Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به نطق رییس جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل گفت: دنیا بداند ادبیات دیپلماسی خارجی جمهوری اسلامی ایران تحول یافته است و رئیس جمهور ایران با ادبیات انقلابی با جهان سخن می‌گوید.

اسدالله بادامچیان در پایان نشست دبیران حزب موتلفه، افزود: نطق آقای رئیسی یک نطق جامع و دربرگیرنده مواضع انقلابی رهبری و مردم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جمهور به آمریکا گفت که ملت ما به شما اعتماد ندارد و معتقد است مقاومت جواب می دهد و دولت وی در مذاکراتی که نتیجه اش لغو همه تحریم ها نباشد، شرکت نمی کند.

وی  با اشاره به این سخنان رئیس جمهور که «هژمونی آمریکا در جهان شکست خورده و در درون و برون دچار بحران است» و اینکه « تحریم یک ابزار جنگی علیه ملتهاست و ما با این ابزار و صاحبان آن خواهیم جنگید»،گفت: این یک موضع هوشمندانه و مقتدرانه است که متاسفانه در دولت قبلی آن را مشاهده نمی‌کردیم.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی تصریح کرد: ایران اسلامی طرفدار روابط احترام آمیز و متقابل بر اساس ارزش‌های انسانی و الهی با همه کشورها و ملت‌هاست. زورگویی و قلدری و روحیه استکباری آمریکا و همدستانش به بن بست و شکست رسیده و کشورهای جهان نیاز به تجدیدنظر در سیاست‌ها و مواضع خود دارند. اگر دبیرکل سازمان ملل می‌گوید ما در مسیر نادرستی حرکت می‌کنیم و جهان در لبه پرتگاه است، پس نیاز به بازنگری در سیاست‌ها و رفتارهای بین المللی حتی در سازمان ملل هست.

وی تصریح کرد: سیاست‌های غلط آمریکا در ایران در این سال ها، از براندازی نظام و آشوب و فتنه گری تا فروپاشی از درون همه احمقانه بوده است و دولت‌های جهان باید سیاست خود با ایران را جدای از آمریکا، با محورهای ارائه شده توسط رئیسی تنظیم کنند.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در بخش دیگری از این گفت وگو با تقدیر از دولت در تامین واکسن کرونا، گفت: سیاست صحیح دولت در تامین واکسن، گستردگی اقدام که موجب کاهش فوتی‌ها شد موجب تقدیر و تشکر است.

بادامچیان همچنین از تیم اقتصادی دولت خواست با چاره جویی درباره تورم و جلوگیری از بالارفتن بی رویه قیمت‌ها و با اقدامات ضربتی، اقتصاد معیشت مردم را فعال کنند.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در پایان رحلت عالم ذوالفنون علامه حسن زاده آملی را به رهبر معظم انقلاب، حوزه های علمیه، شاگردان و علاقمندان ایشان و نیز فرزندان و به ویژه مردم استان مازندران و آمل تسلیت گفت.

بادامچیان همچنین به آسمانی شدن نوجوان فداکار ایذه ای، علی لندی اشاره کرد و آن را نمونه ای از ایثار، فداکاری، شجاعت، ایمان و از خودگذشتگی نسل جوان کشور دانست.

وی با تسلیت این حادثه تلخ گفت: نام و یاد این نوجوان از خودگذشته در کنار دهقان فداکار جاودانه خواهد ماند.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در پایان درگذشت مبارز مومن، صادق، بی توقع و با تقوای جهادی مرحوم حاج هاشم امانی که مظهر جهاد مخلصانه و خدمات مومنانه بود را به همگامان او در جهاد و مبارزه علیه طاغوت به ویژه حزب موتلفه اسلامی تسلیت گفت و از طرف حزب، خانواده، همرزمان و همگامان آن مرحوم از پیام ولی امر مسلمین امام خامنه ای تشکر کرد./ ایسنا 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: دبیرکل حزب موتلفه اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۴۴۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده فعال‌شدن دیپلماسی آفریقاییِ ایران چیست؟

فرارو- جمعه گذشته تهران میزبان دومین "اجلاس بین المللی ایران و آفریقا" بود. نشستی که با حضور مقام‌های ارشد بیش از ۳۰ کشور آفریقایی به ویژه وزرای اقتصاد برگزار شد. بسیاری از تحلیلگران معتقدند که این قبیل نشست‌ها می‌توانند مقدمه‌ای برای وقوع تغییرات مثبت در روابط خارجی و به طور خاص دیپلماسی اقتصادی باشند.

به گزارش فرارو؛ در این راستا، یکی از نکاتی که چندین سال است از سوی کارشناسان مسائل راهبردی و تحلیلگران به عنوان نقدی به سیاست خارجی ایران مطرح شده، غافل شدن از برخی حوزه‌های جغرافیایی در عرصه سیاست خارجی و صرفا تمرکز بر برخی مناطق و کشور‌های خاص است. موضوعی که در برخی موارد در بزنگاه‌های تاریخی موجب وارد آمدن آسیب‌ها و خساراتی شده است.

با این همه، دولت سیزهم از زمان آغاز به کار خود در سال ۱۴۰۰، تمرکز ویژه‌ای بر توسعه روابط با مناطق مغفول در حوزه سیاست خارجی ایران معطوف کرده است. ابراهیم رئیسی در دو نوبت در قالب تور‌هایی به کشور‌های آفریقایی سفر انجام داده و توسعه روابط با آفریقایی‌ها را یکی از محور‌های اصلی سیاست خارجی دولت سیزدهم توصیف کرده است.

معادله‌ای که در قالب نشست بین المللی اخیر ایران و آفریقا نیز نمود‌های عینی‌تری گرفته است. با این همه، واقعیت این است که اقبال به توسعه روابط با کشور‌های آفریقایی در شرایط حاضر، به طور خاص تحت تاثیر ۳ مولفه مهم و محوری است.

۱. بازارِ رو به رشد کشور‌های آفریقایی

قاره آفریقا جمعیتی بیش از یک میلیارد نفر را در خود جای داده و بسیاری از تحلیلگران اقتصادی بر این باورند که شاخص‌های اقتصادی در شمار قابل ملاحظه‌ای از کشور‌های افریقایی رو به رشد بوده و پالس هاس مثبتی را در مورد آینده این دسته از کشور‌ها به ویژه در حوزه اقتصادی مخابره می‌کنند.

در حقیقت، هم جمعیت این قاره چشمگیر است و هم درآمد خانوار‌ها در آن رو به بهبود است. این دو مولفه در نوع خود کشور‌های آفریقایی را به یک بازارِ هدف بسیار مناسب برای بسیاری از کشور‌های جهان تبدیل می‌کنند. ایران نیز با توجه به ظرفیت‌های صنعتی و تولیدی خود از این قاعده مستثنی نیست. می‌تواند کالا‌های ساخت خود را که از کیفیت بین المللی برخوردارند و البته کشور‌های آفریقایی می‌توانند آن‌ها را در مقایسه با نمونه‌ای مشابه خارجی، با قیمت کمتری تهیه کنند، به آفریقا صادر کند.

موضوعی که هم برای ایران و هم ملل آفریقایی حامل نفع و سود است.

۲. کسب حمایت موثر سیاسی در عرصه بین المللی

بلوک کشور‌های آفریقایی از وزن قابل توجهی در نهاد‌ها و سازمان‌های بین المللی برخوردارند. آفریقا چیزی در حدود ۵۴ کشور را در خود جای داده که آن‌ها در جنبش عدم تعهد، گروه ۷۷، مجمع عمومی سازمان ملل متحد، و دیگر نهاد‌های بین المللی، بازیگران مهم و تاثیرگذاری هستند.

در این چهارچوب، ایران به واسطه توسعه پیوند‌های سیاسی و اقتصادی خود با بلوک کشور‌های آفریقایی می‌تواند روی کارتِ رای‌دهی آن‌ها در نهاد‌های بین المللی حساب ویژه‌ای باز کند. موضوعی که یک برگ برنده موثر  به حساب می‌آید. این مساله به ویژه در بحبوحه تشدید تنش‌ها و رقابت‌های ژئوپلیتیک و ایدئولوژیک بین المللی، از ابعاد جدی تری نیز برخوردار می‌شود.

۳. توسعه نفوذ بین‌المللی ایران در قالب یک قدرت منطقه‌ای

در نهایت باید به این مساله نیز اشاره کرد که ایران در منطقه غرب آسیا یک قدرت قابل توجهِ منطقه‌ای است. این کشور به عنوان یک قدرت منطقه‌ای، طرح و برنامه‌هایی برای توسعه نفوذ خود دارد. مساله‌ای که در عرصه روابط بین الملل برای هر بازیگر دیگری غیر از ایران نیز امری طبیعی محسوب می‌شود.

حال در این میان، اشتراکات تاریخی و فرهنگی ایران و برخی ملل آفریقایی و در عین حال وجود ظرفیت‌های نرم فرهنگی نظیر حضور شیعیان در برخی کشور‌های آفریقایی و یا مهاجرت تاریخی برخی اقوام ایرانی به کشور‌های آفریقایی، بستر‌های مناسبی را نیز برای توسعه نفوذ ایران در میان کشور‌های آفریقایی ایجاد کرده اند.

بستر‌ها و ظرفیت‌هایی که تاکنون مورد بی توجهی بوده اند و حال توجه به آن ها، یکی از الزاماتی است که با توجه به افزایش وزن و قدرت منطقه‌ای و بین المللی ایران، از اهمیت بسیار زیادی برخودار می‌شوند. معادله‌ای که موجب شده تا بار دیگر قاره آفریقا مورد توجه تصمیم سازان حوزه سیاست خارجی ایران قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند
  • حربه زنگ زده یهودستیزی
  • پشت پرده فعال‌شدن دیپلماسی آفریقاییِ ایران چیست؟
  • بازی برای کودکان خیلی مهم است اما جایگاه ادبیات هم حفظ شود
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • تمامیت‌خواهی پارلمان اروپا فقط برای دلخوش‌کنی صهیونیست است
  • تمامیت خواهی پارلمان اروپا فقط برای دلخوش کنی صهیونیست است
  • دولت رئیسی با ۸ پاسخ عجیب به ضرب‌الاجل اقتصادی قالیباف واکنش نشان داد / دعوای مجلس و دولت شدت گرفت
  • اولین واکنش دولت رئیسی به ضرب الاجل اقتصادی قالیباف
  • توضیح دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و عراق درباره بازار دلار