی در ابتدا مورد قبول وزارت ورزش قرار نگرفت تا این که پس از چند روز و در جلسه با وزیر ورزش و جوانان، مصطفی آجرلو به عنوان مدیرعامل جدید باشگاه استقلال معرفی شد.

پس از این انتخاب، اصغر ملکیان رئیس هیئت مدیره استقلال نیز از سمت خود کناره گیری کرد و به نوعی با استعفای ملکیان سایر اعضای هیئت مدیره شامل پرویز مظلومی، مهدی پاشازاده، ناصر فریادشیران و ... نیز از سمت‌های خود کنار رفتند تا استقلال در آستانه شروع لیگ جدید مدیریت جدیدی را به خود ببیند.

آجرلو در ابتدای کار خود در استقلال قرارداد فرهاد مجیدی، سرمربی این تیم را برای ۳ فصل دیگر تمدید و مشکل مسکن گابریل پین دستیار ایتالیایی مجیدی را حل کرد تا کادر فنی استقلال با آرامش خاطر به کار خود ادامه دهد. تغییرات اساسی روی نیمکت آبی پوشان انجام شد. از طرفی آبی‌ها در چند وقت اخیر با مشکل زمین تمرین مواجه بودند که با پیگیری‌های مدیریت جدید استقلال تمرینات این تیم در حال حاضر در زمین خیریه دنبال می‌شود و بیژن طاهری سرپرست جدید استقلال مامور شده است تا از بین برخی زمین‌هایی که نام برده شده، یک زمین مناسب انتخاب کند و در اختیار شاگردان فرهاد مجیدی قرار بگیرد.

تیم مدیریتی استقلال با رهبری آجرلو این روز‌ها با یک چالش بزرگ مواجه شده است. تصویر یک نامه قضایی در دومین روز فعالیت مصطفی آجرلو در باشگاه استقلال از سختی‌های کار این مدیر در مجموعه آبی خبر می‌دهد. حکمی که مربوط به دوره مدیرعاملی احمد سعادتمند و کار‌های پر از ریسک این مدیرعامل است.

قاضی دادگاه که پیش از این استقلال را به پرداخت مطالبات حمید احمدی، تاجر ایرانی که به احمد سعادتمند برای حفظ شیخ دیاباته پول قرض داد، محکوم کرده بود؛ پس از توقیف یک ملک باشگاه در ازای بخشی از طلب این شاکی، این بار با صدور حکمی از بانک مرکزی خواست حدود هشت میلیارد تومان از دارایی استقلال در هر حسابی را به حساب دادگستری بریزد تا طلبکار استقلال به مطالباتش برسد و حدود ۴۰۰ میلیون تومان را هم به عنوان نیم عشر اجرایی به حساب دادگستری واریز کند.

در همین حال زمزمه جذب بازیکن خارجی برای استقلال شنیده می‌شود که باید دید کادر فنی این تیم کدام بازیکن را مد نظر دارد. احتمال دارد روزبه چشمی و فرشید اسماعیلی به ترکیب استقلال اضافه شوند، اما بازگشت رشید مظاهری منوط به تصمیم گیری مدیران و کادرفنی استقلال است.

قطعا کار آجرلو در استقلالی که در سال‌های اخیر با حواشی زیادی رو به رو بوده است، آسان نخواهد بود و باید دید سردار آبی پوش تا چه زمانی در این باشگاه دوام خواهد آورد. ناگفته نماند این مدیر به زودی با رای پرونده‌های استراماچونی و پادوانی رو به رو می‌شود و از آن طرف هم با پرداختی مطالبات بازیکنان که تمامی این مخارج از محل فروش قایدی حل شدنی هستند.

بیشتر بخوانید

فریاد شیران: عبدیان ارتش فحاش را هدایت و برایشان هزینه می‌کند

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تیم فوتبال استقلال لیگ برتر فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۳۸۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دُم خروس بیرون زد!

«مجلس نمایندگان آمریکا به تازگی لایحه اعطای کمک‌های مالی و نظامی از سوی آمریکا به رژیم اشغالگر قدس به ارزش ۲۶ میلیارد دلار را تصویب کرده است. به این ترتیب به نظر می‌رسد صهیونیست‌ها در رابطه با اقدامات و کنش‌های تروریستی و غیرقانونی خود، یک چک سفید امضای تمام عیار را از دولت آمریکا و سازوکاهای حکمرانی آن دریافت کرده‌اند.»

به گزارش ایسنا، الف نوشت: دولت آمریکا از همان نخستین ساعات آغاز جنگ غزه، حمایت های سنگین تسلیحاتی و مادی را از رژیم اشغالگر قدس انجام داد و عملا به اذعان بسیاری از منابع آگاه و تحلیلگران، مدیریت و مهندسی بسیاری از روندهای میدانی را علیه ملت و مقاومت فلسطین برعهده گرفت. اقدامی که تاکنون که بیش از ۶ ماه از آغاز جنگ غزه می گذرد، موجب کشته، مجروح و مفقود شدنِ بیش از ۱۰۰ هزار فلسطینی ساکن در نوار غزه شده است. 

در این راستا، دولت آمریکا که همواره خود را به مثابه یکی از مدعیان اصلی حقوق بشر و اصول متعالی انسانی در جهان معرفی کرده و می کند، با یک بحران جدی رو به رو شده و سیلی از انتقادات از آن به دلیل همدستی این کشور با جنایات رژیم اشغالگر قدس علیه مردم بیگناه غزه مطرح شده و می شود. دامنه این فشارها و انتقادات حتی به داخل خاک آمریکا و دیگر پایتخت های مهم غربی نیز رسیده است. به نحوی که تاکنون بیش از ۸۰۰ نهاد حکمرانی شهری در آمریکا از جمله شورای شهر شیکاگو، به صراحت جنگ غزه و همدستی دولت آمریکا با این رویداد را محکوم کرده اند. 

با این حال، دولت بایدن همزمان با تشدید انتقادات داخلی و بین المللی از نقش این کشور(آمریکا) در جریان جنگ غزه، تا حدی تغییر رویه داده و سعی کرده در ظاهر از اراده خود جهت خاتمه یافتن جنگ مذکور و تحت فشار گذاشتن اشغالگران صهیونیست برای عقب نشینی از نوار غزه سخن بگوید. در این رابطه، شمار قابل توجهی از اعضای تیم امنیت ملی و سیاست خارجی دولت بایدن نیز به صراحت تاکید کرده اند که دولت آمریکا قویا مخالف با حمه رژیم صهیونیستی به شهر راهبردی رفح در جنوب نوار غزه است. 

شهری که بیش از ۵ برابر ظرفیت و جمعیت خود میزبان آوارگان و پناهجویان فلسطینی است و حمله به آن می‌تواند کشتار و فاجعه انسانی بی سابقه ای را سبب شود. با این همه، علی رغم تمامی این قبیل ژست های ظاهری دولت آمریکا، به تازگی وقوع یک رویداد معنادار، نشانه های معناداری را از نفاق و دورویی کاخ سفید و جریان حکمرانی در آمریکا پیش چشم جهانیان قرار داده است. در این راستا، مجلس نمایندگان آمریکا به تازگی لایحه اعطای کمک های مالی و نظامی از سوی آمریکا به رژیم اشغالگر قدس به ارزش ۲۶ میلیارد دلار را تصویب کرده است. 

البته که زمزمه هایی مبنی بر امضای یک قرارداد تسلیحاتی جداگانه با تل آویو نیز به گوش می رسد که در قالب آن دولت آمریکا شمار قابل توجهی بمب و خمپاره و دیگر تسلیحات را در اختیار صهیونیست ها قرار خواهد داد. از این رو، جدای از آشکار شدن بیش از پیش تفاوت میان مواضع اعلامی و رویه های اِعمالی دولت آمریکا در رابطه با جنگ غزه و تدام یافتن رویه های غیرانسانی واشینگتن در این رابطه، اینطور به نظر می رسد که این رویداد حداقل حامل ۲ پیام دیگر هم است. 

اولا، اقدام اخیر مجلس نمایندگان آمریکا در تصویب لایحه اعطای کمک ۲۶ میلیارد دلاری مالی و تسلیحاتی به رژیم اشغالگر قدس، که با رای بالای نمایندگان دموکرات و جمهوریخواه آمریکایی محقق شده، بار دیگر این نکته را آشکار می سازد که اساسا صهیونیست ها در رابطه با اقدامات و کنش های تروریستی و غیرقانونی خود، یک چک سفید امضای تمام عیار را از دولت آمریکا و سازوکاهای حکمرانی آن دریافت کرده اند و این رژیم را باید نقطه اوجِ استانداردهای دوگانه دولت آمریکا در نگاه به مسائل و معادلات بین المللی دانست. 

از این رو، میان دموکرات ها و جمهوریخواهان در حمایت از تروریسم و جنایات صهیونیست ها هیچ تفاوتی وجود ندارد. 

دوم اینکه به نظر می رسد که تخصیص بسته کمک مالی-تسلیحاتی مذکور از سوی مجلس نمایندگان آمریکا برای اسرائیل آن هم در شرایطی که گمانه زنی های مختلفی در مورد قریب الوقوع بودنِ حمله رژیم اشغالگر قدس به شهر رفح مطرح می شود، گواهی روشن از نوعی چراغ سبز دولت آمریکا به انجام جنایتی تازه از سوی تل آویو علیه ملت و مقاومت فلسطین است. 

جنایتی که واشنگتن سعی دارد در ظاهر از همدستی با اسرائیل در رابطه با آن کناره گیری کند با این حال، واقعیت این است که در این رابطه نیز اصلی ترین همدست صهیونیست ها، دولت آمریکا است. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شیر گاو یکی از چالش برانگیزترین مشکلات پزشکی را حل کرد
  • دُم خروس بیرون زد!
  • خاص ترین نسخه ژیان را هوش مصنوعی بیرون داد! (عکس)
  • پرهام خاکزاد با «بیرون پشت در» به تئاترشهر می‌آید
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • «بیرون پشت در» را در تئاتر شهر ببینید!
  • هروی: حاکمیت باید در انتخابات ۱۴۰۴ اندکی نرمش نشان دهد /برای حل مشکلات اقتصادی، درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود
  • ریسک سرمایه گذاری از طریق برات الکترونیکی صفر است
  • ببینید | بیماری بیرون‌زدگی چشم چیست؟
  • بیماری بیرون‌زدگی چشم چیست؟ + فیلم