Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر جهاد کشاورزی گفت: در حال حاضر فصل برداشت برنج است و قاعدتا بعد از فصل برداشت باید واردات انجام شود، با ذخایری هم که در شرکت بازرگانی دولتی ایران داریم بازار را کنترل می‌کنیم. خبرگزاری میزان - بنا به اعلام شرکت بازرگانی دولتی ایران، سید جواد ساداتی نژاد گفت: وقتی در فصل برداشت برنج، واردات آن ممنوع است، باید کمبود برنج را یا قبل از مرداد تامین کنیم یا بعد از آبان، این مساله کاملا واضح و مشخص است بنابراین نمی‌شود برای یک مساله معمولی مدام به قوانین تبصره زد، بخش خصوصی نیز از ما انتظار چنین کاری را ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ساداتی نژاد تاکید کرد: درباره برنج نیز ما کاری انجام ندادیم، اعلام کردیم الان فصل برداشت است و قاعدتا بعد از فصل برداشت باید واردات انجام شود، با ذخایری هم که در شرکت بازرگانی دولتی ایران داریم بازار را کنترل می‌کنیم.

وزیر جهاد با بیان اینکه اصلا یکی از وظایف شرکت بازرگانی دولتی این است که اگر بازار دچار نوسان شد، این کار را انجام دهد، تاکید کرد: این به هیچ عنوان به آن معنا نیست که می‌خواهیم جای بخش خصوصی را بگیریم.

ساداتی نژاد گفت: بخش خصوصی باید کار خود را انجام دهد، ولی الان در شرایطی هستیم که بخش خصوصی در زمان واردات به آن اندازه که باید برنج وارد می‌کرده، به هر دلیلی این کار را انجام نداده است بنابراین شرکت بازرگانی دولتی باید ورود کند.

وزیر جهاد کشاورزی گفت: ضمن اینکه خشکسالی هم ۲۰ درصد تولیدات برنج را کاهش داده و روی افزایش قیمت تاثیر داشت، اما اثر آن را روی قیمت برنج خارجی با ورود شرکت بازرگانی دولتی باید کنترل کنیم که همین کار را نیز انجام می‌دهیم.   بیشتر بخوانید: نامه انجمن واردکنندگان برنج به معاون اول رئیس‌جمهور و ارائه پیشنهاداتی برای تنظیم بازار برنج    

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی وزیرجهادکشاورزی برنج واردات

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی وزیرجهادکشاورزی برنج واردات شرکت بازرگانی دولتی فصل برداشت وزیر جهاد بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۴۴۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخریب ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی بویراحمد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، علی معتمدی پور با بیان اینکه حفاظت از اراضی کشاورزی به جد در این استان پیگیری می‌شود افزود: حفاظت از عوامل تولید در بخش کشاورزی به ویژه عامل زمین کشاورزی نه فقط برای حمایت از اقتصاد کشاورزی بلکه برای حمایت از کل اقتصاد کشور امری ضروری است. وی از بهره‌برداران بخش کشاورزی استان خواست تا بدون استعلام از مدیریت جهادکشاورزی شهرستان‌ها اقدام به ساخت و ساز در اراضی کشاورزی نکنند تا متحمل هزینه و خسارت نشوند. معتمدی پور افزود: عوامل گشت یگان حفاظت از اراضی کشاورزی و باغی به طور مستمر در حال گشت بوده و تغییر کاربری‌های غیر مجاز را شناسایی و اقدام لازم انجام می‌شود. رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد ضمن قدردانی از فرمانده نیروی انتظامی استان به خاطر امنیت و ثبات موجود در این استان گفت: استان کهگیلویه و بویراحمد یکی از استان‌های امن کشور است و این امر به خاطر تلاش‌های شبانه‌روزی نیرو‌های خدوم ناجا محقق شده است. مدیر جهاد کشاورزی بویراحمد هم گفت: در راستای اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ اراضی کشاورزی و باغی در پنجم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ حدود ۱۳ مورد از ساخت و ساز‌های غیرمجاز در محدوده روستای موردراز شهرستان بویراحمد با حضور، نماینده دادستان، یگان حفاظت امور اراضی جهاد کشاورزی شهرستان و با همکاری نیروی انتظامی، قلع و قمع شد.  جهرم شاکریان ادامه داد: قلع و قمع انجام شده در مساحت۳هزار و ۵۰۰ متر مربع در اراضی کشاورزی بوده که شامل ۹ مورد دیوارکشی غیر مجاز در راستای تبصره ۲ ماده ۱۰ بوده است.

دیگر خبرها

  • وزیر جهاد کشاورزی از غرفه سیستان و بلوچستان در نمایشگاه اکسپو بازدید کرد
  • تخریب ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی بویراحمد
  • برداشت محصول از مزرعه طــرح مــقـایـســه گندم در هندیجان
  • واردات ۲۰ تن گوشت گرم گوسفندی به استان یزد
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان + فیلم
  • جلسه ستاد برداشت سال زراعی ۱۴۰۳_۱۴۰۲ برگزار شد
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان
  • برداشت خیار سبز در شهرستان قیروکارزین
  • برداشت گل محمدی از باغات سیستان وبلوچستان
  • خرید تضمینی دانه‌های روغنی به بیش از ۶۰ هزارتن رسید