Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از کیش : درمراسم انعقاد تفاهم نامه همکاری تولیدی و پژوهشی میان سازمان منطقه آزاد کیش و صدا و سیمای مرکز جزیره که روز چهارشنبه هفتم مهر در سالن اجتماعات این مجموعه به امضا رسید؛ داوود سیروس مدیرکل صدا و سیمای مرکز کیش انعقاد تفاهم نامه همکاری با سازمان منطقه آزاد کیش را با محوریت تولید محتوا میمون و مبارک دانست و افزود: آنچه که در استان های دیگر ناظر بودیم در زمینه های عمرانی حمایت می شوند، خوشبختانه در جزیره کیش این حمایت در زمینه محتوایی در حال شکل گیری است و برنامه های مدونی نیز برای توسعه زیرساخت ها داریم که یکی از توسعه ها با مشارکت سازمان در صدا و سیما انجام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیروس با بیان این که یکی از نشانه های توسعه یافتگی، توسعه رسانه در بحث جوامع مد نظر حاکمیت ها است، افزود: توسعه زیرساخت ها در جزیره کیش از اولویت نخست مسوولان جزیره بوده و در این زمینه توسعه چشم گیری داشته ایم.

به گفته مدیرکل صدا و سیمای مرکز کیش توسعه متوازن درعرصه های مختلف برای زیرساخت‌های جزیره مورد توجه بوده و یکی از ظرفیت های موجود در جزیره کیش حضور صدا و سیمای مستقلی است که مرکز رسانه ای محسوب می شود و مستقل از صدا و سیمای مرکز استان هرمزگان به صورت خاص و با حکم ریاست سازمان فعالیت می کند.

وی با بیان این که غیر از تهران ۳۰ استان وجود دارد که ۳۳ مرکز صدا و سیما در آن استان ها فعالیت می کنند، اظهار داشت: تعداد دو مرکز صدا و سیما در ۳ استان به دلایل خاص اقلیمی، جغرافیایی یا قومیتی فعالیت دارند.  

داوود سیروس در ادامه تصریح کرد: مرکز کیش یکی از مراکز قدیمی سازمان صدا و سیما است که در سال ۵۲ فعالیت خود را آغاز کرده و سال ۵۷ به خاطر خروج برخی از اقلام فنی و سایر اتفاقات تا سال ۶۲ تعطیل می شود.

وی ادامه داد: از سال ۶۲ تا ۶۵ دوباره پخش فرستنده برون مرزی فعالیت داشته و در سال ۶۹ با تفاهم نامه سازمان منطقه آزاد وقت به امضا می رسد و توسعه زیرساخت ها مد نظر قرار گرفته و طی سه سال به شرایطی می رسد که بتواند فعالیت خود را در قالب یک شبکه رادیویی و تلویزیونی انجام دهد.

وی خاطر نشان کرد: سال ۷۲ با حضور ریاست سازمان و مدیرعامل منطقه آزاد وقت، این مرکز فعالیت رسمی خود را آغاز می کند و با توجه به ظرفیت های موجود در قالب صدا و سیمای ۲۴ ساعته فعالیت خود را در چارچوب سیاست های توسعه محور آغاز می کند.

داوود سیروس با تاکید بر این که صدا و سیما با تمام توان و با وجود کمی و کاستی هایی که در زمینه تجهیزات و منابع انسانی وجود دارد به فعالیت خود ادامه می دهد، گفت: تلاش بر این بود که نمایش گر فعالیت ها و ظرفیت های موجود در کیش و برای هموطنان در داخل و خارج از کشور باشیم که از طریق ارسال گزارش ها بر روی آنتن های ملی و شبکه های برون مرزی این مهم محقق شده است.

سیروس با اشاره به این که شبکه ۴k در تمام کشور راه اندازی شده بود و فرستنده آن در کیش وجود نداشت گفت: با اعتباری نزدیک به ۴ میلیارد تومان این فرستنده از طریق معاونت توسعه و فناوری سازمان ایجاد و امروز به بهره برداری رسید.

وی ادامه داد: با راه اندازی این شبکه روی فرستنده TS۵ تمام TSهای قبلی که وجود داشت ۱تا ۵ به صورت نا مرتب شبکه ها دریافت می شد که دوباره باز تعریف می شود و شبکه ها به طور مرتب قابل دریافت خواهد بود.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز کیش از یک تکنولوزی جدید دیگر که موسوم به دب و فراتر از FM رادیو را می توان دریافت کرد در این منطقه خبر داد: این تکنولوژی روی گیرنده های خودروهای بالای ۲۰۲۰ نیز قابل دریافت است.

داوود سیروس با بیان این که شبکه دب فقط در ۵ مرکز استان راه انداز شده است و تمام مراکز استان ها از وجود این بهره مند نیستند، اظهار داشت: ششمین جایی که این شبکه راه اندازی شده جزیره کیش است که این هدیه از طرف سازمان صدا و سیما و با حمایت مسوولان جزیره تقدیم به کیشوندان عزیز می شود.

گفتنی است در مراسم انعقاد تفاهم نامه همکاری تولیدی و پژوهشی میان سازمان منطقه آزاد کیش و صدا و سیمای مرکز جزیره، جعفر آهنگران رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، حجت الاسلام و المسلمین حسن زاده امام جمعه کیش، محمد ثاقب فرد سرپرست اداره کل حوزه مدیرعامل، ناصر آخوندی معاون توسعه مدیریت، سعید پورعلی معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش و برخی از مدیران سازمان و این مرکز حضور داشتند.

48 

کد خبر 1559464

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مناطق آزاد انعقاد تفاهم نامه همکاری سازمان منطقه آزاد کیش صدا و سیمای مرکز سیمای مرکز کیش فعالیت خود زیرساخت ها صدا و سیما جزیره کیش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۴۶۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود

ایتنا - دبیرکل سازمان جهانی بهداشت از کشورها خواست تا با امضای تفاهم‌نامه‌ای برای کمک به مبارزه با همه‌گیری‌های آینده موافقت کنند.
تفاهم‌نامه جدید و مجموعه‌ای از به‌روزرسانی‌های قوانین موجود در مقابله با همه‌گیری‌ها، به منظور تقویت دفاع جهانی در برابر عوامل بیماری‌زای جدید پس از همه‌گیری کووید-۱۹ که جان میلیون‌ها تن را گرفت، تدوین شده است.

کشورهای عضو این سازمان قرار است در روز ۲۱ اردیبهشت مذاکرات بر سر این توافق را نهایی کنند تا بتوانند آن را در نشست سالانه سازمان بهداشت جهانی در اواخر ماه به تصویب برسانند، ولی اختلافات بزرگی بر سر متن این تفاهم‌نامه وجود دارد.

تدروس آدهانوم، دبیر‌کل سازمان جهانی بهداشت، در نشست ژنو با اشاره به اهمیت این توافق به کشورهای جهان گفت: «به مردم دنیا، مردم کشورهای تان، و مردمی که نماینده آنها هستید، آینده امنی بدهید.»

یکی از اصلی‌ترین اختلافات میان کشورهای ثروتمند و کشورهای در حال توسعه، موضوع به اشتراک‌گذاری عادلانه داروها و واکسن‌ها برای جلوگیری از تکرار معضلات دوران کرونا است.

دسترسی به پاتوژن‌های شناسایی شده در داخل کشورها، دسترسی به محصولات مبارزه با بیماری همه‌گیر مانند واکسن‌های تولید شده؛ و توزیع عادلانه نه تنها آزمایش‌ها، درمان‌ها و واکسیناسیون‌های ضد همه‌گیر، بلکه ابزار تولید آنها از موضوعات مورد بحث میان کشورها است.

شماری از سیاستمداران در کشورهایی مانند آمریکا و استرالیا استدلال می‌کنند که این توافق که الزام قانونی دارد، قدرت زیادی را به سازمان بهداشت جهانی می‌دهد.

دبیرکل سازمان بهداشت جهانی این استدلال را رد می‌کند و می‌گوید تفاهم‌نامه به کشورها کمک می‌کند تا در برابر شیوع همه‌گیری بهتر از شهروندانشان محافظت کنند.

سازمان بهداشت جهانی در هفته‌های اخیر در مورد رشد تصاعدی آنفولانزای مرغی با نگرانی در مورد اینکه در صورت شروع انتقال آن بین انسان‌ها چه اتفاقی خواهد افتاد، زنگ‌های خطر را به صدا درآورد و این موضوع، فوریت رسیدن به این توافق را برجسته‌تر کرد.

در تاریخ ۷۵ ساله این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد، تنها باری که کشورهای عضو توانستند با یک معاهده قانونی الزام‌آور موافقت کنند، معاهده کنترل دخانیات در سال ۲۰۰۳ میلادی بود.

سازمان بهداشت جهانی پس از همه‌گیری کووید-۱۹ به دلیل رویکرد خود در پیدا کردن منشاء ویروس آماج انتقادهای فراوان قرار گرفت.

در این ارتباط، این سازمان، یک بازدید به شدت کنترل شده از چین داشت و به این نتیجه رسید که «بسیار بعید» است که ویروس کرونا از آزمایشگاهی در شهر ووهان به انسان منتقل شده باشد.

با این حال سازمان بهداشت جهانی در پی فشارها، گزارش تحقیقی دیگری منتشر کرد و در آن، گروه متخصصان این سازمان گفتند که داده‌های لازم برای توضیح چگونگی شروع همه‌گیری وجود ندارد.

گروه متخصصان سازمان بهداشت جهانی همچنین گفت که نمی توان نظریه «حادثه آزمایشگاهی» را نادیده گرفت اما تأکید کرد که چین اطلاعاتی به این نهاد بین‌المللی ارائه نکرده است که در آن احتمال ابتلا به ویروس کرونا ناشی از نشت آزمایشگاهی ارزیابی شده باشد.

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • پیگیری درخواست ها و نامه های مردم در سفر دوم رئیس جمهور به استان سمنان
  • دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری‌ میان کاخ گلستان و پژوهشگاه میراث فرهنگی
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • امیرعبداللهیان، وزیر خارجه ایران: تلاش‌های منطقه‌ای برای توقف جنگ و نسل‌کشی در غزه جدی‌تر شده است
  • امیرعبداللهیان: تلاش‌های منطقه‌ای برای توقف جنگ و نسل‌کشی در غزه جدی‌تر شده است
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی