Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، همزمان با فرارسیدن روز جهانی ناشنوایان، موزه آنلاین «سکوت در هیاهو» با همکاری کانون ناشنوایان خراسان رضوی و موزه آستان قدس رضوی طراحی و رونمایی شد.

معصومه ترابی‌مقدم رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل کانون ناشنوایان خراسان رضوی در این مراسم با اشاره به محدودیت‌های افراد کم شنوا و ناشنوا گفت:  اجرای این طرح گامی به سوی برقراری رابطه میان ناشنوایان و محیط فرهنگی موزه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: آشنایی با موزه‌های آستان قدس رضوی به زبان اشاره، اجرای طرح آشنایی با مکان‌های گردشگری و موزه‌های خراسان رضوی و سایر موزه‌های سراسر ایران به این زبان بین‌المللی از جمله ویژگی‌های این طرح است.

مسعود فیروزی مدیرکل سازمان بهزیستی خراسان رضوی نیز روز جهانی ناشنوایان را فرصتی برای معرفی قابلیت‌ها و توانمندی‌های این قشر دانست و گفت: ناشنوایان که دارای محدودیت حسی هستند تلاش کرده‌اند این محدودیت را به حداقل برسانند، اما آنچه توانایی‌های آن‌ها را محدود می‌کند محیط پیرامون است.

 او افزود: این افراد می‌خواهند با جامعه ارتباط برقرار کنند اما معلولیت آن‌ها از زمانی شروع می‌شود که امکان حضور این افراد در جامعه دچار چالش شود و زمانی که نتوانند از امکانات عموم مردم جامعه به درستی استفاده کنند درصد معلولیت افزایش پیدا می‌کند.

مدیرکل سازمان بهزیستی خراسان رضوی همچنین به اجرای طرح سامانه اعزام مترجم اشاره کرد و ادامه داد: این طرح برای اولین بار در کشور و در خراسان رضوی به اجرا درآمده است و طی آن فرد ناشنوا با ثبت‌نام در سامانه، قادر به همراهی یک مترجم در اماکن عمومی خواهد بود.

فیروزی بیان کرد: امکانات دنیای دیجیتال و فضای مجازی راهی برای ایجاد تعامل کم‌توانان با دنیای پیرامون فراهم آورد. 

او تصریح کرد: امروز در خراسان رضوی ۱۴ هزار معلولیت شنوایی تشکیل پرونده داده‌اند که به تعداد آنان روز به روز اضافه می‌شود؛ لذا در کنار کانون ناشنوایان به دنبال رفع مشکلات و محدودیت‌های این افراد هستیم.

دسترسی به کلیپ‌های موزه آنلاین برای ناشنوایان از طریق اسکن بارکد در فضای آپارات به نشانی http://short.eaf-mashhad.ir/gobdea فراهم‌ شده است.

انتهای پیام//ف.ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: موزه حرم مطهر رضوی ناشنوایان و کم شنوایان خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۳۹۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم بازشناسی بقیع به جهان اسلام

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، حجت الاسلام والمسلمین  نواب در بازدید از نمایشگاه «درآستان بقیع» در حرم مطهر رضوی، با اشاره به مظلومیت بقیع و شناخت ناکافی جامعه از این گنجینه بزرگ جهان اسلام، گفت: مظلومیت بقیع در این است که نگذاشته‌اند بقیع به درستی به جامعه معرفی شود و ما باید  بقیع را آن‌گونهکه هست به جامعه بشناسانیم..

وی افزود: تخریب قبور بقیع ظلمی بزرگتر از نشناختن شخصیت‌های مدفون در آن است.

تماینده ولی فقیه در حج و زیارت با بیان اینکه شخصیت‌های بزرگی در بقیع مدفون هستند که در هیچ جای دیگر عالم یافت نمی‌شوند، افزود: «چهار امام معصوم، فاطمه بنت اسد، دختران پیامبر، همسران پیامبر، مادر علی علیه السلام، مادر جناب عباس، اصحاب ائمه، فرزندان امام‌ان و همسران ائمه همگی در بقیع آرمیده‌اند.»

حجت الاسلام والمسلمین نواب با اشاره به برخی از شخصیت‌های برجسته مدفون در بقیع گفت: «حسین اصغر، یکی از فرزندان امام سجاد (ع)، محمد حنفیه، اسماعیل عباس عموی پیامبر، اسماعیل فرزند امام صادق (ع) و تعدادی از شهدای احد در بقیع مدفون هستند.»

وی در ادامه با اشاره به نمایشگاه «در آستان بقیع» در حرم مطهر رضوی گفت: «این نمایشگاه در نوع خود کار بسیار خوبی است و باید در کار‌هایی که انجام می‌دهیم، جنبه‌ها و تاثیر واقعی مدنظر باشد.»

رئیس بعثه مقام معظم رهبری با بیان اینکه هدف از برگزاری این نمایشگاه مظلوم‌نمایی نیست، افزود: «ما به دنبال این هستیم که شخصیت‌های بزرگ مدفون در بقیع را به جامعه بشناسانیم و از آنها الهام بگیریم.»

حجت الاسلام نواب از آستان قدس رضوی، بعثه خراسان، روایتگران، و همه کسانی که در برگزاری این نمایشگاه نقش داشتند، قدردانی کرد.

این نمایشگاه تا پایان ماه شوال مصادف با بیستم اردیبهشت  در صحن غدیر حرم مطهر رضوی برپا خواهد بود.

دیگر خبرها

  • لزوم بازشناسی بقیع به جهان اسلام
  • نمایش آثار جدیدی از ارادت هنرمندان در موزه رضوی
  • بازدید ۷۰ هزار نفر از موزه‌ های حرم مطهر رضوی
  • ۷۰ هزار نفر از موزه‌های حرم مطهر رضوی دیدن کردند
  • پذیرایی خادم الشهدای هرمزگان از زائران در چایخانه حرم مطهر رضوی + تصاویر
  • کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر رضوی برپا شد
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • بارش رحمت الهی در صحن و سرای پربرکت رضوی
  • حریق در آشپزخانه هتل در اطراف حرم مطهر رضوی
  • نام ماندگار معمارباشی‌ها بر آستان زرافشان جانان