Web Analytics Made Easy - Statcounter

موسی جوینده امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در بیرجند اظهار داشت: یکی از اقدامات ارزشمند که توسط بانوان خراسان جنوبی طراحی و اجرا برای کمک به بازسازی عتبات عالیات صورت گرفته بافت فرش و فروش آن‌ها برای این موضوع خداپسندانه است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۲ هزار بانوی خوش ذوق در استان در ۲۶۰ کارگاه بافت فرش برای کمک به بازسازی عتبات عالیات فعالیت دارند، تصریح کرد: از ابتدای امسال تاکنون در این کارگاه ها ۵۰ تخته فرش به ارزش ۵۰۰ میلیون تومان بافته شده که البته بیماری کرونا در این اقدام تأثیرگذار بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اعزام ۵۰ نیروی متخصص برای بازسازی عتبات به عراق

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان جنوبی ادامه داد: این ستاد برای افزایش این کارگاه ها در استان با توجه به استقبال خوب بانوان در این امر برنامه دارد.

جوینده از جمع آوری کمک های نقدی مردم استان به مبلغ یک میلیارد تومان از ابتدای امسال تاکنون خبر داد و گفت: خوشبختانه از این لحاظ نسبت به برنامه پیش بینی شده برای امسال جلوتر هستیم.

وی با اشاره به اعزام ۵۰ نفر از نیروهای متخصص استان برای همکاری در ساخت پروژه های پیش بینی شده در عتبات مقدسه در عراق گفت: با جمع آوری کمک های مردمی در استان مصالح لازم خریداری و برای ساخت صحن حضرت زینب(س) در کربلای معلای و صحن امام باقر(ع) در کاظمین هزینه می شود.

پخت و توزیع ۴۵ هزار پرس غذا بین نیازمندان و عاشقان امام حسین(ع)

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان جنوبی با بیان اینکه امسال به سبب بیماری کرونا افراد کمتری مشرف به زیارت کربلا و حضور در پیاده روی اربعین شدند بنابراین موکب هایی که نتوانستند در این همایش بزرگ حضور یابند در تمامی شهرستان های استان برنامه های متنوعی داشتند و با استقرار در مسیر پیاده روی جاماندگان اربعین به عاشقان امام حسین خدمات رسانی نمودند، تصریح کرد: پخت و توزیع ۴۵ هزار پرس غذا، ذبح ۹۹ رأس گوسفند به ارزش ۱۷۰ میلیون تومان توسط موکب حضرت علی اصغر(ع) زیرکوه، توزیع ماسک و اهدای ۵۰۰ واحد خون توسط مردم طبس در موکب امامزاده حسین بن موسی الکاظم(ع) این شهرستان از جمله این برنامه ها بوده است.

انتهای پیام/۶۹۰۲۷

منبع: فارس

کلیدواژه: خراسان جنوبی بازسازی عتبات عتبات عالیات امام حسین بازسازی عتبات عالیات خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۴۵۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکلات مردم، تکلیف مدیران در دولت سیزدهم است

استاندار خراسان‌جنوبی گفت: رفع مشکلات مردم به‌ویژه در مناطق روستایی، مرزی و محروم، تکلیف مدیران در دولت سیزدهم است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی؛ جواد قناعت، امروز_یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در جلسه بررسی مشکلات مهموئی با بیان اینکه رفع مشکلات مردم به‌ویژه در مناطق روستایی، مرزی و محروم، تکلیف مدیران در دولت سیزدهم است، اظهار کرد: مدیران دولت سیزدهم با همه توان در راستای رفع مشکلات مردم گام برمی‌دارند و در این زمینه از هیچ اقدامی فروگذار نخواهیم بود.

وی با اشاره به ویژگی هم‌افزایی و هم‌گرایی مدیران در استان خراسان‌جنوبی، افزود: رفع مشکلات و پاسخگویی به مطالبات مردم به طور ویژه در دستور کار مدیران استان قرار دارد.

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه این جلسه پیرو مسائل مطرح شده در مراسم اعطای لوح سپاس ستاد عتبات عالیات به مردم روستای مهموئی برگزار شده است، اظهار داشت: کار مردم مهموئی و اخذ بالاترین میزان مشارکت در بازسازی اعتاب مقدسه که منجر به کسب عنوان روستای نمونه کشور و استان برای این منطقه شد، بسیار حائز اهمیت و قابل تقدیر است.

وی با تشکر از مردم روستای مهموئی، متذکر شد: رفع مشکلات این روستا کمترین کار ممکن در قبال این اقدام بزرگ و قابل توجه مردم در این منطقه است.

قناعت با ذکر این نکته که رفع برخی مشکلات، زمان‌بر است، گفت: با همراهی مدیران دستگاه‌های اجرایی، برای رفع مشکلات این روستا برنامه‌ریزی می‌شود.

وی گفت: در راستای فرهنگ‌سازی کمک به عتبات عالیات و ایجاد رقابت مثبت بین مناطق مختلف استان، در هر روستا یا شهری که در زمینه مشارکت در توسعه اعتاب مقدسه پیشتاز باشد، طی مراسم ویژه‌ای از مردم تقدیر و در کنار آن برای رفع مشکلاتشان برنامه‌ریزی می‌شود.

در این جلسه با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی در خصوص راهکارهای رفع مشکلات روستای مهموئی همچون بهسازی راه، توسعه و بهینه‌سازی شبکه برق، روشنایی اطراف آرامستان و گلزار شهدا و زمین چمن بحث و تبادل نظر شد.

به گزارش ایمنا، روستای مهموئی از توابع بخش مرکزی شهرستان بیرجند است که به جهت اخذ بالاترین میزان مشارکت در بازسازی اعتاب مقدسه به عنوان روستای نمونه کشور و استان معرفی شده است، سال گذشته به‌طور میانگین هر نفر از مردم این روستا با ۷۵۰ نفر جمعیت، مبلغ ۴۲۶ هزار و ۶۰۰ تومان به عتبات کمک کرده‌اند که در سطح استان و کشور یک رکورد است.

کد خبر 750791

دیگر خبرها

  • قدیمی ترین تصاویر رنگی از عتبات عالیات
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی
  • سرمایه‌گذاری ۹۷۹ میلیارد تومانی‌ در صنعت برق خراسان جنوبی
  • پاسخگویی به مطالبات مردم، در دستور کار مدیران خراسان جنوبی
  • رفع مشکلات مردم، تکلیف مدیران در دولت سیزدهم است
  • تشکیل مجمع خیرین حرم ساز در کهگیلویه و بویراحمد
  • مردم خراسان جنوبی هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان در طرح فجرانه خرید کردند
  • همایش زائران حج تمتع خراسان جنوبی به روایت تصویر
  • برنامه جامعی برای مدیریت سیلاب در خراسان جنوبی لازم است
  • ارسال سند محتوایی ۲۰ برنامه‌ آستان قدس رضوی برای عتبات