Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌المللل خبرگزاری فارس، اقدام گوگل در حذف دو صفحه شبکه راشاتودی در سرویس اشتراک ویدئوی یوتیوب با واکنش دفتر ریاست جمهوری ولادیمیر پوتین مواجه شد.

یوتیوب (سرویس اشتراک ویدئوی شرکت آمریکایی گوگل) روز گذشته دو کانال آلمانی زبان شبکه راشاتودی را مسدود کرد.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، دیمیتری پسکوف سخنگوی کاخ کرملین اقدام این شرکت آمریکایی را محکوم کرد و آن را سانسور و ایجاد مانع در برابر فعالیت رسانه‌ها خواند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته پسکوف، اگر مقامات مسکو تشخیص دهند که مسدود شدن کانال‌های راشا تودی در یوتیوب نقض قوانین روسیه است، ممکن است اقدامات اجرایی علیه این شرکت آمریکایی انجام شود.

سخنگوی دولت آلمان هم به اقدام یوتیوب در مسدود کردن دو صفحه راشا تودی واکنشن نشان داد و اعلام کرد، برلین هیچ نقشی در این زمینه ندارد.

استفان سیبرت گفت: «این تصمیم یوتیوب علیه راشا تودی بر اساس قوانین یوتیوب است. ما در حال توجه به این موضوع هستیم. بدیهی است که کانال‌های آسیب‌دیده فرصت مخالفت با این (اقدام یوتیوب) را دارند. ما به این موضوع توجه داریم اما اینها اقدامات دولت (آلمان) نیستند و آنها توسط دولت آلمان اجرا نشده‌اند. من باید به وضوح این موضوع را رد کنم».

این اولین باری نیست که گوگل و دیگر غول‌های فناوری و ارتباطاتی آمریکایی اقدام به بستن و مسدود کردن صفحات رسانه‌ها و اشخاص حقیقی دیگر کشورها به اتهام‌های مختلف کرده‌اند.

طی سال‌های گذشته شرکت‌های آمریکایی گوگل، توییتر، اینستاگرام و فیس بوک بارها به بهانه‌های واهی از قبیل «ترویج خشونت» و «اطلاعات غلط» به بستن صفحات کاربران از کشورهایی از قبیل روسیه، ایران و برخی دیگر از کشورها اقدام کرده‌اند.

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: روسیه راشا تودی یوتیوب سانسور آزادی بیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۴۴۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گوگل ۲۰ کارمند دیگر را هم اخراج کرد!

به گزارش تسنیم به نقل از شبکه خبری سی‌اِن‌اِن، گروهی که اخیراً تظاهراتی را در اعتراض به قرارداد شرکت آمریکایی گوگل با رژیم صهیونیستی سازمان داده است، اعلام کرد که این شرکت 20 کارمند دیگر را به علت حضور در این اعتراضات اخراج کرده است.

گروه "فناوری برای آپارتاید ممنوع" No Tech for Apartheid که اخیراً تظاهراتی را در دفاتر گوگل سازمان داده بود، در بیانیه‌ای اعلام کرد که این شرکت آمریکایی علاوه بر 30 کارمندی که هفته گذشته اخراج شدند، 20 نفر دیگر نیز از کار خود برکنار شده‌اند.

این گروه ادعا می‌کند که برخی از کارمندان اخراج شده در اعتراضات و تحصن سه شنبه دو هفته گذشته در دفاتر گوگل در نیویورک و سانی ویل، کالیفرنیا، "نظاره گر غیرشرکت کننده" بودند و فعالانه شرکت نداشتند.

این بیانیه اخراج‌های دسته جمعی را در گوگل محکوم کرد و آن را "اقدام تهاجمی و انتقام جویی از روی استیصال" خواند.

سخنگوی گوگل از بیان دقیق تعداد کارگرانی که به دلیل اعتراضات اخراج شده‌اند خودداری کرد، اما در بیانیه‌ای که سه‌شنبه برای شبکهCNN ارسال شد، تأیید کرد که اخراج‌های بیشتری رخ داده است.

سازمان دهندگان این اعتراض در عین حال می‌گویند که برخی از کارگران اخراج شده هیچ اختلالی در داخل دفاتر گوگل ایجاد نکرده‌اند.

"گروه فناوری برای آپارتاید ممنوع" در این بیانیه اعلام کرد که گوگل عصبانی شده است چرا که مدیران این شرکت از قدرتی که کارکنان در تحصن‌های تاریخی سه‌شنبه گذشته نشان دادند و همچنین از واکنش نادرست خود خجالت می‌کشند.

این بیانیه افزود: اکنون، این شرکت به هر کارمندی که از نظر فیزیکی در مجاورت تظاهرات بوده از جمله کسانی که اصلاً در این کمپین شرکت نداشته‌اند، ضربه می‌زند.

در گزارش سی‌ان‌ان آمده است: قتل عام غیرنظامیان در غزه شکاف عمیقی در افکار عمومی آمریکا ایجاد کرده است و اعتراضات گسترده علیه حمایت دولت ایالات متحده... از اسرائیل در سراسر دانشگاه‌ها و شرکت‌های این کشور در هفته‌های اخیر افزایش یافته است.

اعتراض کارکنان گوگل به قرارداد رایانش ابری این شرکت با دولت اسرائیل بیش از شش ماه پس از حمله 7 اکتبر حماس شکل گرفت و این در حالی است که حملات اسرائیل به غزه اکنون بیش از 34 هزار کشته برجای گذاشته است که بیش از 70 درصد از کشته شدگان را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند.

دیگر خبرها

  • آسفالت فرسوده کمربندی یزد صدای رانندگان را درآورد + فیلم
  • آغاز طرح مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای در شهرکرد + فیلم
  • آغاز طرح مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای در شهرکرد
  • اپل آی‌دی بسیاری از کاربران در سراسر جهان غیر فعال شده است
  • هشدار تند کرملین به توقیف‌کنندگان غربی دارایی‌های روسیه
  • «مالیات برعایدی سرمایه» چرا صدای ۲ درصد از جامعه را درآورد؟
  • اپل کاربران را از اپل آی دی بیرون می اندازد
  • یکپارچه سازی هوش مصنوعی اوپن ای آی و گوگل در آیفون‌های جدید
  • ارزش گوگل اوج گرفت؛ غول تکنولوژی از ۲ تریلیون دلار گذر کرد
  • گوگل ۲۰ کارمند دیگر را هم اخراج کرد!