Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- نتایج نظر سنجی بنیاد گروه اوراسیا نشان می دهد اغلب مردم آمریکا خواهان کاهش مداخله نظامی کشورشان در اروپا، آسیا و غرب آسیا هستند.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از خبرگزاری رویترز، یک نظرسنجی که در پی خروج آشفته نظامیان آمریکایی از افغانستان صورت گرفت نشان می‌دهد اغلب مردم آمریکا خواهان تعامل دیپلماتیک بیشتر از جانب دولت آمریکا هستند و مایلند شمار کمتری از نظامیان این کشور در خارج از آمریکا استقرار بیابند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این نظرسنجی به ابتکار مرکز غیرانتفاعی و غیرحزبی موسوم به بنیاد گروه اوراسیا در روز‌های 27 اوت تا اول سپتامبر اجرا شده است.
بر اساس این نظرسنجی، 58/3 درصد از مشارکت کنندگان معتقدند آمریکا بر سر مسائلی، چون تغییرات آب و هوایی، حقوق بشر و مهاجرت باید بیشتر به مذاکره بپردازد. همچنین 21/6 درصد معتقدند آمریکا باید کمتر تعامل کند و 20/1 درصد نظری ندارند.
از 2168 مشارکت کننده در این نظرسنجی 42/3 درصد معتقدند آمریکا باید شمار نظامیان خود در اروپا، آسیا و خاورمیانه (غرب آسیا) را کاهش دهد و از تعهدات خود به دفاع از کشور‌های این مناطق بکاهد و به تدریج مسوولیت امنیت منطقه‌ای را به متحدان خود بسپارد.
بر اساس این نظرسنجی، 32/2 درصد معتقدند آمریکا باید نظامیان خود را در خارج از این کشور حفظ یا تقویت کند و 25/5 درصد نیز نظری ندارند. این نظرسنجی روز چهارشنبه منتشر خواهد شد.
مارک حنا عضو ارشد بنیاد گروه اوراسیا گفت: شمار آمریکایی‌هایی که معتقدند سیاست خارجی این کشور باید بیشتر نگران ساخت دمکراسی در داخل باشد نه خارج در دو سال گذشته به شدت افزایش یافته است.
چندی پیش نیز نظرسنجی دیگری که توسط موسسه «مورنینگ کانسالت» انجام شد نشان داد  میزان رضایت آمریکایی‌ها از بایدن به کمتر از 48 درصد رسیده است.
با خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان عملا طولانی‌ترین جنگ در تاریخ ایالات متحده به پایان رسیده است. آمریکا بیش از 12 هزار نفر از جمله 5500 نظامی را از افغانستان تخلیه کرده است.
با این حال هنوز حدود 200 شهروند آمریکایی در افغانستان هستند. بایدن طی روز‌های اخیر بار‌ها از عملکرد خود در خروج از افغانستان دفاع کرده است.
این نظرسنجی نشان می‌دهد بیش از 61 درصد آمریکایی‌ها از عملکرد بایدن در خروج و عقب نشینی از افغانستان ناراضی هستند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: آمریکا مداخله نظامی معتقدند آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۴۱۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها

نتایج نظرسنجی شبکه آمریکایی «سی ان ان» نشان داد که دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین این کشور نسبت به جو بایدن، رئیس کنونی کاخ سفید، از حمایت تعداد بیشتری از رای دهندگان برخوردار است.

بنابر گزارش آر تی، بر اساس این نظرسنجی که از ۱۸ تا ۲۳ آوریل انجام شد و شامل ۹۶۷ رأی دهنده ثبت نام شده بود، با ضریب خطای آماری ۳.۸ درصد، ۴۹ درصد از شرکت کنندگان از ترامپ حمایت کردند و در عین حال، ۴۳ درصد از پاسخ دهندگان از بایدن حمایت کردند.

انتخابات بعدی ریاست جمهوری آمریکا قرار است در ۵ نوامبر ۲۰۲۴ برگزار شود و رقبای اصلی در رقابت انتخاباتی جو بایدن، رئیس جمهور فعلی دموکرات و دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق جمهوری خواه هستند.

هر دو نامزد قبلاً تعداد کافی رای را از انتخابات مقدماتی دریافت کرده اند تا نامزدی احزاب خود را تضمین کنند و تقریباً همه رقبای آنها انصراف خود را از رقابت اعلام کرده اند.

پیش از این مارینا هاید، ستون نویس روزنامه گاردین در تحلیلی در خصوص انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و نامزد‌های آن به این نکته اشاره می‌کند که دو نامزد اصلی یعنی دونالد ترامپ و جو بایدن هر دو مسن هستند و در همین حال، یکی تقریبا مرتکب کودتا شده و دیگری از مشکلات حافظه رنج می‌برد. مسئله‌ای که انتخاب را برای رای‌دهندگان آمریکایی دشوار خواهد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • اشغال‌گران از سیاست مداخله در افغانستان و منطقه دست برنمی‌دارند
  • عملیات «فتح موعود» و تحقیر نیروی دریایی آمریکا
  • قیمت نفت یک‌درصد کاهش یافت
  • نارضایتی مردم آمریکا از سیاست‌های بایدن در قبال جنگ غزه
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • تفرقه در وزارت خارجه آمریکا/ اختلاف بر سر حمایت تسلیحاتی از اسرائیل است
  • موافقت اکثر صهیونیست‌ها با استعفای فرماندهی ارتش رژیم صهیونیستی
  • شبکه تلویزیونی آمریکایی درباره چین به بلینکن خط داد!
  • قیمت افغانی به تومان امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳