Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام و المسلمین محمد علی نکونام روز چهارشنبه در آیین شور عاطفه‌ها در مدرسه فجر اسلام شهرکرد افزود: مقاومت، ایثار و ایستادگی این نوجوان ۱۵ ساله از مصادیق شور عاطفه‌هاست، زمانی که این نوجوان می‌بیند آتش به جان همنوعانش افتاد، دل به آتش می‌زند و خودش را به خطر می‌اندازد و جان ۲ نفر را نجات می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: این نوجوان با قربانی کردن خود، ایثار و فداکاری را بار دیگر در بین جوانان، نوجوانان و ملت ایران به نمایش گذاشت و ایثار و فداکاری این نوجوان مصداق شور عاطفه است.

نکونام با تاکید بر اینکه عاطفه‌های انسانی باید در میان مردم زنده نگهداشته شود، گفت: جایگاه ایثارگران و فداکاران و همچنین افرادی که با دیگران با عاطفه و مهربانی برخورد می‌کنند در بهشت است.

امام جمعه شهرکرد اظهار داشت: ایجاد تعامل و ارتباط صمیمی بین همدیگر، در فکر همنوعان بودن، کمک به همنوعان از مصادیق شور عاطفه‌هاست و باید این فرهنگ بین نسل جدید نهادینه شود که اجرای برنامه‌های نمادین مانند شور عاطفه‌ها یک گام برای تبیین این فرهنگ حسنه بین افراد است.

وی با تاکید بر اینکه شور عاطفه‌ها فقط برای محرومیت‌زدایی و فقر نیست، افزود: افراد جامعه باید در تمام امور عاطفه داشته باشند و در جایی که فردی مورد ظلم قرار می‌گیرد و مستکبران به فردی ظلم می‌کنند، عاطفه مردم به جوش آمده و به کمک مظلومان می‌شتابند.

نکونام اظهار داشت: امروزه آمریکا سردمدار ظلم و ستم است و نوکران و هم‌پیمانان آمریکا بیشترین ستم را به بشریت می‌کند و کشور ایران نماد حمایت از مظلومان، ستم‌دیدگان و مستضعفان است.

وی با اشاره به اینکه افرادی‌ که نسبت به ظلم بی‌تفاوت نیستند، بهشت جایگاه آنهاست و رستگار هستند، گفت: تهیه و توزیع بسته‌های معیشتی و تحصیلی و حمایت از نیازمندان واقعی در جامعه مورد تاکید قرار دارد.

به گفته وی، عواطف انسانی، ایمانی، توحیدی، اخلاقی و ارزش‌های انسانی باید در نسل جوان تقویت شود.

به گزارش ایرنا، در آیین شور عاطفه‌ها توزیع هفت هزار و ۳۰۰ بسته نوشت‌افزار بین دانش‌آموزان نیازمند استان آغاز شد.

علی لندی نوجوان ۱۵ ساله، شهریورماه امسال پس از وقوع آتش‌سوزی در منزل یکی از همسایه‌های اقوامش در شهر ایذه دل به آتش زد تا ۲ نفر را که میان شعله‌های آتش بودند نجات دهد که در این حادثه دچار سوختگی شدید شد و روز دوم مهرماه براثر جراحت، شهید شد.

علی لندی بخشی از دوران تحصیلی خود را در یکی از مدارس شهرکرد سپری کرد.

برچسب‌ها چهارمحال وبختیاری کمیته امداد امام خمینی علی لندی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: چهارمحال وبختیاری کمیته امداد امام خمینی علی لندی چهارمحال وبختیاری کمیته امداد امام خمینی علی لندی شور عاطفه ها علی لندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۴۲۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئولان ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را تکلیف دینی خود بدانند

به گزارش خبرگزاری مهر، مالک رحمتی در جلسه شورای سیاستگذاری بنیاد حفظ و نشر آثار و ارزش های دفاع مقدس با بیان اینکه همه ما مدیون شهدا هستیم، افزود: بر این اساس مدیران کل دستگاه ها به حضور در جلسات شورای هماهنگی بنیاد اهتمام ویژه داشته باشند.

وی اضافه کرد: اینکه باغ موزه دفاع مقدس ۱۸ هزار بازدید در سال داشته باشد، نشان می دهد که نهادهای فرهنگی و تربیتی همچون آموزش و پرورش و دانشگاه ها باید اهتمام ویژه ای برای حضور دانش آموزان و دانشجویان در این مکان ارزشمند داشته باشند.

استاندار آذربایجان شرقی اضافه کرد: در این فوران جنگ روانی که دشمن راه انداخته، برای آشنایی نوجوانان و جوانان با محتوای باغ موزه دفاع مقدس، همه ظرفیت های موجود مورد استفاده قرار گیرد.

وی ادامه داد: در این راستا ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را نه به عنوان کار اداری، بلکه تکلیف دینی و الهی بدانیم.

رحمتی با اشاره به تاثیر فراگیر و همه جانبه فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه ایران و فراتر از آن بیان کرد: این فرهنگ اصیل اسلامی در دوران کرونا نیز در جامعه ما نمود عینی یافت و همه برای غلبه بر این بیماری وارد گود شدند.

وی اضافه کرد: فرهنگ ایثار و شهادت در همه ابعاد حیات اجتماعی نجات بخش بوده و در هر حوزه ای وارد شده، آن را متحول کرده است.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: اگر بتوانیم این فرهنگ را به بهترین شکل ممکن نهادینه کنیم، دیگر هیچ مشکلی در هیچ بخشی از جامعه نخواهیم داشت.

رحمتی همچنین بر لزوم طراحی و اجرای کار رسانه ای برای کمک به رونق فعالیت های باغ موزه و انعکاس شایسته آن در جامعه تاکید کرد.

رحمتی همچنین خواستار تجهیز باغ موزه دفاع مقدس تبریز به ابزارهای روز و جوان پسند نرم افزاری شد و ادامه داد: در تامین منابع مالی مورد نیاز تکمیل باغ موزه نیز از همه ظرفیت های بودجه ای استانی و ملی استفاده می کنیم.

وی توضیح داد: با توجه به محدودیت منابع مالی نهادهای دولتی، واقفین و شبکه مردمی و خیرین بیشترین توان و ظرفیت را برای کمک در این حوزه دارند.

در این جلسه، شهردار تبریز، مدیرکل حفظ و نشر آثار و ارزش های دفاع مقدس و مدیرکل راه و شهرسازی استان، گزارشی از اقدامات انجام شده مرتبط با تکمیل باغ موزه دفاع مقدس ارایه کردند.

کد خبر 6093731

دیگر خبرها

  • خانۀ ایثار در لرستان افتتاح می‌شود
  • ترویج فرهنگ ایثار وشهادت بهترین ضربه به دشمن است
  • کمک به فقرا به عنوان یک الگو در جامعه نهادینه شود
  • مسئولان ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را تکلیف دینی خود بدانند
  • اینجا به تماشای ایثار بنشینید؛ معلمانی که پیامبر زمان خود شده‌اند
  • معلم، نماد بی بدیل فداکاری برای آموختن
  • فرهنگ مردمی سپاس از معلم نهادینه شود
  • درخشش فرنگی‌کاران نوجوان خوزستانی در مسابقات بین‌المللی
  • (ویدیو) رئیسی: ما پای کار ایرانیم؛ کارگران ایران با روحیه جهادی پای کار ایران هستند
  • تقدیر از معلمان به عنوان یک فرهنگ در جامعه نهادینه شود