Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بهزیستی کشور در پیامی گفت: بی‌تردید تلفیق کامل افراد ناشنوا و کم‌شنوا در عرصه‌های شغلی و اجتماعی مستلزم همگامی کامل بخش‌های دولتی و غیردولتی است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، وحید قبادی در پیامی به مناسبت روز جهانی ناشنوایان هشتم مهرماه افزود: از مهمترین اقداماتی که به ویژه در دو سال گذشته، تلاش متولیان امر بر آن تمرکز یافته، تشکیل شبکه ملی تشکل‌های افراد دارای معلولیت شنوایی است که نقش بسزایی در پیگیری مطالبات بر حق افراد ناشنوا و کم‌شنوا و تشریح حقوق این عزیزان در سطوح مختلف مدیریتی خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: هشتم مهر ماه مصادف با ۳۰ سپتامبر، روز جهانی ناشنوایان، روزی که به ما فرصت می‌دهد تا پیام عدالت و برابری فرصت‌ها را از اشارات سر و دست بشنویم و نگاه انسانی خویش را بر دستان گویای ناشنوایان معطوف سازیم تا بشنویم آنچه را که به گوش جان باید شنید و این مهم تنها از طریق اجرای قوانین حمایتی مرتبط با افراد دارای معلولیت و برابرسازی فرصت‌های شغلی و اجتماعی برای افراد ناشنوا و کم شنوا تحقق می‌یابد.

رئیس بهزیستی در پیام خود آورده است: در تمام قوانین مرتبط با حقوق افراد دارای معلولیت از جمله قانون حمایت از حقوق معلولان و کنوانسیون حقوق افراد دارای معلولیت بطور صریح بر نقش دولت‌ها در فراگیرسازی امکانات جامعه برای افراد دارای معلولیت، از جمله گروه‌های ناشنوا و کم شنوا تاکید گردیده است. دولت سیزدهم نیز در چارچوب سیاست‌ها و اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تلاش می‌نماید تا با الهام گرفتن از این قوانین، ظرفیت‌های لازم را جهت بهبود خدمات مورد نیاز افراد دارای آسیب‌های شنوایی بکار گیرد.

قبادی دانا افزود: در همین راستا اقدامات مختلفی از سوی سازمان بهزیستی صورت گرفته که توسعه خدمات توانبخشی در کلینیک‌های تخصصی، ارائه خدمات توانپزشکی، آموزش مهارت‌های زندگی روزمره بویژه شیوه‌های ارتباط تلفیقی (لب خوانی و زبان اشاره)، حمایت از برنامه‌های حرفه آموزی و اشتغال ناشنوایان را می‌توان از جمله این فعالیت‌ها برشمرد.

وی گفت: از مهمترین اقداماتی که به ویژه طی دو سال گذشته، تلاش متولیان امر بر آن تمرکز یافته، تشکیل شبکه ملی تشکل‌های افراد دارای معلولیت شنوایی است که نقش بسزایی در پیگیری مطالبات بر حق افراد ناشنوا و کم‌شنوا و تشریح حقوق این عزیزان در سطوح مختلف مدیریتی خواهد داشت. تشکیل این شبکه در راستای تاکید قانون حمایت از حقوق معلولان به فعال‌سازی شبکه ملی تشکل‌های مذکور و مشارکت فعالانه ایشان در کمیته هماهنگی و نظارت بر اجرای قانون حمایت از حقوق معلولان صورت گرفته است.

قبادی دانا تاکید کرد: بی تردید تلفیق کامل افراد ناشنوا و کم شنوا در عرصه‌های شغلی و اجتماعی مستلزم همگامی کامل بخش‌های دولتی و غیردولتی و بالاحض تلاش هر چه بیشتر سازمان‌های غیردولتی فعال در امور ناشنوایان به عنوان بازو‌های اجرایی بخش‌های دولتی است که امید است در راستای اهداف متعالی دولت سیزدهم شاهد تحقق آن باشیم.

اکنون در سازمان بهزیستی کشور بیش از ۲۲۲ هزار فرد دارای معلولیت ناشنوایی تحت پوشش هستند که ۱۲.۷ درصد را کل معلولین تحت پوشش بهزیستی را تشکیل می‌دهند و دارای معلولیت خفیف، متوسط، شدید و خیلی شدید هستند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بهزیستی ناشنوا ایران ایران افراد ناشنوا و کم شنوا افراد دارای معلولیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۴۵۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری متهمان ۲۰ فقره سرقت از اماکن دولتی و خصوصی در طرقبه شاندیز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی؛ به نقل از پلیس انتظامی شهرستان طرقبه شاندیز، سرهنگ سید جواد حسینی  گفت: در پی اعلام وقوع چند فقره سرقت تلفن همراه و تجهیزات مخابراتی در شهرستان طرقبه شاندیز، ماموران تجسس پاسگاه حصار با انجام گشت‌های هدفمند و اقدامات کنترلی،  به دو نفر متهم مظنون و آنان را در حین سرقت دستگیر کردند.
سرهنگ حسینی افزود: در بازرسی از وسایل همراه متهمان ۱۳ دستگاه تلفن همراه مخابراتی،  تعداد ۲ دستگاه آیفون صوتی،  ۲۰۰ متر کابل مخابراتی و تعدادی زیادی قابلمه و ظروف آشپزخانه کشف و ضبط شد.
وی گفت: متهمان پس از انتقال به مقر انتظامی در مواجهه با ادله و مستندات پلیس تاکنون به ۲۰ فقره سرقت از اماکن دولتی و خصوصی شهرستان نیز اعتراف کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان طرقبه شاندیز با اشاره به ارجاع متهمان دستگیرشده به مراجع قضائی از شهروندان خواست هرگونه فعالیت مجرمانه که نظم و امنیت را تهدید می‌کند از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.

دیگر خبرها

  • عملکرد ضعیف برخی بانک‌های‌ دولتی قم در ارائه تسهیلات مسکن
  • بهره مندی ۲۵۰ هزار معلول کم بینا ونابینا از خدمات بهزیستی کشور
  • چهار دستورکار ضروری دولت برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس، ضرورت رقابت با حرفه ای‌ها
  • بخش خصوصی؛ضدتحریم،ارزآور
  • بخش خصوصی؛ ضد تحریم، ارزآور
  • دستگیری متهمان ۲۰ فقره سرقت از اماکن دولتی و خصوصی در طرقبه شاندیز
  • تصویب اعتبار شرکت‌های دولتی در بودجه ۱۴۰۳
  • تجلیل جامعه معلولان از یک برنامه تلویزیونی/«نامیرا» فرهنگسازی کرد
  • خبر مهم درباره زمان متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان