Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین – اکرم شعبانی؛ قیمت فلز زرد در معاملات روز گذشته ایالات متحده به پایین‌ترین سطح شش هفته گذشته رسید که به زعم تحلیل‌گران این روند نزولی ناشی از افزایش بازده اوراق قرضه و شاخص دلار آمریکا از ابتدای هفته جاری معاملاتی بوده است. بر این اساس روز گذشته طلای آتی دسامبر با ۱۵.۲۰ دلار کاهش به قیمت ۱۷۳۶.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۸۰ دلار در هر اونس و نقره آتی دسامبر در بازار کومکس نیویورک با ۰.۲۳۹ دلار کاهش به قیمت ۲۲.۴۶ دلار در هر اونس معامله شد.

روند نزولی فلزات گرانبها در حالی شکل گرفت که شاخص‌های سهام ایالات متحده به شدت کاهش یافت. به نظر می‌رسد در ابتدای هفته معاملاتی ریسک گریزی در بازار شدت یافته است. جنت یلن وزیر خزانه‌داری ایالات متحده روز گذشته هشدار داد که شکست دولت آمریکا در مسئله افزایش سقف بدهی فاجعه آمیز خواهد بود و در صورت وقوع چنین وضعیتی از تکانه‌های شدید بازار خبر داد. طرح چنین مسائلی باعث شد تا بازارهای سهام به پایین‌ترین سطح خود نزول کند.

افزایش بازده اوراق قرضه توجه معامله‌گران و سرمایه‌گذاران را به خود جلب کرده است. بازده اوراق قرضه ده ساله خزانه‌داری آمریکا در معاملات روز گذشته به ۱.۵۲۹ درصد رسید که بالاترین سطح سه ماه گذشته بوده است. بانک‌های مرکزی بزرگ جهان در تلاش برای پایان دادن به تسهیل سیاست‌های پولی که روند کاهشی بازده اوراق قرضه را به دنبال داشته، هستند. 

از جمله نگرانی‌های کنونی کمبود جدی انرژی در کشورهای اروپایی و چین عنوان شده که بر اساس گزارش‌ها انتظار نمی‌رود در کوتاه مدت قابل حل باشد. قیمت‌های آتی نفت خام نیمکس پس از دستیابی به سطح ۷۶.۶۷ دلار در هر بشکه، روز گذشته اندکی کاهش یافت. اما قیمت‌های آتی گاز طبیعی به بالاترین سطح هفت سال گذشته خود رسیده است. افزایش قیمت انرژی در فصل زمستان به ویژه در اروپا موجب شکل‌گیری صفوف طولانی پمپ‌های بنزین در برخی از کشورها شده است.

(نمودار روند حرکت ۲۴ ساعته قیمت طلا)

از دیدگاه فنی، روند نزولی معاملات آتی طلای دسامبر از مزیت فنی کلی کوتاه مدت برخوردار است. روند نزولی سه هفته‌ای در نمودارهای میله‌ای روزانه مشهود است. هدف بعدی صعودی قیمت طلا دستیابی به سطح مقاومت و بالاترین سطح قیمت معاملات هفته گذشته یعنی ۱۷۸۸.۴۰ دلار در هر اونس و هدف بعدی نزولی قیمت‌ها رسیدن به زیر سطح حمایتی ۱۷۰۰ دلار در هر اونس است. سطح مقاومت نخست طلا ۱۷۵۰ دلار در هر اونس و سطح مقاومت دوم در بالاترین سطح قیمت معاملات هفته یعنی ۱۷۶۰.۹۰ دلار در هر اونس است. سطح حمایتی نخست طلا در پایین‌ترین سطح قیمت معاملات روز گذشته یعنی ۱۷۲۷.۸۰ دلار در هر اونس و سطح حمایتی دوم در ۱۷۱۵ دلار در هر اونس عنوان شده است.

(نمودار روند حرکت ۲۴ ساعته قیمت نقره)

روند نزولی معاملات آتی نقره دسامبر از مزیت فنی کلی کوتاه مدت برخوردار است. قیمت‌ها همچنان در روند نزولی سه هفته‌ای قرار دارد. هدف بعدی صعودی قیمت نقره دستیابی به سطح مقاومت فنی ۲۴ دلار در هر اونس و هدف بعدی نزولی قیمت‌ها رسیدن به زیر سطح حمایتی ۲۱ دلار در هر اونس است. سطح مقاومت نخست نقره در بالاترین سطح قیمت معاملات هفته یعنی ۲۲.۸۶۵ دلار در هر اونس و سطح مقاومت دوم ۲۳ دلار در هر اونس مشاهده شده است همچنین سطح حمایتی نخست نقره بر روی پایین‌ترین سطح قیمت معاملات ماه سپتامبر یعنی ۲۲.۰۲۵ دلار در هر اونس و سطح حمایتی دوم بر روی ۲۱.۷۵ دلار در هر اونس قرار گرفته است. 

پربیننده ترین موافقت خودروسازان با واردات خودرو خبر مهم برای متقاضیان مسکن مهر پردیس ایران و عربستان دور جدیدی از مذاکرات را آغاز کرده‌ اند ۵ خبر مهم اقتصادی۱۴۰۰/۷/۵ ۵ خبر مهم اقتصادی۱۴۰۰/۷/۶

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بازار طلا ترین سطح قیمت معاملات دلار در هر اونس و سطح بازده اوراق قرضه پایین ترین سطح بالاترین سطح سطح مقاومت سطح حمایتی روند نزولی روز گذشته هدف بعدی قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۴۰۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افت شاخص انتظارات تورمی به پیش از آغاز تحریم/ تدوام روند نزولی نرخ تورم

به گزارش صدای ایران از ایرنا، آمار‌های بانک مرکزی از شاخص‌های پولی حاکی از آن است که رشد حجم پول در زمستان سال گذشته به کمتر از ۲۵ درصد رسید.

شاخص رشد حجم پول، یکی از معیار‌های سنجش انتظارات تورمی در جامعه به شمار می‌رود. در شرایطی که جامعه انتظار افزایش تورم را داشته باشد، افراد با هجوم به بازار دارایی‌ها و خرید کالا‌های سرمایه‌ای نظیر طلا، ارز و ...، تلاش می‌کنند سرمایه‌های خود را از تورم حفظ کنند. این اقدام با تبدیل شبه پول به پول، باعث افزایش سریع حجم پول می‌شود و سهم پول به عنوان بخش سیال نقدینگی را افزایش می‌دهد.

بالا رفتن نرخ رشد حجم پول به معنی رشد تقاضا و در نتیجه رشد تورم از ناحیه افزایش تقاضاست؛ بر همین اساس، کاهش نرخ رشد حجم پول، به معنای فروکش کردن انتظارات تورمی و حاکم شدن چشم انداز مثبت از روند نزولی تورم در ماه‌های پیش رو است.

اجرای سیاست تثبیت اقتصادی توسط بانک مرکزی طی حدود ۱۵ ماه گذشته، باعث شده بازار ارز و دیگر بازار‌های دارایی ثبات بیشتری را نسبت به پیش از اجرای این سیاست تجربه کنند. محمدرضا فرزین از زمان ورود به بانک مرکزی، با معرفی و اجرای سیاست تثبیت، «پیش‌بینی‌پذیر کردن شاخص‌ها» را هدف خود از اجرای سیاست تثبیت اعلام کرد.

تورم نقطه به نقطه در آستانه بازگشت به کانال ۲۰ درصدی

آخرین گزارش‌های مراجع آماری هم نشان می‌دهد نرخ تورم در فروردین در ادامه روند ماه‌های اخیر نزولی بوده است.

در همین رابطه مرکز آمار از بازگشت تورم سالانه به کانال ۳۰ درصد خبر داد و اعلام کرد نرخ تورم سالانه در فروردین امسال به ۳۸.۸ درصد کاهش یافته است.

طبق اعلام مرکز آمار، تورم نقطه به نقطه هم در فروردین امسال به ۳۰.۹ درصد کاهش یافت و در آستانه بازگشت به کانال ۲۰ درصدی است. بانک مرکزی هم به تازگی از کاهش تورم نقطه به نقطه مصرف کننده به کمتر از ۳۵ درصد خبر داد.

دیگر خبرها

  • دلار باز هم نزولی شد
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان/ زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد
  • زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد | قیمت جدید انواع ارزهای دیجیتال
  • زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد
  • افت شاخص انتظارات تورمی به پیش از آغاز تحریم/ تدوام روند نزولی نرخ تورم
  • طلای جهانی پس رفت
  • شیب تند کاهش قیمت خودرو در بازار / ریزش سنگین پژو پارس
  • پیش‌بینی جالب یک فعال بازار درباره قیمت طلا در هفته آینده/ طلا و سکه چه قیمت‌هایی را تجربه می‌کنند؟
  • یک پیش‌بینی از آینده بازار سکه /سکه‌های کوچکتر تغییر فاز دادند
  • تک‌روی سکه‌های کوچکتر نسبت به سایر قطعات/ سکه‌های حراجی به بازار نیامده است