Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت پتروشیمی پردیس گفت: سال مالی ۱۴۰۰ (از مهرماه ۱۳۹۹ تا پایان شهریورماه ۱۴۰۰) نقطه عطفی در تاریخ فعالیت ۱۴ ساله پتروشیمی پردیس است و بی‌تردید می‌توان این سال را که با ثبت رکوردهای بی‌نظیر و پیاپی در حوزه تولید، فروش و صادرات محصول همراه بود، سال طلایی پتروشیمی پردیس دانست.

به گزارش «انرژی امروز» از شانا به نقل از شرکت پتروشیمی پردیس، غلامرضا جمشیدی اظهار کرد: پتروشیمی پردیس در یکسال گذشته ۵.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳۸۱.۵۹۱ تن محصول اوره و آمونیاک تولید کرده است که ۱۱۱.۹۱ درصد نسبت به برنامه، ۱۰۲.۲۱ درصد نسبت به ظرفیت اسمی و ۱۱۸.۴۸ درصد نسبت به سال مالی ۹۹ افزایش داشته است.

وی ادامه داد: این مقدار تولید محصول در شرایطی انجام شده است که بسیاری از صنایع به‌دلیل بروز شرایط کرونایی و مشکلات عدیده اقتصادی با رکود و کاهش ظرفیت تولید روبه‌رو شده‌اند اما پتروشیمی پردیس با برنامه‌ریزی، آینده‌نگری و تلاش شبانه‌روزی و خستگی‌ناپذیر سرمایه انسانی متعهد، دلسوز و متخصص خود و با کنترل حوادث فرآیندی و کاهش قابل توجه مقدار توقف در تولید به این موفقیت ارزنده و خیره‌کننده دست یافته است.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی پردیس درباره ثبت رکوردهای جدید تولید محصول آمونیاک در سه فاز تولیدی این شرکت گفت: پارسال در مجموع ۲.۰۸۸.۹۱۳ تن آمونیاک در پتروشیمی پردیس تولید شد که این مقدار به‌طور میانگین ۱۱۲.۱ درصد نسبت به برنامه سالانه، ۱۰۲.۴ درصد نسبت به ظرفیت اسمی و ۱۲۱.۵ درصد نسبت به سال مالی ۹۹ رشد داشته است، در این میان واحد آمونیاک فاز دوم پتروشیمی پردیس با تولید ۷۳۱.۴۵۹ تن آمونیاک، ۱۱۶.۹۲ درصد نسبت به برنامه، ۱۰۷.۵۷ درصد نسبت به ظرفیت اسمی و ۱۲۹.۹۷ درصد نسبت به سال مالی ۹۹ افزایش تولید دارد و در بین ۳ واحد تولیدی آمونیاک رکورد دار است.

جمشیدی در ادامه گزارش خود با اشاره به ثبت رکوردهای جدید تولید اوره در همه فازهای این شرکت اذعان کرد: در سالی که گذشت پتروشیمی پردیس در مجموع ۳.۲۹۲.۶۷۸ تن اوره کشاورزی تولید کرد که به‌طور میانگین ۱۱۱.۸ درصد نسبت به برنامه، ۱۰۲.۱ نسبت به ظرفیت اسمی و ۱۱۷.۱ نسبت به سال مالی گذشته افزایش یافته است.

وی درباره ثبت رکورد تولید اوره در واحد اوره فاز دوم پتروشیمی پردیس بیان کرد: در سال مالی ۱۴۰۰، رکورد تولید اوره در فاز دوم پتروشیمی پردیس ۱.۱۵۱.۷۰۷ تن، ۱۱۶.۴۵ درصد نسبت به برنامه، ۱۰۷.۱۴ درصد نسبت به ظرفیت اسمی و ۱۲۵.۲۱ درصد نسبت به سال مالی ۹۹ به ثبت رسیده است.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی پردیس گفت: در یکسال گذشته، تولید آمونیاک ۲۱.۱۹ درصد، تولید اوره ۱۶.۸۳ درصد و مجموع تولید محصولات ۱۸.۴۸ درصد نسبت به بازه زمانی مشابه در سال پیش افزایش یافته است.

جمشیدی درباره برنامه صادراتی این شرکت اظهار کرد: تیم جوان و متخصص بازرگانی و فروش پتروشیمی پردیس در یکسال گذشته برنامه‌ریزی جامعی برای شناسایی بازارهای جدید و تثبیت جایگاه خود در میان بزرگترین تولیدکنندگان اوره دنیا انجام داد و ثمره این آینده‌نگری و ارتباط موثری که با مشتریان بالقوه و بالفعل در سطح کشورهای هدف برقرار شد، افزایش فروش محصول و ایجاد ضریب اطمینان در انجام معاملات آینده بود.

وی با اشاره به مقدار فروش محصولات پتروشیمی پردیس در سال مالی ۱۴۰۰ گفت: در این سال رکورد میزان فروش محصولات به ۳.۶۴۷.۲۹۷ تن (۱۱۶.۳۰ درصد نسبت به برنامه و ۱۲۳.۳۸ درصد نسبت به سال مالی ۹۹)، رکورد فروش اوره داخلی بمیزان ۱.۲۰۹.۵۳۸ تن (۱۵۱.۱۹ درصد نسبت به برنامه و ۱۲۵.۵۳ درصد نسبت به سال مالی ۹۹)، رکورد فروش ۲۲۶.۶۰۴ تن آمونیاک (۱۱۹.۲۷ درصد نسبت به برنامه و ۱۵۲.۰۸ درصد نسبت به سال مالی ۹۹) و فروش اوره صادراتی بمیزان ۲.۲۱۱.۱۵۵ تن (۱۰۳.۰۴ درصد نسبت به برنامه و ۱۱۹.۹۴ درصد نسبت به سال مالی ۹۹) ارتقا یافت.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی پردیس درباره رکورد کاهش ساعات توقف در واحدهای عملیاتی شرکت افزود: در یکسال گذشته باوجود شرایط شیوع ویروس کرونا ساعات توقف تولید ۲۵۴۱ ساعت بوده که نسبت به سال مالی ۹۹ با ۹۷۶۶ ساعت توقف، ۷۴ درصد کاهش یافته است.

جمشیدی با اشاره به ثبت رکورد جدید فروش ارزی و ریالی مجتمع پردیس تصریح کرد: مقدار فروش ارزی و ریالی کل محصولات (فروش صادراتی آمونیاک و اوره و فروش داخلی) در سال مالی  ۱۴۰۰ به ۸۵۷.۱۸۱.۴۷۳ دلار رسید که نسبت به برنامه ۴۵.۳ درصد افزایش داشته است.

وی با قدردانی از زحمات و تلاش‌های کارکنان پتروشیمی پردیس در واحدهای عملیاتی، پشتیبانی، ستادی و مدیریتی برایبه دست آوردن دستاوردهای تاریخی و رکوردهای پی در پی اذعان کرد: ما به رسالت مهم خود در تأمین امنیت غذایی مردم ایران و جهان پایبندیم و برای دستیابی به این هدف والا، همه ظرفیت و توان خود را به کار خواهیم بست.

برچسب هاتولید آمونیاک شرکت پتروشیمی پردیس کود اوره

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: تولید آمونیاک شرکت پتروشیمی پردیس کود اوره آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو درصد نسبت به برنامه پتروشیمی پردیس ظرفیت اسمی و ۱ یکسال گذشته ۱ درصد نسبت تولید اوره ثبت رکورد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۴۳۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، صابر جباری در بیست و دومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت، گفت: سال ۱۴۰۱ میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال ۱۶.۵۴ درصد بوده که این آمار در سال ۱۴۰۲ به ۱۸.۹۷ درصد رسیده است.

وی با بیان این که پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۰ و اجرایی شدن آن از سال ۱۴۰۱ اتفاقات خوبی در حوزه جمعیت رقم خورده است، افزود: میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال در سال‌های ۱۴۰۰، ۱۳۹۹ و ۱۳۹۸ به ترتیب ۱۷.۰۵، ۱۷.۵ و ۱۸.۰۶ بوده است.

مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان این که روند میزان موالید در سنین ۲۵ تا ۲۹ سال نیز در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ از عدد ۲۴.۱۲ درصد به ۲۴.۳۹ درصد رسید، اظهارکرد: روند درصد زایمان چهارم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۵.۱ به ۶.۴۲ درصد رسیده است. روند زایمان پنجم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۱.۵۹ به عدد ۲.۰۴ رسیده است.

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت در خصوص کاهش چشمگیر روند رشد منفی تعداد ولادت در کشور طی سال گذشته، گفت: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ شاهد کاهش ۱.۶۱ درصدی موالید بودیم که این عدد در سال پیش از آن  ۳.۶۷ درصد بود و نشان دهنده موفقیت برنامه‌ها در جلوگیری از سرعت روند کاهشی موالید در سال گذشته است.

جباری با بیان این که در سال‌های ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب یک میلیون و ۱۱۴ هزار و ۹۰، یک میلیون ۷۵ هزار و ۲۲۴ و یک میلیون و ۵۷ هزار و ۹۵۹ نوازد متولد شدند، گفت: در سال ۱۴۰۲ کاهش موالید نسبت به سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۷ هزار و ۲۶۵ نفر بود که این عدد در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۴۰ هزار و ۹۶۶ نفر بوده است.

وی با اشاره به این که بیشترین کاهش موالید نسبت به سال قبل در سال ۱۳۹۸ رخ داد، خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۸ کاهش موالید نسبت به سال ۹۷ به عدد ۱۷۰ هزار و ۳۵۶ نفر رسید که کاهش ۱۲.۴۷ درصدی را نشان می‌داد و بیشترین نرخ کاهش از سال ۹۳ تا سال ۱۴۰۲ بوده است.

دیگر خبرها

  • قیمت طلا و سکه امروز 13 اردیبهشت 1403
  • رشد ۳۱ درصدی صادرات در خوزستان
  • افزایش ۱۷ درصدی توزیع کود کشاورزی درآذربایجان غربی
  • گام بلند پتروشیمی پردیس در تامین امنیت غذایی جهان و حفظ محیط زیست
  • افزایش ۱۸ درصدی تولید پتروشیمی ارومیه در ۱۴۰۲
  • افزایش نرخ سود به ۳۰ درصد کاملاً اشتباه است
  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال
  • رشد ۶۰ درصدی تولید نفت در کشور
  • قیمت طلا و سکه امروز 11 اردیبهشت 1403
  • رشد ۱۰۴ درصدی تولیدات پتروشیمی شیراز