Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از رهبران گروه‌های فلسطینی با انتقاد از مواضع تشکیلات خودگردان و شخص محمود عباس، گفت که تشکیلات باید هرچه سریعتر به رسمیت شناختن اسرائیل را لغو کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، «تیسیر خالد»، از رهبران جبهه دموکراتیک فلسطین خواستار آن شد که هرچه سریعتر به رسمیت شناختن رژیم اسرائیل ملغی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شبکه قدس فلسطین امروز چهارشنبه به نقل از وی گزارش داد: «باید به‌رسمیت شناختن اسرائیل همین الان لغو شود نه یک سال دیگر. آن‌هم به دلیل گستاخی‌‌های گروهک اسرائیلی و مواضع راست فاشیسم افراطی.»

به نظر می رسد این اظهارات تیسیر خالد در واکنش به اظهارات اخیر رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین و واکنش رسانه‌های رژیم صهیونیستی به این اظهارات باشد.

محمود عباس این هفته در هفتاد و ششمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد با انتقاد از رژیم اسرائیل گفت که اسرائیل یک سال فرصت دارد که به مرزهای 1967 برگردد، در غیر این صورت تشکیلات خودگردان اسرائیل را به رسمیت نخواهد شناخت و تشکیلات خودگردان به دادگاه بین المللی لاهه برای اتخاذ تصمیم درباره مشروعیت وجود این رژیم در اراضی دولت فلسطین مراجعه خواهد کرد.

محمود عباس گفت که این رژیم با قدرت نظامی خود نیمی از اراضی اختصاصی برای دولت فلسطین (براساس راهکار دو دولتی) را زیر سلطه خود درآورده است.

محمود عباس خواستار اجرای قطعنامه‌های سازمان ملل علیه رژیم اسرائیل شدحماس:‌ محمود عباس مسئول عادی‌سازی‌ روابط با رژیم اسرائیل است

 

این اظهارات محمود عباس اما از سوی مقامات رژیم اسرائیل جدی نگرفته شد. «بنی گانتس»، وزیر جنگ این رژیم در واکنش به این اظهارات گفت:‌ «عباس از درختی بالا می‌رود که پایین آمدن از آن سخت است. در صورت نیاز با او بار دیگر دیدار خواهم کرد.»

او گفته اخیرا از سوی نفتالی بنت، نخست وزیر رژیم اسرائیل بابت دیدار با محمود عباس مورد انتقاد گرفته بود، در دفاع از این اقدام خود گفت که این دیدار با اهداف امنیتی صورت گرفته است.

ابومازن هم می‌داند که کشور فلسطین تشکیل نخواهد شد

«الیئور لیوی»، روزنامه نگار صهیونیست  نیز دیروز در این باره نوشت:‌ «ابو مازن مهلت یک ساله برای تشکیل دولت فلسطین داده و او خود می‌داند که این دولت هرگز تشکیل نخواهد شد. نه تنها او بلکه بایدن و گانتس این را نیز می‌دانند. به درود تا سخنرانی دیگر.»

عباس پیش‌تر نیز اسرائیل را تهدید به لغو همکاری امنیتی و لغو توافقات اسلو کرده بود، با این حال برای اولین بار بود که از تریبون سازمان ملل ضرب الاجل برای تشکیل کشور فلسطین (براساس راهکار دو دولتی) تعیین کرد.

حوادث چند ماه گذشته از جمله افزایش خشم عمومی فلسطینیان از عملکرد حکومت عباس که تا چند ماه دیگر وارد 17مین سال خود می‌شود، شهادت شماری از فلسطینیان در حملات اخیر از جمله در جنین و افزایش اشغالگری و شهرک‌سازی و یهودی‌سازی فلسطین تاریخی در سایه همکاری رام الله با تل‌آویو و اقبال به گروه‌های مقاومت مسلحانه باعث شده است که او چنین ضرب الاجلی تعیین کند.

حرف‌هایی که خود فلسطینیان نیز جدی نگرفتند

در همین ارتباط، «هانی المصری»، تحلیلگر مسائل سیاسی فلسطین در این باره گفت: «اکثر فلسطینی‌ها حرف‌های رئیس جمهور محمود عباس را جدی نگرفتند. برای اینکه مؤمن از یک سوراخ دو بار گزیده نمی‌شود. چه رسد به اینکه بارها گزیده شود.»

به گزارش خبرگزاری صفا، او با بیان اینکه «کسی که به دنبال جنگ است قبل از آغاز آن، آماده می‌شود نه اینکه آغاز آن را علنی کند»، در چرایی این اظهارات و ضرب الاجل رئیس تشکیلات فلسطین گفت: «عباس با این سخنرانی خود تلاش کرد تا محبوبیت خود را که بسیار کاهش یافته، باز یابد، کما اینکه نظرسنجی‌ها به دنبال تعویق برگزاری انتخابات به زمان نامعلوم، به این اشاره دارند.»

این تحلیلگر یکی از دلایل دیگر سخنرانی عباس در سازمان ملل را به ناامیدی وی از جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا اشاره کرد و نوشت که ابومازن بعد از پیروزی بایدن در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بسیار خوشبین شده بود.

به گفته المصری، آنچه بیشتر محمود عباس را بیشتر عصبانی می‌کند، این است که بایدن بر حسب عرفی که در دیدار با رهبران عرب و سایر رهبران و رئیس اسرائیل رایج است، اعتنایی به دیدار مستقیم با عباس نکرد نه در واشنگتن و نه در نیویورک.

انتهای پیام/

 

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی اسرائیل ابومازن رژیم صهیونیستی اسرائیل ابومازن تشکیلات خودگردان رژیم اسرائیل محمود عباس سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۴۰۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منبع فلسطینی: اسرائیل از مواضع خود عقب‌نشینی کرد

یک منبع فلسطینی با اشاره به اینکه پایبندی حماس به همه شروط خود در مذاکرات موجب عقب‌نشینی طرف صهیونیستی از برخی مواضع خود شده، تاکید کرد که بررسی‌ها برای پاسخ نهایی حماس به پیشنهاد اسرائیل همچنان ادامه دارد اما تا حدی می‌توان خوش‌بین بود. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در سایه تحولات اخیر مربوط به مذاکرات آتش بس غزه که در قاهره برگزار شد یک منبع فلسطینی آگاه جزئیات روند این مذاکرات و آخرین نتیجه آن را اعلام و تاکید کرد که در سند پیشنهادی جدیدی که به جنبش حماس ارائه شده شاهد عقب نشینی طرف صهیونیستی از برخی مواضع آن هستیم.

این منبع فلسطینی آگاه در گفت‌وگو با شبکه المیادین اعلام کرد که سند پیشنهادی که اخیراً به جنبش حماس تحویل داده شد شامل نکات مثبت و عقب نشینی در موضع رژیم صهیونیستی است.

این منبع تصریح کرد که البته حماس همچنان باید موضوعات کلیدی به ویژه آتش بس دائمی و عقب‌نشینی کامل نیروهای اشغالگر از نوار غزه را بررسی کند.

منبع مذکور گفت که حماس به سند پیشنهادی خود که در 14 مارس ارائه داد کاملاً پایبند بوده و عدم عقب‌نشینی حماس از هیچ یک از مفاد این سند، رژیم اشغالگر را مجبور کرد تا در مورد مسائل مربوط به آتش بس وعقب نشینی نیروهای اسرائیلی از غزه و بازگشت آوارگان به مناطق خود از موضعش عقب نشینی کند.

این منبع افزود که جنبش حماس بعد از سفری که هیئت آن اخیرا به قاهره داشت، همچنان در حال بررسی پیشنهاد جدید طرف صهیونیستی بوده و در حال انجام رایزنی‌های فشرده است و تماس دائمی با میانجی‌های مصری و قطری دارد.

خروج رهبران حماس از غزه در چارچوب توافق آتش‌بس صحت نداردوی تاکید کرد که هنوز نکات بحث برانگیزی درباره مسئله پرونده اسرا وجود دارد و برای توافق بر سر تعداد اسرایی که باید آزاد شوند و ساز و کار مربوط به آن نیاز به زمان داریم. اما به طور کلی فضا بهتر از قبل بوده و شاهد عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی در موضع خود در زمینه مسئله خروج نیروهای اشغالگر از غزه و بازگشت آوارگان به مناطق خود هستیم.

دیروز هم «ولید کیلانی» مسئول بخش اطلاع رسانی جنبش حماس فلسطین در لبنان گفت که نزدیک شدن به توافق مشروط به موافقت تل آویو با خواسته‌های حماس بوده و این جنبش از شروط اساسی خود مبنی بر آتش بس جامع و عقب نشینی کامل نیروهای اشغالگر از نوار غزه و بازگشت آوارگان به شمال غزه عقب نشینی نمی‌کند. برخی شاخص‌های مثبت در این زمینه مشاهده شده که می‌تواند دروازه‌ای برای ورود به پرونده اسرا باشد.

پیش از این «سامی ابوزهری» یکی از رهبران حماس اعلام کرده بود: ما همچنان در حال بررسی پاسخ رژیم صهیونیستی به موضع حماس که از طریق میانجی‌ها دریافت شد هستیم و هنوز برای تصمیم‌گیری جهت پاسخ به آن زود است.

ابوزهری تأکید کرد: جنبش حماس هرگز هیچ توافقی را که شامل توقف کامل تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه نباشد، نخواهد پذیرفت.حماس به برادران مصری و قطری اطمینان داده است که برای دستیابی به توافق جدی است اما تسلیم هیچ فشار آمریکایی نخواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • موضع تازه اروپا نسبت به حمله اسرائیل علیه رفح
  • منبع فلسطینی: اسرائیل از مواضع خود عقب‌نشینی کرد
  • انتقاد سازمان دفاع از کودکان از بازداشت کودکان فلسطینی به دست ارتش صهیونیست
  • دانشجویان فلسطینی، سفیر آلمان را از دانشگاه فراری دادند+ فیلم
  • حماس: اگر ارتش اسرائیل وارد رفح شود شکست سختی می‌خورد
  • نیویورک‌تایمز: اسرائیل از موضع قبلی خود درباره توافق با حماس کوتاه آمده است
  • بورل: اعضای اتحادیه اروپا در ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل: چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند
  • سابقه سیاه تشکیلات خودگردان از «انتفاضه فلسطین» تا «طوفان الاقصی»
  • محمود عباس: در صورت حمله اسرائیل به رفح، بزرگ‌ترین فاجعه تاریخ رقم می‌خورد