Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر، دکتر حمید سوری استاد اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار کرد: حدود ۱۸ ماه از اپیدمی کووید ۱۹ در کشور می‌گذرد، بیماری نوپدیدی که در ابتدا همه دنیای اطلاعات درستی از آن نداشتند، طبیعتاً آزمون و خطا در خیلی از مداخلات چه پیشگیرانه و چه درمان وجود داشت، ولی برخی از کشورها در این مدت توانستند با استفاده از روش‌هایی موفق‌تر عمل کنند و بار ناشی از اپیدمی را به حداقل برسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: از جمله رفتارها و مداخلاتی که انجام شد، رویکرد هوشمندانه بود که در پیشگیری از اپیدمی کووید ۱۹ در بسیاری از کشورها مؤثر بود.

سوری افزود: از ابتدای شروع  کرونا می‌توانستیم قرنطینه مستقیم را انجام دهیم، اما با فراگیر شدن ویروس  کرونا در کشور، این امکان وجود ندارد و باید به‌صورت هوشمند انجام شود.

وی ادامه داد: هوشمندسازی قرنطینه به این معنی است که بتوانیم طغیان‌های فراگیری و جهش‌های جدید را شناسایی و مهار کنیم.

سوری گفت: وقتی صحبت از قرنطینه می‌شود، هم می‌تواند به شکل قرنطینه معکوس و هم به شکل مستقیم باشد. معمولاً قرنطینه معکوس برای گروه‌های پرخطر مانند سالمندان و افرادی که بیمارهای زمینه‌ای دارند استفاده می‌شود.

وی ادامه داد: متأسفانه یک پنجم جمعیت پرخطر کشور به دلایل مختلفی واکسیناسیون نشده‌اند و بیشتر مرگ و میرهای و بستری‌ها شامل این افراد می‌شود.

سوری گفت: برآوردها نشان می‌دهد در صورتی که کشور قرنطینه کامل شود و لاک‌داون انجام گیرد، ۷ تریلیون تومان به اقتصاد کشور لطمه می‌زند. بنابراین نمی‌توان مشاغل را تعطیل کرد.

وی افزود: محدود کردن برخی از خدمات برای کسانی که واکسن نزده اند، شیوه‌ای است که در سراسر جهان مورد قبول است و ما نیز باید به این سمت باید برویم، این اقدام برای حفاظت از سلامت جامعه صورت می‌گیرد.

سوری با عنوان این مطلب که زیرساخت‌های لازم برای رصد هوشمند در کشور وجود دارد، گفت: در مطالعه‌ای که سال گذشته در تهران روی ۲۰ هزار نفر انجام دادیم، متوجه شدیم که می‌توان با رصد هوشمند، این بیماری را بهتر کنترل کرد.

کد خبر 629411 برچسب‌ها كرونا در ايران قرنطینه

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران قرنطینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۳۸۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۶۵۰ کارگاه پرخطر در قزوین

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، سید جلیل حسینی با اشاره به اجرای مانور بازرسی از کارگاه‌های پرخطر استان گفت: در راستای صیانت از نیروی کار و در پیش بودن روز ایمنی و بهداشت کار این مانور اجرا شد.

حسینی، کاهش حوادث ناشی از کار و ارتقای ایمنی با اولویت کارگاه‌های پرخطر را از اهداف این بازرسی‌ها برشمرد.

به گفته وی؛ از ۱۵ هزار و ۷۶۱ کارگاه مشمول قانون کار در استان‌ ۶۵۰ کارگاه پرخطر هستند که شامل رسته‌های معدن، ساختمان، تولید در حوزه صنایع پلاستیکی، لاستیکی، شیمیایی و فلزی است.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • شناسایی ۶۵۰ کارگاه پرخطر در قزوین
  • سرمایه گذاری ۱۰۰هزار میلیارد تومانی برای ۳۵پروژه تجاری ومسکونی در کشور
  • طرح پایش هوشمند سارقان سابقه‌دار با پابند الکترونیکی در گفت و گو با رئیس پلیس آگاهی پایتخت | ماجرای سرقت دو سارق با پابند الکترونیکی چه بود
  • اجرای طرح پایش هوشمند سوخت ماشین‌های کشاورزی در فارس
  • در قم مطرح شد: ضرورت توجه به عوامل کاهش‌دهنده جمعیت
  • حجاج ابهری و خدابنده‌ای برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند
  • واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است
  • بیش از سه هزار و ۵۰۰ دوز واکسن سرخک در خراسان رضوی تزریق شد
  • لزوم بازنگری در زمان اجرای مالیات بر عایدی سرمایه