Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - وزیر نفت در حکمی، عبدالحسین بیات را به‌عنوان عضو اصلی و رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی، پس‌انداز و رفاه کارکنان صنعت نفت منصوب کرد.
به گزارش شانا، در حکم جواد اوجی خطاب به بیات آمده است: «نظر به تعهد، تجارب و شایستگی جنابعالی و براساس بند (11) اساسنامه صندوق‌های بازنشستگی، پس‌انداز و رفاه کارکنان صنعت نفت و به استناد مصوبه مورخ 1400/07/04 هیئت‌امنای محترم آن صندوق، بدین‌وسیله جنابعالی به عنوان عضو اصلی و رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی، پس‌انداز و رفاه کارکنان صنعت نفت» منصوب می‌شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


انتظار می‌رود با استعانت از خداوند متعال و بهره‌گیری از کلیه ظرفیت‌ها و در راستای تحقق اهدافی از جمله مواردی به شرح ذیل، اقدامات لازم و موثر در دستور کار قرار گیرد:
- اقدام مؤثر به منظور افزایش سوددهی و بهره‌وری اقتصادی از طریق بهبود ساختار مدیریتی صندوق و شرکت‌های زیرمجموعه؛ با توجه به تعلق دارایی‌ها به کارکنان و بازنشستگان شریف صنعت نفت.
- بکارگیری اقتصادی و اطمینان‌بخش از دارایی‌های صندوق و شرکت‌های وابسته از طریق سرمایه‌گذاری در فعالیت‌های اقتصادی و بازرگانی موثر و سودده؛ به منظور خدمت‌رسانی بیشتر و بهتر به قشر زحمتکش و خدوم بازنشسته.
- اهتمام جدی برای ایجاد شفافیت مالی و عملکردی در تمامی بخش‌ها و نظارت مؤثر و مستمر بر عملکرد اقتصادی مجموعه‌ها و شرکت‌های وابسته به صندوق و ارائه گزارش عملکرد و ترازنامه سالانه.
- شناسایی و بکارگیری مدیران و نیروهای توانمند، متعهد و فسادستیز بر اساس اصل شایسته‌سالاری و جانشین‌پروری.
تحصیلات و سوابق
بر اساس این گزارش، عبدالحسین بیات سال 1341 در حومه شهرستان خمین متولد شد و تحصیلات خود را تا مقطع متوسطه در این شهرستان ادامه داد. وی در سال 1363 با ورود به دانشگاه نفت آبادان (دانشکده مهندسی نفت فعلی اهواز) عملاً به مجموعه صنعت نفت وارد شد؛ ابتدا در رشته مهندسی شیمی (گرایش پالایش گاز) و سپس با تغییر رشته در رشته مهندسی مکانیک (گرایش حرارت و سیالات) تحصیل کرد و پس از فارغ‌التحصیلی به صنعت در حال رشد پتروشیمی کشور پیوست. بیات مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته مدیریت کسب و کار (MBA) از دانشگاه کالگری دریافت کرده است.
بیات ابتدا در فاز ساختمان و نصب پتروشیمی اراک آغاز به کار کرد و سپس به عنوان از مسئولین طرح مجتمع پتروشیمی اراک به کار خود ادامه داد؛ بعد از راه‌اندازی طرح مجتمع پتروشیمی اراک نیز در سازمان خدمات فنی همزمان در فعالیت ساختمان و نصب پروژه‌های توسعه ای شرکت داشت و سال‌های متمادی در فعالیت‌های بهره‌برداری، نگهداری، تعمیرات اساسی و پروژه‌های بهینه‌سازی کیفیت محصولات و افزایش ظرفیت حضور داشته است. 
حضور در جبهه‌های دفاع مقدس و پذیرش مسئولیت‌های مختلف، نمایندگی دانشجویان دانشکده نفت آبادان، مسئولیت ستاد پشتیبانی جبهه و جنگ و عضویت در انجمن اسلامی دانشجویان آن دانشکده، مسئولیت کنترل کیفیت و اسناد فنی طرح مجتمع پتروشیمی اراک، رئیس بازرسی مکانیک، رئیس بازرسی جوش و آزمایشات غیرمخرب، مسئول کل فیزیک بهداشت مجتمع، ریاست بازرسی فنی، ریاست کمیته خودکفایی، مسئولیت گروه‌های بازرسی فنی در تعمیرات اساسی، عضویت در شورای حل اختلاف و عضو سازمان MC و عضویت در کارگروه‌های مختلف پتروشیمی اراک، شرکت در تعمیرات اساسی پالایشگاه‌ها، تدریس در دانشکده فنی مهندسی دانشگاه اراک، عضویت در هیئت مدیره پتروشیمی بوشهر و هماهنگ کننده تخصیص منابع به طرح‌های شرکت ملی صنایع پتروشیمی از تجربیات قابل اشاره عبدالحسین بیات به شمار می‌رود. بیات در سال 1385 به عنوان مدیرعامل شرکت پتروشیمی بوشهر (مجری طرح در منطقه عسلویه) و در سال 1388 به عنوان مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی منصوب شد.
او هم‌اکنون نیز به عنوان عضو هیئت‌مدیره شرکت ملی صنایع پتروشیمی و قائم‌مقام این شرکت در طرح خط لوله اتیلن غرب فعال است.
قدردانی از محمدمهدی رحمتی
وزیر نفت در حکم جداگانه‌ای از محمد مهدی رحمتی که تاکنون عهده‌دار این سمت بود قدردانی کرد: «بدین‌وسیله مراتب سپاس خود را از تلاش جنابعالی در مسئولیت قبلی اعلام می‌دارم. از خداوند متعال توفیق برای شما در تمامی عرصه‌ها خواستارم».

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: صندوق های بازنشستگی پتروشیمی اراک صنعت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۴۲۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متانول به جای صادرات تبدیل به بنزین می شود

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به برنامه فشرده وزارت نفت برای رفع ناترازی بنزین با توجه به افزایش تقاضاها، گفت: با توجه به دستور وزیر نفت و سیاست دولت، صنعت پتروشیمی وارد این حوزه می‌شود تا به‌جای صادرات، از متانول تولیدی صنعت پتروشیمی با فرایند MTG بنزین تولید شود.

به گزارش ایسنا، مرتضی شاهمیرزایی امروز در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید، در جمع خبرنگاران با اشاره به اعلام آمادگی متانول‌سازها برای تولید بنزین، اظهار کرد: معافیت‌ها و مشوق‌هایی برای این واحدها در نظر گرفته شده و مراحل نهایی برنامه‌ریزی زیرساخت‌ها و سازوکارهای لازم برای سرمایه‌گذاری تولید بنزین از متانول انجام شده است، زیرا ظرفیت تولید متانول در کشور بالاست و زنجیره این محصول توسعه نیافته است.

وی با بیان اینکه دولت سیزدهم به‌طور ویژه در زمینه تکمیل زنجیره محصولات برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری کرده است، گفت: جهش در تولید کالا و تجهیزات در کنار افزایش تولید محصولات پتروشیمی از برنامه‌های صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ است، اظهار کرد: به این منظور برنامه‌های مختلفی ترسیم شده که حرکت دانش‌بنیان‌ها در مسیر جهش تولید کالا و تجهیزات، یکی از آن‌هاست.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با بیان اینکه این موضوع با هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی مطرح و تأکید شده است که کالاهای مورد نیاز خود را با استفاده از توان داخلی تأمین کنند تا شاهد جهش بزرگ و انقلابی در ساخت داخل باشیم، البته تا جایی‌ که آسیبی به برنامه تولید وارد نشود، تاکید کرد: جهت‌گیری‌ها در اجرای طرح‌ها و پروژه‌های صنعت پتروشیمی نیز به‌سمت کالاها و تجهیزات دانش‌بنیان است که پیش از این در خارج سفارش‌گذاری می‌شد.

راه‌اندازی نخستین PDH کشور در اوایل سال آینده

شاهمیرزایی با بیان اینکه هلدینگ‌هایی همچون پتروفرهنگ و شستان که واحدهای متانولی بیشتری دارند باید بخشی از ظرفیت خود را برای تولید دیگر محصولات زنجیره آماده و برنامه‌ریزی کنند، گفت: بخشی از واحدهای MTP و MTG در قطب پارسیان در مجاورت قطب عسلویه احداث خواهند شد، همچنین واحد PDH پتروشیمی رجال به‌عنوان نخستین PDH کشور تا اوایل سال آینده بهره‌برداری می‌شود.

وی با بیان اینکه سایر طرح‌های PDH نیز در مرحله اجرا قرار دارند و سرمایه‌گذاران به‌دنبال این هستند که صرفه اقتصادی این طرح را افزایش دهند، گفت: هم‌اکنون حدود ۱۲۷ مجوز طرح پتروشیمی به‌طور رسمی صادر شده است،   طرح‌های برنامه هفتم توسعه به‌طور میانگین حدود ۳۷درصد پیشرفت دارند.

شاهمیرزایی راهبرد اصولی دولت سیزدهم را تکمیل زنجیره ارزش به‌منظور پرهیز از خام‌فروشی و ایجاد ارزش افزوده از منابع هیدورکربوری اعلام و بیان کرد: مجوز حدود ۱۷ طرح پتروشیمی پس از بازنگری‌های انجام‌شده لغو شد و طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش جایگزین آن‌ها شدند. همچنین طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش در قالب ۲۱ بسته به هلدینگ‌ها ابلاغ و مجوزهای لازم صادر شده است که با جدیت پیگیر اجرای آن‌ها هستیم.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • شرکت‌های پتروشیمی بدهی خود را به شرکت گاز تسویه کنند
  • متانول به جای صادرات تبدیل به بنزین می شود
  • واکنش فدراسیون فوتبال به تغییر نام استقلال!
  • واکنش فدراسیون فوتبال به تغییر نام استقلال، VAR و جانشین حمید مطهری
  • جمع‌آوری یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعبی گازهای همراه به همت صنعت پتروشیمی
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • جمع‌آوری یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعبی گازهای همراه
  • قراردادهای مهمی در صنعت نفت ایران در راه است
  • جمع‌آوری یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعبی گاز‌های همراه
  • ورود پتروشیمی ها به بالادست نفت بازی برد_برد است