Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

در این میزگرد، کاظم جلالی سفیر جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه، دیپلماتها و تحلیلگران برجسته دو کشور دیگر در مورد گسترش پارکهای صنعتی و مناطق آزاد اقتصادی در بنادر، افزایش ظرفیت کریدور بین المللی «شمال-جنوب»  و افزایش حجم حمل و نقل بار از طریق راه آهن، آب، رودخانه و بزرگراهها تبادل نظر کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، در این میزگرد بین المللی برخی مقامات روسیه و جمهوری آذربایجان، و شماری از مقامات رسمی ایران از وزارت امورخارجه، وزارت راه و شهرسازی، منطقه آزاد انزلی و محققان دانشگاهی به صورت حضوری و وبیناری مشارکت کردند.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در این نشست در مورد اهمیت اجرای پروژه شمال به جنوب صحبت و خاطرنشان کرد که «برای ایران نیز توسعه همکاری در زمینه حمل و نقل جاده ای و آبی مهم است».

وی با اشاره به سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، توسعه همکاری و روابط با کشورهای همسایه و توسعه مسیرهای مواصلاتی در منطقه را از مهمترین ساز وکارهای همکاری برشمرد و راهگذر فرا قاره ای شمال- جنوب را یکی از مهمترین پروژه های حمل و نقلی توصیف و تاکید کرد که با گذشت دو دهه از زمان توافق کشورهای مسیر این کریدور، موفقیت هایی حاصل شده اما کافی نیست.

جلالی افزود: ضروری است تا پیوست های فنی جدید به عنوان الحاقیه به موافقتنامه این کریدور با هدف تعیین متدولوژی های مرتبط تبیین شود.

ایران همواره روابط خوبی با کشورهای همسایه داشته است

سفیر جمهوری اسلامی ایران همچنین در حاشیه این میزگرد بین المللی در مصاحبه با خبرنگاران گفت: «ما همیشه روابط خوبی با کشورهای همسایه داشته ایم. الان هم همینطور است.»

وی تصریح کرد: بسیار امیدواریم که پایان درگیری ها بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان منجر به توسعه روابط اقتصادی و  روابط بین شهروندان این کشورها شود.

جلالی در مورد کریدور حمل و نقل بین المللی شمال- جنوب، با تأکید بر اینکه ایران، جمهوری آذربایجان و روسیه نقش مهمی در اجرای این پروژه دارند، اضافه کرد: «ما همکاری بسیار مهمی را انجام می دهیم و مطمئناً نتیجه خواهد داد.»

 وی اظهار کرد: ایران در حال توسعه همکاری با جمهوری آذربایجان و روسیه و به ویژه همکاری در زمینه راه آهن و بزرگراه هاست. ما در حال تکمیل ساخت خط راه آهن رشت- آستارا هستیم. جمهوری آذربایجان قصد دارد بودجه ساخت بخش ایرانی خط آهن رشت- آستارا را تأمین کند. ما امیدواریم که کشور همسایه و دوست آذربایجان هزینه ساخت این قطعه را تامین کند و ما ساخت آن را به پایان برسانیم.

سفیر کشورمان در فدراسیون روسیه گفت: در مورد گره های دیگر کریدور شمال- جنوب واقع در ایران، ما این مسیرهای راه آهن را با استفاده از منابع مالی خود می سازیم. در هر صورت، بلافاصله پس از اتمام کامل ساخت راه آهن، از فنلاند به سنت پترزبورگ و از آنجا به خلیج فارس و دریای عمان یک راه مستقیم ایجاد می کنیم.

جلالی گفت: ما فرصت خوبی برای حمل و نقل کالا در طول کریدور شمال- جنوب از هند و از آسیای جنوب شرقی به اروپا خواهیم داشت.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: کاظم جلالی سفیر جمهوری اسلامی ایران کریدور شمال جنوب کریدور شمال جنوب جمهوری آذربایجان سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه کریدورهای حمل و نقلی جمهوری اسلامی ایران جمهوری آذربایجان توسعه همکاری بین المللی حمل و نقل راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۴۰۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افق پیش رو در مناسبات با عربستان روشن است

  توجه ایران به توسعه پایدار اقتصادی
وی با اشاره به برگزاری ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران «اکسپو ۲۰۲۴» باحضور بازرگانان از کشورهای مختلف در تهران گفت: این نشان می‌دهد که ایران در کنار عزم سیاسی برای گسترش ارتباطات به توسعه پایدار اقتصادی و تقویت مناسبات سازنده با کشورهای مختلف در این حوزه توجه جدی دارد.
   
دانشجو با خشونت ساکت نمی‌شود
سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران در بخشی دیگر از صحبت‌های خود درپاسخ به سوالی در مورد اعتراضات اخیر دانشجویی در آمریکا گفت: این اعتراضات نشان دهنده بیداری جامعه جهانی و افکار عمومی دنیا نسبت به مسأله فلسطین است. وی افزود: با اقدامات پلیسی وسیاست‌های خشن نمی‌توان صدای این معترضان را خاموش کرد.کنعانی ادامه داد: وزارت خارجه ایران برخورد خشن و پلیسی با فضای دانشگاه‌ها ومطالبات دانشجویی درآمریکارابه‌هیچ‌وجه نمی‌پذیردومعتقد است که با سیاست‌های خشن و پلیسی،نمی‌توان صدای‌دانشجویان ومطالبات برحق افکارعمومی جهان درمحکومیت جنایت‌های رژیم‌صهیونیستی را خاموش کرد.
   
گسترش همکاری‌های اقتصادری ایران و عربستان
کنعانی در بخشی دیگر از صحبت‌های خود با بیان این‌که ایران و عربستان در کنار گسترش همکاری‌های سیاسی به گسترش همکاری‌های اقتصادی بین دو کشور نیز توجه دارند، گفت: در حال حاضر دو هیات دولتی جمهوری اسلامی ایران در دو سطح و به دو منظور در ریاض به‌سر می‌برند. هیاتی به ریاست آقای خاندوزی، وزیر اقتصاد برای مشارکت در اجلاس بانک توسعه اسلامی به ریاض سفر کرده‌اند و در این هیات آقای فرزین، رئیس بانک مرکزی نیز حضور دارند.
   
گفت‌وگوها برای رفع تحریم‌ها ادامه دارد
سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران در بخش دیگری از صحبت‌های خود در ارتباط با موضوع گفت‌وگوها برای رفع تحریم‌ها و این‌که آیا در جریان سفر اخیر آقای احمدیان، دبیر شورای‌عالی امنیت ملی به روسیه در این ارتباط رایزنی و گفت‌وگو شده است، بیان کرد: همان‌طور که هفته پیش مطرح کردم، گفت‌وگوها، تماس‌ها و تبادل پیام‌های دیپلماتیک در ارتباط با این موضوع به روش‌های مقتضی ادامه دارد. وی ادامه داد: نشست‌های بین‌المللی معمولا فرصتی است که ایران در چارچوب نشست‌های دوجانبه دیدگاه‌های خود را با طرف‌های مقابل و مرتبط در این حوزه بیان می‌کند و دیدگاه‌ها و پیشنهاداتی را که در این زمینه مطرح است، دریافت می‌کند.
   
مطالبات ما در توافق‌نامه امنیتی از دولت عراق واضح است
سخنگوی وزارت خارجه در ادامه گفت‌وگوی خود با خبرنگاران در پاسخ به سوالی در ارتباط با روند اجرای توافق‌نامه امنیتی ایران و عراق باتوجه به دیدار اخیر احمدیان، دبیر شورای‌عالی امنیت ملی کشور با قاسم الاعرجی، دبیر شورای امنیت ملی عراق افزود: همان‌طور که پیش از این گفته‌ایم این توافق براساس یک مبنای مشترک جهت تامین امنیت درخصوص مرزهای دو کشور و همچنین تامین دیدگاه‌های ایران در مورد مصادر صدور ناامنی از این کشور و مرزها به جغرافیای داخل کشور است. مطالبات ما در این زمینه از دولت عراق کاملا واضح است.
   
روابط ایران و روسیه در مسیر پیشرفت است
سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران همچنین در مورد گسترش روابط ایران و روسیه با توجه به سفر اخیر دبیر شورای عالی امنیت ملی به روسیه و همچنین سفر چند روز پیش علی باقری، معاون وزیر خارجه به مسکو و حمایت روسیه از عملیات وعده صادق که از سوی ایران علیه رژیم صهیونیستی صورت گرفت، گفت: روابط ایران و روسیه در مسیر درست خود در حال پیشرفت است. همکاری‌های دو جانبه بین دو کشور در حوزه‌های مختلف در جریان است و ما شاهد جهشی کاملا چشمگیر در حجم مناسبات و همکاری‌های دو کشور هستیم. ایران و روسیه دارای عزم و اراده مشترک برای افزایش همکاری‌ها و برداشتن گام‌های جدید در این ارتباط هستند.

در بحث مبارزه با تروریسم در کنار کشورهای دوست خود هستیم
سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران در ادامه گفت‌وگوی خود با خبرنگاران همچنین در پاسخ به سوالی در ارتباط با اقدام تروریستی اخیر در روسیه گفت: هرگونه اقدام به عملیات تروریستی علیه شهروندان، اماکن دولتی و ... در هر کشوری که صورت بگیرد از نظر ایران مردود و محکوم است.وی افزود: در بحث مبارزه با تروریست در کنار کشورهای دوست از جمله روسیه هستیم و موضوع تروریسم یک تهدید مشترک برای دولت و ملت‌های جهان است. کنعانی ادامه داد: متاسفانه برخی از کشورها در راستای منافع نامشروع سیاسی خود از تروریسم در طول سالیان گذشته به عنوان ابزاری برای پیشبرد اهداف خود استفاده کردند.وی با تاکید بر این‌که تروریست یک تهدید مخوف و نگران‌کننده است و متاسفانه برخی از کشورها مایل هستند که از آن به عنوان یک ابزار استفاده کنند، گفت: در بحث مبارزه با تروریسم در کنار کشورهای دوست خود هستیم و اقدامات تروریستی را محکوم می‌کنیم.سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران همچنین در این نشست توضیحاتی در ارتباط با سفر اخیر دبیر شورای‌عالی امنیت ملی ایران به روسیه برای شرکت در نشست امنیتی سنت‌پترزبورگ ارائه داد و گفت: آقای احمدیان در این اجلاس پنج پیشنهاد مشخص ایران را در حوزه امنیت بین‌الملل ارائه کردند.

دیگر خبرها

  • توسعه ظرفیتهای آموزش زبان فارسی در جمهوری خودمختارنخجوان
  • فرصت ایران و امارات برای دستیابی به بازارهای شمال و جنوب و رونق ترانزیت 
  • ◄ فرصت ایران و امارات برای دستیابی به بازارهای شمال و جنوب و رونق ترانزیت
  • فرصت ایران و امارات برای دستیابی به بازارهای شمال و جنوب
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری در حوزه استاندارد
  • ​​​​​​​توسعه همکاری محیط زیستی ایران و آفریقای مرکزی
  • همکاری با آفریقای مرکزی در حوزه محیط زیست
  • حذف عملی ایران از کریدورهای تجاری
  • افق پیش رو در مناسبات با عربستان روشن است