Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، بازگشت دوباره صف‌های طولانی خودروها برای سوخت‌گیری در معدود پمپ‌های بنزین فعال در انگلیس، ارتش این کشور را برای جلوگیری از افزایش بحران وارد عمل کرد.

خبرگزاری «رویترز» امروز (چهارشنبه) گزارش داد: «علی‌رغم وعده بوریس جانسون نخست‌وزیر انگلیس برای بهبود وضعیت، سربازان انگلیسی در عرض چند روز آینده سوخت‌رسانی به پمپ‌های بنزین خالی را با تانکرها آغاز می‌کنند».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هشدار شرکت‌های نفتی مبنی بر اینکه رانندگان کافی برای جابجایی تانکرهای بنزین و گازوئیل از پالایشگاه‌ها به ایستگاه‌های سوخت ندارند، حدود یک هفته است که انگلیس را وارد بحرانی کرده و سیل مردم هراسان از اتمام بنزین را روانه پمپ‌های سوخت کرده است.

بر اساس این گزارش، «کواسی کوارتنگ» وزیر بازرگانی امروز گفت ۱۵۰ نظامی ارتش برای کمک به حل بحران سازماندهی شده‌اند و ظرف چند روز آینده تانکرهای سوخت را به پمپ‌های بنزین می‌رسانند.

به نوشته رویترز، کوارتنگ در این‌باره گفت: «چند روز گذشته سخت بود، ما صف‌های طولانی را دیدیم. اما من فکر می‌کنم که وضعیت در حال تثبیت شدن است، ما بنزین را به جایگاه‌های سوخت می‌رسانیم. من فکر می‌کنم که این کار را با موفقیت انجام خواهیم داد».

کمبود حدود ۱۰۰ هزار راننده تانکرهای سوخت‌رسان، باعث ایجاد هرج و مرج در زنجیره‌های تأمین و افزایش پمپ‌های بنزین خالی و همچنین صعود قیمت در آستانه کریسمس شده است.

کوارتنگ در پاسخ به این سوال که آیا می‌تواند تضمین کند که مشکلی در ایام شلوغ کریسمس وجود نخواهد داشت، اذعان کرد: «من هیچ چیزی را تضمین نمی‌کنم. تنها چیزی که می‌گویم این است که فکر می‌کنم اوضاع در حال تثبیت است».

رویترز در ادامه خبر نوشت:‌ «کمبودها بر هرج و مرج در پنجمین اقتصاد بزرگ جهان افزوده و شکاف‌هایی را در قفسه‌های سوپرمارکت‌ها ایجاد کرده است. افزایش شدید قیمت گاز طبیعی اروپا نیز شرکت‌های انرژی را به ورشکستگی کشانده است.

بریتانیا در ابتدای سال جاری بازار اتحادیه اروپا را ترک کرد و مانع جذب رانندگان کشورهای عضو اتحادیه به شرکت‌های حمل‌ونقل شد. دولت انگلیس اکنون گفته برای مقابله با کمبود راننده، به ۵ هزار راننده خارجی روادید موقت می‌دهد، اقدامی که قبلاً آن را رد کرده بود».

خبرنگار رویترز صبح امروز (به وقت محلی) گزارش کرد که از حدود ساعت شش صبح به وقت محلی، صف‌های طولانی خودروها بار دیگر به معدود پمپ‌های بنزین که فعال هستند،‌ بازگشته و حتی ادامه این صف‌ها در بعضی بزرگراه‌های پایتخت انگلیس ایجاد ترافیک سنگین کرده است. (جزئیات بیشتر)

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بحران سوخت کمبود بنزین پمپ های بنزین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۴۶۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید مناقشات بین ایرلند و انگلیس بر سر مسئله مهاجران

مناقشات بین ایرلند و انگلیس در سایه تصویب طرح ضد مهاجرتی رواندای ریشی سوناک که منجر به هجوم مهاجران به این کشور عضو اتحادیه اروپا شده، تشدید شده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه دی ولت از تشدید مناقشات بین لندن -دوبلین بر سر مسئله هجوم پناهندگان به ایرلند در سایه اجرای طرح ضد مهاجرتی "ریشی سوناک"، نخست وزیر این کشور خبر داده و نوشت: ایرلند به عنوان کشور عضو اتحادیه اروپا به شدت نگران افزایش تعداد پناهجویانی است که از انگلیس و از طریق مرزهای باز در شمال وارد این کشور می شوند. از سوی دیگر، سوناک، نخست وزیر بریتانیا، قبلاً اعلام کرده بود که هیچ گونه بازگشتی از ایرلند را نمی پذیرد.

به این ترتیب اختلافات بین ایرلند و انگلیس بر سر مهاجران غیرقانونی در حال تشدید است. هلن مک انتی، وزیر دادگستری ایرلند اعلام کرد که تا 100 افسر پلیس را به مرز باز با استان ایرلند شمالی بریتانیا اعزام خواهد کرد. آنها قرار است پناهجویانی را که می توانند برای وضعیت اقامت در کشور همسایه درخواست دهند و به جای آن وارد جمهوری ایرلند شوند، شناسایی کنند. علاوه بر این، مقامات باید افراد بدون مدارک لازم را به بریتانیا بازگردانند. روزنامه ایرلندی ایندیپندنت روز سه شنبه این خبر را منتشر کرد.

این ردر حالی است که ریشی سوناک، نخست وزیر بریتانیا پیشتر اعلام کرده بود که انگلیس بازگشت از ایرلند را تا زمانی که اتحادیه اروپا به نوبه خود مهاجران غیرقانونی از بریتانیا را پس نگیرد، نمی پذیرد.

مک انتی، وزیر دادگستری ایرلند قانون جدیدی را برای بازگرداندن پناهجویان از این کشور به انگلیس اعلام کرده است. پیش از این در ماه مارس، دادگاهی در دوبلین حکم داد که انگلیس دیگر کشور ثالث امنی محسوب نمی‌شود و بنابراین نمی‌توان پناهجویان را به آنجا اخراج کرد. دلیل آن طرح بحث برانگیز دولت محافظه کار بریتانیا برای اخراج پناهجویان به رواندا بدون توجه به منشاء آن ها است.

مک‌انتی گفت: ما نمی‌توانیم خلأ قانونی را بپذیریم که به ما به عنوان یک کشور اجازه نمی‌دهد پناهجویان را طبق توافقی که قبلاً با آن موافقت کرده‌ایم بازگردانیم. وی خاطرنشان کرد که توافقی بین انگلیس و ایرلند در مورد بازپس گیری مهاجران از زمان برگزیت وجود داشته است که هنوز مورد استفاده قرار نگرفته است. هر دو کشور یک منطقه سفر مشترک را تشکیل می دهند و همچنین یک مرز باز در جزیره وجود دارد. هدف از این کار جلوگیری از درگیری های جدید در منطقه جنگ داخلی سابق ایرلند شمالی پس از خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا بود. ایرلند بخشی از منطقه شینگن نیست.

میشل مارتین، وزیر امور خارجه ایرلند هم پیشتر گفته بود که تعداد پناهجویانی که بدون مدارک وارد این کشور می شوند، اخیرا افزایش چشمگیری داشته است. این نیز به دلیل سیاست بریتانیا در مورد رواندا است. به گفته وی 80 درصد از طریق ایرلند شمالی وارد کشور می شوند. نخست وزیر سوناک این اظهارات را به عنوان مدرکی در نظر گرفت که نشان می دهد طرح او طبق برنامه ریزی به عنوان یک بازدارنده عمل می کند.

بریتانیا قصد دارد در هفته های آینده اخراج به رواندا را آغاز کند. روزنامه تایمز روز سه شنبه با استناد به داده های وزارت کشور انگلیس گزارش داد که 5700 مهاجر شناسایی شده اند. با این حال، محل نگهداری بیش از 3500 نفر از این افراد در حال حاضر برای مقامات مشخص نیست.

این طرح البته در انگلیس و در سطح بین االملی بسیار بحث برانگیز است، اما لندن همچنان از آن منصرف نشده است: دولت محافظه کار انگلیس می خواهد تقریباً 5700 مهاجر را امسال به رواندا بفرستد. در مجموع ده ها هزار نفر از مهاجران در این کشور در سایه این طرح در معرض خطر اخراج هستند.

هفته گذشته، پس از مدت ها اختلاف، پارلمان بریتانیا طرح اخراج مهاجران به رواندا را تصویب کرد. بر این اساس در آینده، افرادی که به طور نامنظم وارد این کشور شده اند، باید بدون توجه به مبدا و بدون بررسی درخواست پناهندگی آنها به رواندا اخراج شوند.

به گفته وزارت کشور انگلیس مهاجرانی که بین ژانویه 2022 و ژوئن سال گذشته وارد بریتانیا شده اند، باید انتظار داشته باشند که درخواست پناهندگی آنها غیرقابل قبول تلقی شود و به رواندا اخراج شود. طبق آمار رسمی، در این مدت بیش از 57 هزار نفر با قایق های کوچک از کانال مانش به بریتانیا رفتند.

بر اساس مدل جدید، اکنون درخواست های پناهندگی توسط دولت رواندا در کیگالی بررسی می شود. در صورت پذیرش، پناهندگان حق اقامت در این کشور آفریقای شرقی را خواهند داشت و نمی توانند به انگلیس بازگردند.

سوی دیگر، حزب مخالف کارگر معتقد است که این اقدامات سوناک یک کمپین روابط عمومی در طول مبارزات انتخاباتی است. ایوت کوپر، سخنگوی امور داخلی حزب کارگر گفت: «توری ها آنقدر ناامید هستند که قبل انتخابات محلی می خواهند به هر شکلی هر پروی را به رواندا بفرستند. در انتخابات محلی انگلیس که روز پنج شنبه برگزار می شود حزب محافظه کار به رهبری ریشی سوناک با شکستی تلخ تهدید می شود.

بر اساس آمارهای رسمی، بیش از 57000 نفر در فاصله ژانویه 2022 تا ژوئن سال گذشته با قایق های کوچک در سراسر کانال انگلیسی وارد بریتانیا شدند - بسیاری از آنها از جنگ و فقر در کشورهای خود در آسیا، آفریقا و خاورمیانه فرار کردند.

تورم بیشتر برای انگلیسی‌ها در سایه کنترل‌های جدید برگزیتیلندن و تجهیز اوکراین برای جنگ بهاره پیش از انتخابات انگلیس

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خواهان ایفای نقش اثرگذارتر از سوی آنروا هستیم
  • تشدید مناقشات بین ایرلند و انگلیس بر سر مسئله مهاجران
  • بنزین در امارات گران می‌شود
  • استاندارد پایین خودروهای داخلی عاملی در بروز ناترازی بنزین
  • بحران گرانی در اسرائیل؛ بنزین 2 دلار شد، مواد غذایی 20 درصد گران شد
  • حمله مجدد آمریکا و انگلیس به الحدیده یمن
  • بررسی مزیت‌های راهبردی اصلاح سهمیه بندی بنزین؛ از خانوادگی شدن سفرها تا استفاده از وسایل نقلیه اشتراکی
  • ناترازی بنزین با سوخت متانول برطرف می‌شود
  • اولین جایگاه سوخت هیدروژن برای کامیون ها افتتاح شد
  • درخواست مهم وزیر اقتصاد از وزیر راه و شهرسازی/ خودرو‌هایی که سهمیه بنزین آن‌ها قطع خواهد شد؛ کدامند؟