Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-30@10:00:15 GMT

تقاضا برای نفت تا سال ۲۰۳۵ به اوج می‌رسد

تاریخ انتشار: ۷ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۳۹۷۳۳

تقاضا برای نفت تا سال ۲۰۳۵ به اوج می‌رسد

به گزارش ایسنا، پیش بینی اوپک از زمان اوج تقاضا برای نفت در گزارش ۲۰۲۱ خود چند سال زودتر از پیش بینی گزارش سالانه قبلی این گروه است. اوپک در گزارش سال ۲۰۲۰ پیش بینی کرده بود تقاضای جهانی برای نفت تا اواخر دهه ۲۰۳۰ رشد خواهد کرد و پس از آن روند یکنواختی پیدا می کند. پس از شیوع پاندمی ویروس کرونا در سال گذشته برای نخستین بار است که اوپک زمانی را برای به اوج رسیدن تقاضا برای نفت پیش بینی می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در گزارش امسال اوپک انتظار دارد تقاضا برای نفت در کوتاه مدت و میان مدت رشد قوی داشته باشد و در بلندمدت یکنواخت شود. طبق برآورد اوپک، تجدیدپذیرهای بجز برق آبی و گاز طبیعی در فاصله سال ۲۰۳۵ تا ۲۰۴۵ بیشترین رشد را خواهند داشت. با این حال تجدیدپذیرها و گاز طبیعی همچنان نقش مهمی را در سبد انرژی ایفا خواهند کرد.

محمد بارکیندو، دبیرکل اوپک در مراسم انتشار دورنمای سال ۲۰۲۱ اظهار کرد با وجود پیش بینی ثابت شدن تقاضا برای نفت پس از سال ۲۰۳۵، نفت همچنان منبع انرژی شماره یک در سال ۲۰۴۵ خواهد بود.

اوپک تخمین زده است تقاضای جهانی برای نفت تا سال آینده به سطح پیش از شیوع پاندمی برمی گردد و تا سال ۲۰۲۶ تقاضای جهانی برای نفت به ۱۰۴ میلیون بشکه در روز صعود می کند.

اما اوپک دورنمای انرژی در بلندمدت را مبهم می بیند زیرا گذار انرژی و تلاشهای برای حذف فقر انرژی تقاضا برای نفت را به جهتهای مخالف سوق می دهد. اما آنچه مسلم است، صنعت نفت به سرمایه گذاریهای عظیم در ۲۵ سال آینده برای تامین تقاضا نیاز دارد.

بر اساس گزارش اویل پرایس، اوپک اعلام کرد صنعت نفت در بلندمدت برای بخشهای پایین دستی، میان دستی و بالادستی مجموعا ۱۱.۸ تریلیون دلار سرمایه گذاری تا سال ۲۰۴۵ نیاز خواهد داشت.

منبع: تابناک

کلیدواژه: اربعین 1400 اعمال ماه صفر سازمان همکاری شانگهای هفته دفاع مقدس اربعین تقاضا نفت اوپک اربعین 1400 اعمال ماه صفر سازمان همکاری شانگهای هفته دفاع مقدس اربعین تقاضا برای نفت پیش بینی تا سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۳۹۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارجاع جدول مربوط به تملک دارایی‌های مالی به کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۳

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز و در ادامه بررسی بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳، جدول ۸ درباره برآورد تملک دارایی‌های مالی در سال جاری را مورد بررسی قرار دادند.

حمیدرضا حاجی‌بابایی رئیس کمیسیون تلفیق در توضیح این جدول گفت: رقم این جدول ۲۸۳ همت است که ۲۲۵ همت آن مربوط به اوراقی است که قبلا پرداخت شده و دولت باید در سال ۱۴۰۳ پرداخت کند.

وی توضیح داد: ما برای اینکه بودجه را بالانس کنیم ۲۱ همت از جدول هشت را جابه‌جا کرده و به جدول ۹ منتقل کردیم و غیر از این تغییر خاصی در جدول هشت رخ نداده است.

رئیس کمسیون تلفیق بیان کرد: این جدول بیشتر مربوط به تملک دارایی‌های مالی و بدهی‌های دولت و خرج دولت درباره اوراق است. در این جدول دو همت به کمیته امداد، دو همت به بهزیستی، دو همت به دانشگاه‌های علوم پزشکی، دو و نیم همت به دانشگاه‌های دولتی کمک شده و بیشتر کمک‌های قید شده در احکام بودجه در این جدول آمده است.

مهدی طغیانی عضو کمیسیون تلفیق در مخالفت با این جدول گفت: کمیسیون تلفیق بدون اطلاع اعضای آن ۱۱ همت از افزایش سرمایه در صندوق اوپک را برداشته است. دولت باید تعهد خود را در صندوق اوپک عملیاتی کند که برای آن ۱۱ همت اختصاص داده بود منتهی دوستان این میزان را برداشته‌اند، چون تصور اشتباهی داشتند. حذف این رقم کار غلطی است.

داود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه نیز با اعلام مخالفت با تغییرات اعمال شده در جدول هشت گفت: دو تغییر در جدول هشت اعمال شده است یکی آنکه ردیف مربوط به افزایش و تعهدات سرمایه جمهوری اسلامی در صندوق اوپک حذف شده است که ما برای آن ۱۱.۲ همت منابع گذاشته بودیم. ما در یک سازمان بین‌المللی عضو هستیم. اگر سرمایه را افزایش ندهیم حق رای کشور را از دست می‌دهیم. صندوق اوپک از جا‌های مهمی است که کشور در آن تاثیرگذار است.

وی افزود: افزایش سرمایه در صندوق اوپک باید وجود داشته باشد، چون در غیر این صورت دولت نمی‌تواند به تعهدش عمل کند و حیثیت کشور در مجامع بین‌المللی آسیب وارد می‌شود.

رئیس سازمان برنامه و بودجه همچنین گفت: بحث دیگر حذف ردیف مربوط به پرداخت تسهیلات دریافتی از صندوق توسعه ملی است. ما ۱۰ همت را برای بازپرداخت صندوق پیش‌بینی کرده بودیم تا بتوانیم تعهدات دولت در بازپرداخت بدهی به صندوق توسعه ملی را انجام دهیم.

حاجی‌بابایی رئیس کمیسیون تلفیق گفت: ما این دو ردیف را تغییر دادیم، چون یک عبارتی تحت عنوان «انباری بودجه‌ای» وجود دارد. یعنی یک پولی را جایی گذاشته و یواشکی خرج می‌کنند. صد‌ها میلیارد تومان وزارت نفت خرج می‌کند بعد نمی‌تواند سهم اوپک را بدهد.

در نهایت جدول شماره هشت به رای مجلس گذاشته شد و نمایندگان با ۷۸ رای موافق، ۶۳ رای مخالف و ۴ رای ممتنع از مجموعه ۱۹۵ نماینده حاضر در مجلس به این جدول رای ندادند.

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس گفت که این جدول برای اصلاح دو ردیف مربوط به پرداخت حق عضویت اوپک و همچنین بازپرداخت بدهی دولت به صندوق توسعه ملی به کمیسیون تلفیق ارجاع می‌شود. کمیسیون تلفیق در دو ساعت تنفس مجلس این موضوع را مورد رسیدگی قرار دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • اهدای ۸۰ میلیون جایزه برقی با قرعه‌کشی/ از ابتدای خرداد تا پایان شهریور فرصت دارید
  • پیش بینی ناترازی ۱۰ تا ۱۱ هزار مگاواتی برق در تابستان
  • بیش از ۸۰ میلیون جایزه غیرنقدی پیش‌بینی شده برای خوش‌مصرف‌ها
  • ایرتاکسی فرصتی برای رونق مسیرهای کم تقاضا
  • کلیات جدول ۹ لایحه بودجه ۱۴۰۳ تصویب شد
  • جدول هزینه‌های متفرقه بودجه ۱۴۰۳ تصویب شد
  • قیمت هر شاخه تیرآهن در سال جدید چقدر است؟
  • ارجاع جدول مربوط به تملک دارایی‌های مالی به کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۳
  • حملات سنگین روسیه به 4 نیروگاه حرارتی اوکراین
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در قزوین