Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا یعقوبی در حاشیه برگزاری مانور خودرویی آتش نشانی به مناسبت روز آتش نشان در گفت و گو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه تعداد ایستگاه‌های خدمات رسان آتش نشانی در سراسر کشور منوط به تعداد افراد ساکن در مناطق شهری و یا روستایی می‌باشد اظهار کرد: بر اساس مصوبه رسمی به ازای هر هزار نفر یک ایستگاه آتش نشانی باید احداث و امکانات لازم آن تهیه شود که این تعداد در اردبیل به هفت ایستگاه آتش نشانی رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به ارائه خدمات شبانه روزی تمامی ایستگاه‌های آتش نشانی در استان اشاره کرد و افزود: پرسنل و امکانات لازم برای کمک رسانی و اطفا حریق در طول شبانه روز در حال آماده باش کامل قرار دارند که در صورت بروز حادثه در سریع‌ترین زمان ممکن خود را به محل برسانند.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی شهرداری اردبیل با اشاره به اینکه در سال‌های آینده تلاش بر این است تا تعداد ایستگاه‌های آتش نشانی در استان به تعداد استاندارد تعیین شده به ازای جمعیت برسد گفت: با وجود این مسئله سازمان آتش نشانی با تمامی نیرو و امکانات خود ایمنی و حفظ جان شهروندان را در حوادث با حداکثر توان حفظ خواهد کرد.

یعقوبی از خریداری نردبان جدید و مجهز ۵۶ متری ایستگاه آتش نشانی شهرداری اردبیل خبر داد و افزود: تمامی خودروهای امداد رسانی و آتش نشانی استان از تجهیزات پیشرفته ای برخوردارند اما لازم است تا شورای شهر و شهرداری اردبیل نسبت به خریداری امکانات جدید یاری گر سازمان آتش نشانی باشد.

وی تصریح کرد: وظیفه آتش نشانی حفظ جان شهروندان در حوادث و جلوگیری از گسترش حریق است که در این زمینه ۱۳۵ نیرو ستادی و عملیاتی و ۴۸ نیروی شرکتی به صورت شبانه روزی در ایستگاه‌های آتش نشانی به صورت آماده باش قرار دارند.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی شهرداری اردبیل تعداد مأموریت‌های سازمان آتش نشانی را به طور میانگین روزانه ۳ حادثه عنوان کرد و گفت: بیش‌تر حوادث مربوط به ایمنی شهری است اما در حوادثی نظیر اطفا حریق، نجات از آسانسور در مشکلات برق و تصادفات جاده‌ای نیز گروه‌های امدادی ما شرکت دارند.

یعقوبی به آموزش‌های درون سازمانی و برون سازمانی سازمان آتش نشانی در جهات آموزش پیشگیری از حوادث نیز اشاره کرد و افزود: مردم در این راستا باید دقت لازم را داشته باشند تا دچار حادثه ناگوار نشده و در صورت بروز آتش سوزی سریعاً با شماره تماس ۱۲۵ آتش نشانی تماس حاصل فرمایند.

کد خبر 5316216

منبع: مهر

کلیدواژه: اردبیل آتش نشانی امداد رسانی اربعین 1400 اربعین حسینی ویروس کرونا مرز مهران هفته دفاع مقدس بوشهر علامه حسن زاده آملی عکس استانها آمار کرونا گرگان ایلام واکسن کرونا دفاع مقدس جنگ تحمیلی خطبه های نماز جمعه ایستگاه آتش نشانی سازمان آتش نشانی شهرداری اردبیل آتش نشانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۴۴۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روز یادبود آتش‌نشانان ۱۴۰۳ +تاریخچه و پوستر Firefighters’ Memorial Day

روز یادبود آتش‌نشانان (Firefighters’ Memorial Day) هر سال در ۴ می (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) برگزار می‌شود تا فداکاری‌های بی‌نظیر آتش‌نشانان فعال و بازنشسته را در انجام وظیفه گرامی بدارد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، روز یادبود آتش‌نشانان (Firefighters’ Memorial Day) هر سال در چهارم می برگزار می‌شود تا یادآوری بر تلاش‌های آتش‌نشانان فعال و بازنشسته باشد. این روز ویژه قدردانی از فداکاری آتش‌نشانانی است که در راه انجام وظیفه جان خود را از دست داده‌اند و به قدردانی از شجاعت و فداکاری نسل‌های آتش نشان، از جمله فعالان امروزی می‌پردازد. آتش‌نشانان در ظهر این روز در خارج از ایستگاه‌های محل خدمت خود ایستاده و به احترام همکاران در گذشته خود یک دقیقه سکوت می‌کنند. خانواده و دوستان این افراد فداکار نیز در این مراسم کوتاه شرکت می‌کنند. در این روز کلیساها نیز احترام خود را به این قشر فداکار با نصب تاج‌های گل نشان‌می‌دهند.

تاریخ روز یادبود آتش‌نشانان ۱۴۰۴

روز یادبود آتش‌نشانان هر سال در چهارم می مصادف با پانزدهم اردیبهشت ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.

تاریخچه آتش‌نشانی

آتش در کنار فواید بسیار برای بشر، همیشه مایه ترس در جامعه و عمل اطفا حریق بخشی از تمدن بشر از دوران ماقبل تاریخ بوده است. با این حال آتش‌نشانی یا بخش مدرن اطفا حریق قرن‌ها طول کشید تا پایه‌پای فناوری تکامل پیدا کند و آتش‌نشانان را در مبارزه با آتش‌سوزی‌های مختلف در محیط‌های مختلف توانمند سازد.

آتش‌نشانی در روم باستان تحت حکومت سزار آگوستوس، به یک وظیفه فعال تبدیل و اولین گروه آتش‌نشانی واقعی در قرن سوم پس از میلاد تحت رهبری مارکوس لیسینیوس کراسوس متولد شد. وی ۱۰۰ قبل از میلاد گروهی از آتش‌نشانان را تشکیل داد که صاحبان املاک را موظف می‌کردند آتش را خاموش کنند و اگر با هزینه موافقت نمی‌شد، به سادگی اجازه می‌دادند ملک بسوزد و آتش گسترش پیدا کند.

۶۰ سال قبل از میلاد نیز یک گروه آتش‌نشانی تشکیل شد که از سطل‌ها و پمپ‌ها برای رساندن آب به محل در حال سوختن در سریع‌ترین زمان ممکن استفاده کردند.

در طول قرون وسطی، خانه‌ها و ساختمان‌ها از مواد قابل اشتعال هم‌چون چوب و کاه ساخته می‌شدند، بنابراین بسیاری از شهرها (و نه‌تنها خانه‌های انفرادی) در آتش سوختند، زیرا هیچ زیرساختی برای تشکیل تیم آتش‌نشانی وجود نداشت. سرانجام کلیساها وارد عمل شده و گروه‌های آتش‌نشانان را برای مقابله با آتش‌سوزی در جوامع خود سازماندهی کردند. گروه‌های آتش‌نشانی از سال ۱۶۶۷ به‌طور فزاینده‌ای محبوب شدند.

بسیاری از پیشرفت‌های اخیر به آتش‌نشانان کمک کرده تا به آنچه امروز هستند تبدیل شوند. با این حال در کشوری هم‌چون بریتانیا آتش‌سوزی بزرگ لندن در سال ۱۶۶۶ کاتالیزوری برای تنظیم و اجرای یک نیروی آتش‌نشانی اختصاصی بود که پس از آن اصلاحات گسترده‌ای انجام و اولین شرکت بیمه آتش‌سوزی تأسیس شد که تکامل واقعی آتش‌نشانی مدرن را نشان می‌داد.

نخستین شهر ایرانی که مجهز به سازمان و تجهیزات آتش‌نشانی شد، تبریز در سال ۱۲۲۱ خورشیدی بود. دومین و سومین سازمان‌های آتش‌نشانی نیز به‌منظور حفظ تأسیسات پالایشگاه‌های نفتی در مسجد سلیمان و آبادان تأسیس شد. واحدهای آتش‌نشانی ایرانی پس از آن در قطب‌های صنعتی و اقتصادی کشور هم‌چون تهران و قزوین (۱۳۰۳)، اهواز (۱۳۰۴)، بندر انزلی و رشت (۱۳۰۵)، مشهد (۱۳۱۲)، زنجان (۱۳۲۷)، اصفهان (۱۳۲۸)، شیراز (۱۳۲۹) و کرج (۱۳۴۰) تأسیس شد و به‌تدریج به کل ایران راه پیدا کرد.

تاریخچه روز یادبود آتش‌نشانان

روز یادبود آتش‌نشانان که برای اولین بار در سال ۱۹۹۱ در بریتانیا معرفی شد، تاریخی غنی دارد که به اوایل قرن بیستم بازمی‌گردد و با تلاش‌هایی برای یادآوری آتش‌نشانان کشته‌شده در مناطق مختلف شکل گرفته است. این روز در حال حاضر هر سال در چهارم می جشن گرفته می‌شود که مصادف با روز جشن سنت فلوریان، قدیس حامی آتش‌نشانان است. رویدادهای آتش‌نشانی باعث شد تا فداکاری. های آتش‌نشان‌ها در سراسر جهان به رسمیت شناخته و روز یادبود آن‌ها با گذشت زمان به یک رویداد مهم تبدیل شود.

روز یادبود آتش‌نشانان در سال‌های اخیر شامل مراسم‌های بیشتری هم‌چون مراسم به‌صدا درآوردن زنگ‌ها و گل‌گذاری است.

کد خبر 750459

دیگر خبرها

  • روز یادبود آتش‌نشانان ۱۴۰۳ +تاریخچه و پوستر Firefighters’ Memorial Day
  • تصاویری از بلایی که سیلاب شبانه بر سر اتوبان معروف تهران آورد
  • بلایی که سیلاب شبانه بر سر اتوبان معروف تهران آورد
  • از خورشید فرار نکنید/ ۴ فایده نور طبیعی که نمی‌دانستید
  • کاهش تعداد ساختمان‌های فرسوده پایتخت
  • ضرورت ایجاد ایستگاه آتش نشانی برای امامزاده ابراهیم(ع) شفت
  • تلاش شبانه‌روزی تیم‌های خدمات شهری برای رفع آبگرفتگی از معابر
  • افزایش ۲ برابری مسافران متروی اصفهان در روزهای جمعه
  • چرایی تجهیز نبودن آتش نشانی شهرک امام زاده ابراهیم شفت
  • فعالیت شبانه‌روزی ۱۷۰۰ نیروی خدمات شهری برای رفع آبگرفتگی