Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز تحقیقات استئوپروز پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم شکستگی را مهم ترین عارضه پوکی استخوان در سنین بالا خواند و گفت: خطر ابتلا به پوکی استخوان با بالا رفتن سن افزایش می یابد. بنابراین اگر بالای ۵۰ سال هستیم و با یک زمین خوردن ساده دچار شکستگی شده ایم، احتمالا در معرض پوکی استخوان هستیم و لازم است به پزشک مراجعه کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، رئیس مرکز تحقیقات استئوپروز پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم تاکید کرد: استئوپروز یک مشکل شایع سیستم های بهداشتی و به عبارتی اپیدمی پنهان دنیای امروز است که  با کاهش توده استخوانی بوده و با افزایش شکستگی استخوان همراه است.

دکتر افشین استوار با بیان این که نتایج طرح جامع پیشگیری، تشخیص و درمان استئوپروز در کشور که توسط پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم و  با همکاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی انجام شده، نشان می دهد که حدود 70 درصد زنان و 50 درصد مردان بالای 50 سال مبتلا به استئوپروز یا استئوپنی هستند، افزود: همچنین شیوع کمبود ویتامین D در مناطق مختلف کشور حدود 40 تا 80 درصد بوده است، این در حالی است که میزان مصرف کلسیم تنها 60 درصد و مصرف ویتامین دی تنها  15 درصد نیاز روزانه بوده است که نیازمند مداخلات جدی در این زمینه هستیم.

وی در همین رابطه تصریح کرد: غنی سازی مواد غذایی و ترویج فرهنگ مصرف لبنیات از اقدامات مناسب در جهت مقابله با این بیماری است.

رئیس مرکز تحقیقات پوکی استخوان همچنین به برگزاری رخدادهای آموزشی برای متخصصان حوزه سلامت با هدف ظرفیت سازی اشاره کرد و افزود: مرکز تحقیقات استئوپروز در مهرماه سال جاری نیز میزبان وبینار تازه های استئوپروز و وبینار نقش طب تلفیقی در کنترل و پیشگیری پوکی استخوان خواهد بود.

بنا بر اعلام روابط عمومی پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم، مدیر کل دفتر بیماری های غیرواگیر وزارت بهداشت همچنین شعار و روزشمار هفته ملی سلامت استخوان را اعلام کرد.

استوار  با این مقدمه که هر ساله به مناسبت گرامیداشت روز جهانی پوکی استخوان  در تاریخ 20 اکتبر ، اقدامات هماهنگ و گسترده ای در سراسر جهان برای تنویر افکار عمومی در خصوص سلامت استخوان، روش های افزایش حجم تراکم استخوان و تاکید بر اهمیت تغذیه مناسب انجام می شود، گفت: در ایران نیز  طبق روال هر ساله کمپین آگاهی از پوکی استخوان با همکاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، معاونت های بهداشتی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور و انجمن استئوپروز ایران در سراسرکشور برگزار می شود.

مدیرکل دفتر بیماری های غیرواگیر شعار ملی امسال هفته ملی سلامت استخوان (28 مهر تا 4  آبان) را  مهار پوکی استخوان با تشخیص به موقع خواند و محورهای آن را به شرح زیر اعلام کرد:

1.    چهارشنبه 28 مهر       پوکی استخوان و تغذیه
2.    پنج شنبه 29 مهر      پوکی استخوان و فعالیت بدنی
3.    جمعه 30 مهر      پوکی استخوان و نورآفتاب
4.    شنبه 1 آبان     پوکی استخوان و پیشگیری از سقوط و شکستگی
5.    یکشنبه 2 آبان     پوکی استخوان و تشخیص زودرس
6.    دوشنبه 3 ابان      پوکی استخوان و شروع به موقع درمان
7.    سه شنبه 4 آبان     پوکی استخوان و تداوم در درمان کامل

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم پوکی استخوان مرکز تحقیقات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۴۵۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۸ درصد جمعیت روستاهای بوشهر از راه آسفالته بهره مند شدند

تین نیوز

معاون فنی و نظارت اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای بوشهر گفت: در حال حاضر ۹۸ درصد جمعیت روستاهای بالای ۲۰ خانوار این استان از راه مناسب و آسفالت برخوردار هستند.

به گزارش تین نیوز به نقل از مهر، بهرام اسدی بیان داشت: تنها هفت روستای این استان با جمعیت بالای ۲۰ خانوار فاقد راه آسفالته هستند که ساخت راه پنج روستا با منابع ملی و استانی در برنامه امسال است.

اسدی افزود: هدف گذاری سال گذشته این اداره کل احداث و بهسازی ۲۳ کیلومتر راه روستایی بود که خوشبختانه ۴۹ کیلومتر اجرایی شد که دو برابر هدف گذاری اولیه رقم خورد.

وی یادآور شد: اکنون ۳۹ پروژه راه روستایی با اعتبار ۴ هزار میلیارد ریال در بوشهر فعال است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • خواص ظرف های ضد سرطانی
  • وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است
  • ۲ عادت ناسالم که بدن را فرسوده و چاق می‌کند
  • اعلام جزئیات جدید درباره واردات خودرو جانبازان؛ اول جانبازان بالای ۷۰ درصد، بعد جانبازان ۵۰ درصد
  • کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی؛ نشانه‌هایی که احتمال ابتلا به پوکی استخوان را گوشزد می‌کند
  • نشانه‌های کمبود ویتامین K
  • ۹۸ درصد جمعیت روستاهای بوشهر از راه آسفالته بهره مند شدند
  • احتمال بالای شیوع آفت زنگ زرد در مزارع گندم و جو
  • کمبود این ویتامین سبب یبوست می‌شود
  • این ویتامین‌ها اضطراب را کاهش می‌دهد