Web Analytics Made Easy - Statcounter

وحیدپورمردان مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت:در واقع تور‌های کششی، غیر گزینشی عمل می‌کنند به طوری که در هر بار صید ترال قسمتی زیادی از صید بدون استفاده می‌ماند است که به عنوان صید ضمنی، توسط فرآیند ترال بطور کامل نابود می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پورمردان تصریح کرد: از جمله اثرات زیست محیطی صید ترال، کاهش تنوع گونه‌ها، نابودی زیستگاه و بستر دریا و تغییرات زیست‌محیطی به سمت رشد گونه‌های غیر بومی می‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان اشاره کرد: در مناطقی که آبسنگ‌های مرجانی وجود دارد اثرات زیست محیطی آن بسیار فاجعه بار است، مرجان‌ها از مهمترین اکوسیستم هاو زیستگاه‌های دریایی است که نابودی آن باعث نابودی بسیاری از گونه‌های دریایی می‌شود.

وی گفت: نابودی زیستگاه ماهی‌ها و برخی از گونه‌های در معرض خط انقراض و گونه‌هایی که قدرت مهاجرت پایینی دارند توسط صید ترال بسیار شدت می‌گیرد و اثرات آن حتی در بیکاری جوامع صیادی مناطق ساحلی جبران ناپذیر است.

پورمردان افزود: در خصوص صید ترال در سطوح سازمانی و استان مکاتبات متعددی درباره ممنوعیت این نوع از صید به ارگان‌های مرتبط ارسال، و موضوع در کمیته‌ها و مراجع قانونی و نظارتی مطرح و پیگیری می‌شود. همچنین در حال حاضر ممنوعیت این صید به مدت ۲ سال از سال ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۱ توسط فراکسیون محیط زیست مجلس صادر که امیدواریم این موضوع تمدید ویا برای همیشه اعمال گردد.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صید ترال حفاظت محیط زیست زیست محیطی محیط زیست صید ترال گونه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۴۰۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کلاسهای آموزش محیط زیست در ارومیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، رئیس اداره پارک ملی دریاچه ارومیه گفت: به مناسبت گرامیداشت روز جهانی زمین پاک با شعار امسال"مشارکت مردم ایران در برابر پلاستیک، نجات زمین" آموزشهای زیست محیطی برای دانش آموزان مدرسه  بهگامان شهرستان ارومیه برگزار شد.

مرتضی داودی گفت: در راستای فرهنگ سازی و اشاعه فرهنگ زیست محیطی در بین دانش آموزان با همکاری اداره آموزش و پرورش در هفته زمین پاک برنامه های زیست محیطی در مدارس برگزار می شود .

 وی افزود: مدیریت پسماند، تفکیک از مبدا ، بازیافت، خطرات پلاستیک و کیسه های پلاستیکی از جمله موضوعاتی است که در این کلاسهای آموزشی به برای دانش آموزان ارائه می شود.

دیگر خبرها

  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • ایران جزو آسیب‌پذیرترین کشورها از بلایای طبیعی
  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند
  • اهمیت فرهنگ‌سازی در کاهش آسیب‌های زیست‌محیطی
  • لزوم نهادینه کردن علم محیط زیست در کنار سایر علوم برای دانش‌آموزان
  • ممنوعیت چیدن ریواس در منطقه حفاظت شده پلنگ دره قم
  • مراجع قضایی شهرستان ری رویکرد زیست محیطی دارند+فیلم
  • آشنایی دانش آموزان مهابادی با آموزه های زیست محیطی
  • برگزاری کلاسهای آموزش محیط زیست در ارومیه
  • جامعه‌شناسی محیط‌زیست