Web Analytics Made Easy - Statcounter

ویدا ناصری در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: درآمدهای شهرداری‌ها دو دسته هستند که یکی درآمدهای پایدار مثل عوارض و مالیات و … است اما برخی از درآمدهای شهرداری‌ها عنوان ناپایدار به خود گرفته‌اند.

عضو شورای شهر بیرجند با اشاره به اینکه یکی از درآمدهای ناپایدار، درآمد حاصل از شهر فروشی و یا همان جرایم مربوط به کمیسیون ماده ۱۰۰ است، بیان کرد: به طور طبیعی درآمدهای ناپایدار درآمدهای جالبی نیستند چرا که خود زمینه خطا را در بین مردم به وجود می‌آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناصری ادامه‌داد: تا الان به ایجاد درآمدهای پایدار فکر نکرده‌ایم و از این جهت مفهوم پیچیده و سختی به نظر می‌رسد و از طرفی درآمدهای ناپایدار اینقدر گول زننده بود که ما به سمت ایجاد درآمدهای پایدار تشویق نشده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه درآمدهای پایدار بر اساس پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های هر منطقه ایجاد می‌شود، افزود: ما در شهر بیرجند پتانسیل کم نداریم که می‌توانیم با برنامه‌ریزی درباره آن به ایجاد درآمدهای پایدار فکر کنیم.

عضو شورای شهر بیرجند با بیان اینکه ایجاد بازارچه‌های صنایع دستی می‌تواند یک راهکار برای ایجاد درآمدهای پایدار باشد، گفت: به عنوان نمونه و مصداق فرش بیرجند به نوعی برند به حساب می‌آید ولی برای معرفی آن هیچ اقدامی صورت نگرفته و بازارچه‌ای در این زمینه ایجاد نشده است.

راه اندازی بازار فرش بیرجند به تصویب رسیده است

ناصری اظهار کرد: یکی از مسائلی که در سند توسعه محله خیرآباد به تصویب است، راه اندازی بازار فرش بیرجند است چرا که اکنون در همان محله نیز مغازه‌های مرتبط با این صنعت به صورت پراکنده وجود دارد.

وی بیان کرد: این اتفاق هم می‌تواند به ایجاد درآمد برای شهرداری و هم به بازگشت هویت شهری منجر شود.

عضو شورای شهر بیرجند با اشاره به اینکه با بهره‌گیری از پتانسیل‌های گردشگری شهر نیز می‌توانیم برای ایجاد درآمدهای پایدار برای شهرداری استفاده کنیم، ادامه داد: البته درآمدزایی از پتانسیل‌های گردشگری زمانی صورت می‌گیرد که ما جذب گردشگر نیز داشته باشیم و گرنه شاید با مردم بومی نتوانیم به درآمد خاصی برسیم.

ناصری با بیان اینکه خانه شریف در بیرجند یکی از پتانسیل‌های ارزشمند گردشگری خراسان‌جنوبی اظهار کرد: این مکان، خانه‌ای است که اولین لوله کشی آب بیرجند در آنجا اتفاق افتاده است و الان با سرمایه بخش خصوصی در حال مرمت است.

وی گفت: اگر مشکلات بخش گردشگری را مرتفع کنیم، بی شک به ایجاد درآمد برای شهرداری نیز منجر خواهد شد ولی در حال حاضر در حوزه زیرساخت‌های این صنعت چون وضعیت راه‌ها و پروازهای مشکلات زیادی داریم.

کد خبر 5315766

منبع: مهر

کلیدواژه: شورای شهر بیرجند کمیسیون ماده 100 بیرجند اربعین 1400 اربعین حسینی ویروس کرونا مرز مهران هفته دفاع مقدس بوشهر علامه حسن زاده آملی عکس استانها ایلام آمار کرونا گرگان خطبه های نماز جمعه واکسن کرونا علی لندی ایجاد درآمدهای پایدار ایجاد درآمد شهر بیرجند پتانسیل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۴۰۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح پیشنهادی تعیین وضعیت اراضی پادگان جی به کمیسیون ماده پنج ارسال شد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمحمدرحیم مرتضوی شهردار منطقه با بیان این خبر گفت: اراضی پادگان جی با مساحتی بالغ بر ۶۰ هکتار در ضلع شرقی منطقه۹ بدلیل وسعت زیاد و یکپارچگی عرصه، معضلات عمده‌ای را برای ساکنین این محدوده ایجاد کرده است که از مهمترین آنها می‌توان به گسست و قطع ارتباط بین پلاکهای مجاور اشاره کرد. همچنین همجواری اراضی پادگان جی با بافت فرسوده معضلات اجتماعی عدیده‌ای را نیز به دنبال داشته است.

مرتضوی با بیان اینکه ارتقا کیفیت زیست شهری و خدمت رسانی به شهروندان مهمترین دغدغه مدیریت شهری است گفت: از ابتدای این دوره مدیریت شهری موضوع تعیین تکلیف اراضی پادگان جی در دستور کار قرارگرفت و ماحصل پیگیریها و تلاش همکارانم در منطقه۹ و سازمان‌های نوسازی و املاک و مستغلات منجر به انعقاد توافق‌نامه‌ای با وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در مرداد سال ۱۴۰۱ و توافق نامه‌ای با ارتش جمهوری اسلامی ایران در اسفند سال ۱۴۰۲ شد.

شهردار منطقه۹ ادامه داد : بر اساس توافق نامه های مذکور پس از انجام فرآیند قانونی بخش قابل توجهی از عرصه پادگان جی به منظور احداث سرانه های خدماتی موردنیاز( از قبیل فضای سبز، بهداشتی درمانی، خدماتی، طرح جهادی مسکن و ...) احداث و جهت رفاه شهروندان به بهره برداری خواهد رسید.

وی در پایان از تلاش تمامی حوزه‌های شهرداری تهران جهت تحقق این موضوع علی‌الخصوص از سازمان نوسازی شهر تهران تقدیر و تشکر ویژه نمود.

لازم به ذکر است که در راستای عملیاتی شدن طرح  و اخذ تایید  به کمیسیون ماده پنج ارسال شده است تا پس از کسب تاییدات نهایی به فوریت پروژه مذکور اجرایی شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قدرت پایدار در جامعه فقط با علم ایجاد نمی‌شود
  • مصوبه‌ای برای شفافیت درآمدهای نفتی و مصارف این حوزه
  • جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی​ اعلام شد
  • دهم خرداد ماه، انتخابات نمایندگان احزاب در کمیسیون ماده ۱۰ برگزار می‌شود
  • زنجیره ارزش گردشگری درآمد پایدار همدان را تضمین‌ می‌کند
  • همایش روز شوراهای خراسان جنوبی برگزار شد
  • مردم سیستان و بلوچستان به احدی اجازه تفرقه‌اندازی نمی‌دهند
  • سازمان مالیاتی موظف به ارسال درآمدهای اشخاص غیرتجاری به وزارت تعاون شد
  • طرح پیشنهادی تعیین وضعیت اراضی پادگان جی به کمیسیون ماده پنج ارسال شد
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات می‌شود؟