Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، این مدرسه دبیرستان پسرانه است که در زمینی به مساحت ۲ هزار و ۵۰۰ مترمربع و با زیربنای هزار و ۵۰۰ مترمربع و ۳۰۰ متر طول دیوارکشی توسط شرکت ارتباطات ایرانسل ساخته شده است.

دبیرستان پسرانه ایرانسل سیمین‌شهر ۶ کلاس درس و ۱۰ فضای جانبی شامل نمازخانه، کتابخانه، آزمایشگاه، واحد اداری و بخش‌های دیگر دارد که برای ساخت آن ۸۰ میلیارد ریال هزینه شده و سهم شرکت ایرانسل به عنوان خیر مدرسه‌ساز در مناطق سیل‌زده کشور در این مدرسه ۱۵ میلیارد ریال بود که این شرکت متعهد شده تا نسبت به تجهیز و فراهم کردن زیرساخت‌های اینترنتی و امکانات لازم این مدرسه اقدامات لازم را انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار گلستان گفت: در سیل گلستان ۲۳ مدرسه بطور کامل تخریب شد که با مشارکت خیرین ۴۵‌ مدرسه در مناطق سیل‌زده نوسازی و بازسازی شد.

هادی حق‌شناس در این مراسم اضافه کرد: عقب ماندگی تاریخی منطقه گمیشان به حدی است که کمک‌های خیرین هم به جبران این عقب‌ماندگی و رسیدن به شرایط مطلوب منجر نشد و همچنان نیازمند توجه خیرین در بخش‌های دیگر است.

وی با اشاره به این که از محل اعتبارات سیل و مشارکت خیرین ۲۵۰ کلاس درس در گلستان ساخته شد، خاطرنشان کرد: از ۱۲ کلاس درس احداث شده در هشت سال گذشته در گلستان سهم خیرین ۲ هزار کلاس بوده که به نسبت کشور عقب هستیم.

وی بیان داشت: هر چند سیل ۹۷ و ۹۸ تهدیدی برای بیش از ۲۰‌ استان بود، اما گلستان به همراه خوزستان و لرستان بیشترین آسیب را دیدند و مشارکت مردم و خیرین در بازسازی مناطق سیل‌زده، تهدید سیل را به فرصت جدی برای توسعه تبدیل کرد.

حق‌شناس با اشاره به ساخت دبیرستان پسرانه ایرانسل در سیمین شهر یادآور شد: ایجاد چنین فضاهای آموزشی، بدون شک در روند آموزش دبیران و فراگیری آموزش از سوی دانش‌آموزان تاثیر بسزایی دارد.

استاندار گلستان با بیان این که ۷۹۰ روستا از حدود هزار روستا استان زیر پوشش شبکه ارتباطی ایرانسل است از مدیرعامل این شرکت خواست با توجه به شرایط کرونا و آموزش مجازی دانش‌آموزان در سامانه شاد و دانشجویان، چند روستای باقی مانده دیگر را هم زیر پوشش شبکه ارتباطی شرکت قرار دهد.

مدیرعامل شرکت ایرانسل در این مراسم گفت: دبیرستان پسرانه این شرکت، سومین مدرسه مشارکتی ایرانسل در استان‌های سیل‌زده پس از مدرسه ویژه داتش‌آموزان استثنایی در پلدختر لرستان و یک‌ مدرسه در خوزستان، است.

بیژن عباسی‌آرند تصریح کرد: بخش مشارکت‌های اجتماعی شرکت پس از آسیبی که به حوزه آموزش و پرورش ناشی از سیل وارد شد، تصمیم به مشارکت در نوسازی و بازسازی تعدادی واحد آموزشی در سه استان بیشتر خسارت دیده گرفت.

وی تصریح کرد: ما معتقدیم راز توسعه کشور، توسعه منابع انسانی بوده که بستر و زمینه این توسعه در مدارس و دانشگاه‌هاست.

وی اظهار داشت: هر چه در این زمینه کار و کمک شود در واقع به تامین نیروی انسانی و پرورش نیرو برای مدیریت آینده کشور کمک خواهد شد.

مدیرعامل ایرانسل گفت: جامعه ارتباطی کشور بعد از سیل که تلاش کرد در کنار مردم برای بازسازی شبکه‌های ارتباطی و جلوگیری از قطع این خطوط باشد، در جریان کرونا  تلاش کرد تا شبکه ارتباطی و زیرساخت آن را در جهت تقویت اینترنت توسعه دهد.

عباسی‌آرند افزود: در گلستان پنج هزار میلیارد ریال برای توسعه شبکه ارتباطی از سوی این شرکت سرمایه‌گذاری شده و تلاش داریم تا این میزان را با تحت پوشش دادن مابقی روستاها افزایش دهیم که یکی از برنامه‌ها برای شهر گرگان توسعه فیبر نوری است.

مدیرکل آموزش و پرورش گلستان گفت: در گمیشان که امروز ۱۶ هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز، ۱۰۹ مدرسه دارد، در سیل ۹۷ و ۹۸، ۱۴ مدرسه آسیب جدی دید که نیازمند بازسازی و نوسازی بوده است.

احسان گوهری‌راد بیان کرد: ۹۰ درصد مدارسی که در سیل گلستان تخریب و خسارت دیده بودند، در شهرستان‌های گنبدکاووس، گمیشان و آق‌قلا اکنون آماده هستند.

وی بیان داشت: گذر دانش‌آموزان از پایه ششم به هفتم در استان ۹۵.۴۷ درصد است که این گذر در شهرستان گمیشان ۹۷.۳۷ درصد می‌باشد.

وی یادآور شد: اما گذر از پایه نهم به دهم در استان که ۸۷ درصد بوده در این شهرستان به علت فقدان دوره دوم متوسطه به ویژه در بین دختران دانش‌آموز حدود ۸۴ درصد است.

مدیرکل آموزش و پرورش گلستان گفت: نبود مدارس در این مقطع آموزشی و نبود فضای فیزیکی مناسب به ویژه برای دختران، نیازمند توجه و پشتیبانی و حمایت بیشتر است.

برچسب‌ها ایرانسل مدارس افتتاحیه گرگان گمیشان سیل وزارت آموزش و پرورش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ایرانسل مدارس افتتاحیه ایرانسل مدارس افتتاحیه گرگان گمیشان سیل وزارت آموزش و پرورش دبیرستان پسرانه آموزش و پرورش شبکه ارتباطی سیل زده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۴۴۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ای است

رئیس شورای شهرستان بن گفت: بخش شیدا از لحاظ زیرساختی بسیار ضعیف است و تقاضا می‌شود به این بخش در تخصیص اعتبارات نگاه ویژه‌ای شود.

محمود بهارلویی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری با بیان این که بخش شیدا از لحاظ زیرساختی بسیار ضعیف است و تقاضا می‌شود به این بخش در تخصیص اعتبارات نگاه ویژه‌ای شود، اظهار کرد: اخذ مجوز ماده ۲۳ برای سالن ورزشی، ورودی و خروجی شهر یان‌چشمه جهت ایجاد میدان و بلوار ورودی و تخصیص اعتبار بهره‌برداری فاضلاب شهر بن بعد از گذشت قریب به ۳۵ سال از کلنگ‌زنی پروژه از مطالبات اولویت‌دار مردم این شهرستان است.

وی افزود: تخصیص اعتبار جهت بهره‌برداری سه‌راهی بارده به تومانک و احداث زیر گذر یا روگذر نیز از تقاضاهای دیگر مردم شهرستان است.

رئیس شورای شهرستان بن با اشاره به لزوم تخصیص اعتبار جهت بهره‌برداری جاده ترانزیتی بن به سد زاینده رود، اضافه کرد: ۲۰ میلیارد از محل اعتبارات محرومیت‌زدایی به شهرستان تعلق گرفته شده است و تکمیل این جاده باید در اولویت قرار گیرد.

بهارلویی تاکید کرد: تدابیر لازم در خصوص آسفالت و زیرسازی معابر روستاهای حیدری، شیخ شبان، بارده، تومانک، لارک، آزادگان، پهنا، شهر وردنجان و شهر بن، همچنین احداث زیرگذر یا روگذر روستای لارک و ترمیم و روکش آسفالت جاده پهنا به آزادگان اتخاذ شود.

کد خبر 749185

دیگر خبرها

  • ۵۰۰۰ سامانه خورشیدی در فارس بهره‌برداری می‌شود
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ است
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ای است
  • آیین بهره‌برداری بیش از ۱۵ پروژه تفریحی و گردشگری در مجتمع گردشگری صفه آغاز شد
  • رفع تصرف ۲ هکتار از رودخانه‌های استان یزد
  • آغاز عملیات اجرایی هشت مدرسه و بهره‌برداری از یک هنرستان در بوشهر
  • جهاد آبرسانی در ۶۹ روستای ایلام از ابتدای سال جاری آغاز شده است
  • ۱۳ حلقه چاه در کرج حفر و وارد مدار بهره برداری شد
  • تقدیر از کارگران شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون
  • بهره برداری از جاده پدافندی اربعین در دستور کار