Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مقام آگاه در سازمان بورس از احضار برخی اعضای هیأت مدیره شرکت بورس اوراق بهادار تهران در مورد کشف ماینرها در این شرکت خبر داد.

به گزارش مشرق، اخباری از روز گذشته در فضای مجازی مبنی بر کشف تعدادی دستگاه ماینر برای استخراج رمزارز در شرکت بورس اوراق بهادار تهران منتشر شد که در این زمینه یک عضو هیأت مدیره سازمان بورس هم تلویحاً آن را تأیید کرده و اعلام کرده بود که این دستگاه‌ها شخصی نبوده و باید هیأت مدیره شرکت بورس در این زمینه پاسخگو باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 در تماس با مقامات سازمان بورس تلاش کردیم تا واقعیت قضیه را به دست آورد اما اکثر آنها از صحبت‌ کردن خودداری کردند و آن را به آینده موکول کردند. اما یک مقام آگاه در هیأت مدیره سازمان بورس این نکته را تأیید کرد که در زمینه کشف ماینرها تعدادی از اعضای هیأت مدیره شرکت بورس اوراق بهادار تهران احضار کرده‌اند و تحقیقات در این زمینه ادامه دارد.

وی در پاسخ به این پرسش که چه تعداد ماینر کشف شده است، گفت: فعلاً گزارش‌ها به دستم رسیده و باید خودم تحقیق کنم و تعداد آنها را مشخص کنیم و بعد از آن تصمیم‌گیری و برخورد می‌شود فعلاً از اظهارنظر معذورم اما هفته آینده گزارش رسمی در مورد بررسی و برخورد با این مسئله  اعلام خواهد شد.

همچنین دیروز روابط عمومی بورس اوراق بهادار تهران اطلاعیه‌ای منتشر و اعلام کرد اگرچه شرکت بورس اوراق بهادار تهران ورود به حوزه رگلاتوری رمزارز را به عنوان یک دارایی دیجیتال و در قالب یک پروژه تحقیقاتی دنبال کرده بود، نظر به انتشار شایعه‌ای مبنی بر حضور ماینر شخصی در این شرکت، بورس تهران شایعات مطرح شده در این زمینه را قویاً تکذیب می‌کند.

همچنین در این اطلاعیه آمده بود از ابتدای سال ۹۹ با توجه به نگرانی از کوچ نقدینگی به سمت رمزارزها و ایجاد بحران خروج نقدینگی در بازار سرمایه این موضوع به عنوان پروژه‌ای تحقیقاتی پس از بررسی در کمیته‌های فرعی هیأت مدیره و اخذ تأییدیه هیأت مدیره وقت بورس تهران به عنوان نمایندگان سهامداران و کسب موافقت اصولی وزارت صمت مطرح و اجرای طرح محدود R&D استخراج رمزارز و محاسبه عینی نرخ ROI آنها توسط شرکت بورس اوراق بهادار صورت پذیرفت و گزارش معاملات آتی این فعالیت بر روند اصلی بازار سرمایه کشور نهایی گردید. این فعالیت تحقیقاتی و آزمایشی پس از مدت کوتاهی در همان سال متوقف شد. لذا روابط عمومی بورس تهران بار دیگر تأکید می‌کند هیچ فعالیتی در زمینه استخراج رمزارز در این شرکت وجود ندارد و موضوع پنهانی که عده‌ای مدعی کشف آن شده‌اند اساساً تکذیب می‌شود.

 در تماس با مدیرعامل بورس اوراق بهادار تهران و برخی از اعضای هیأت مدیره سازمان بورس تلاش کردیم  اطلاعات بیشتری به دست آورد اما متأسفانه آنها پاسخگو نبودند و از طرفی یک مقام در شرکت برق استان تهران هم اعلام کرده ماینرها توسط شرکت برق کشف نشده‌اند و اگر کشفی بوده توسط خود نیروهای داخلی سازمان بورس و یا حراست صورت گرفت. به هر حال با توجه به اینکه یکی از ویژگی‌های بازار سرمایه شفافیت است و همانگونه که بورس تهران از ناشران و شرکت‌های بورسی انتظار دارد موارد مختلف را شفاف‌سازی کنند آنها خود نیز باید در این موارد نسبت به افکار عمومی پاسخگو باشند و شفاف‌سازی نمایند با توجه به اینکه حدود ۸۰ هزار سهامدار خصوصی سهام شرکت بورس را دارند و سایر سهامداران حقوقی هم به نوبه خود در مالکیت گروهی از سهامداران قرار دارند. بنابراین شفافیت‌ و پاسخگویی انتظار به جایی است که از این شرکت می‌رود.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان سازمان بورس شرکت برق وزارت صمت دستگاه ماینر بورس اوراق بهادار تهران شرکت برق استان تهران شرکت بورس اوراق بهادار تهران هیأت مدیره شرکت بورس اعضای هیأت مدیره سازمان بورس بورس تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۴۷۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبعات بند مشکل ساز بودجه بر صنعت بیمه و پیشنهاد عدم لحاظ بر درآمدها

امتداد - رئیس بیمه مرکزی با اعلام تبعات عدم اصلاح سقف معافیت مالیاتی برای اشخاص حقیقی و حقوقی بر صنعت بیمه پیشنهاد داد این بند بر درآمد سرمایه‌گذاری ذخایر فنی و ریاضی موسسات بیمه لحاظ نشود.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، علی استاد هاشمی رئیس بیمه مرکزی با ارسال نامه‌ای به محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در خصوص تبعات عدم اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ بر صنعت بیمه، اعلام کرد: پیرو نامه ۴ اردیبهشت ملزم به طرح یک فوریتی اصلاح برخی احکام مالیاتی جهت تسهیل فعالیت‌های اقتصادی در سال جهش تولید با مشارکت مردم موضوع حکم بند س تبصره ۶ قانون بودجه، دلایل توجیهی و پیشنهادات بیمه مرکزی به شرح زیر جهت استحضار ایفاد می‌شود.

۱. به موجب بند س تبصره ۶ قانون بودجه سال جاری، سقف ریالی برای انواع معافیت‌های مالیاتی، نرخ‌های مالیاتی صفر و مشوق‌های مالیاتی تعیین شده است. در رابطه با این حکم هر چند صنعت بیمه بطور مستقیم مشوق مالیاتی مصداق این بند را ندارد با این حال با توجه به اینکه بخش مهمی از فعالیت‌ های اصلی صنعت بیمه معطوف به سرمایه‌گذاری ذخایر فنی و ریاضی شامل سپرده گذاری نزد بانک‌ها، خرید انواع سهام و اوراق بهادار در بازار سرمایه( اوراق مالی اسلامی اوراق گواهی سپرده اوراق نوآوری و …) و سایر ابزارهای مالی است، چنانچه سقف ریالی فوق برای این گونه درآمدها اعمال شود محدودیت و مشکلاتی برای بیمه‌گذاران و بیمه‌گران ایجاد می‌کند.

۲. به موجب قراردادهای بیمه بخش قابل توجهی از مزایا و خدمات بیمه ناشی از بازدهی و درآمد سرمایه‌گذاری منابع بیمه گذاران در قالب ذخایر فنی است. درآمد سرمایه‌گذاری شرکت‌های بیمه عمدتاً متعلق به بیمه گذاران مربوط بوده و نباید به عنوان درآمد شرکت‌های بیمه تلقی شود. شرکت‌های بیمه نقش جمع آوری منابع مالی خرد اشخاص حقیقی و حقوقی را بر عهده دارند و این منابع مالی را از طریق خرید اوراق بهادار( اوراق مالی اسلامی اوراق بدهی و …) و سایر ابزارهای مالی به بازار سرمایه تزریق می‌کنند. بنابراین اعمال مالیات و تعیین سقف برای درآمد حاصل از این سرمایه‌گذاری‌ها برای صنعت بیمه موجه نیست. چرا که این منابع درآمد مستقیم شرکت بیمه نیستند.

۳. از سوی دیگر احتساب درآمد حاصل از سرمایه‌گذاری و اعمال سقف مالیاتی بر این درآمدها موجب اعمال مضاعف مالیات است. به نحوی که شرکت بیمه یک بار بابت درآمد سرمایه‌گذاری مالیات می‌دهد و یک بار هم بابت سود عملکرد شرکت مالیات پرداخت می‌کند که این مالیات مضاعف عملاً موجب زیانده شدن بیشتر شرکت‌های بیمه خواهد شد.

۴. عدم معافیت درآمد سرمایه‌گذاری موسسات بیمه عملاً قیمت تمام شده خدمات آنها را بالا برده و امکان اخذ نرخ بازدهی مناسب برای این شرکت‌ها را دشوار می‌سازد که این امر باعث تضعیف شرکت‌های بیمه در بازار سرمایه در شرایط اقتصاد کنونی خواهد شد.

۵. یکی از تکالیف بیمه مرکزی و شرکت‌های بیمه، افزایش ضریب نفوذ بیمه است که با لحاظ کردن حکم فوق در قانون بودجه دستیابی به هدف تعیین شده غیر ممکن می‌شود.

با عنایت به موارد فوق و به منظور رفع ابهام و جلوگیری از مشکلات مطروحه برای صنعت بیمه و در راستای سیاست‌های نظام در خصوص تشویق و توسعه امر بیمه و تحقق شعار سال، خواهشمند است حکم فوق به نحوی اصلاح شود که درآمدهای حاصل از سرمایه‌گذاری ذخایر موسسات بیمه و بیمه مرکزی مشمول محدودیت‌های این بند نشود.

پیشنهاد می‌شود متن زیر به انتهای بند س تبصره ۶ اضافه شود: “معافیت‌های مقرر برای درآمد حاصل از سرمایه‌گذاری ذخایر فنی و ریاضی موسسات بیمه و بیمه مرکزی مصداق معافیت‌های موضوع این بند نیستند و در محاسبه سقف ریالی مقرر در این بند لحاظ نمی‌شود.”

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • تبعات بند مشکل ساز بودجه بر صنعت بیمه و پیشنهاد عدم لحاظ بر درآمدها
  • مدت مسئولیت اعضای هیات مدیره اتحادیه ها مغایر قانون نیست
  • واگذاری شازند کاملاً شفاف و در فرآیندی قانونی بوده است
  • اعضای هیات مدیره پدیده مشخص شدند
  • پرداخت هدیه نقدی به اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
  • اختصاص ۲۱ درصد اوراق مشارکت کشور به مشهد
  • اقلام مورد نیاز معلولان خانواده یاسوجی تامین شد
  • افت ۴ هزار واحدی شاخص بورس
  • اعلام نحوه واگذاری سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان پرسپولیس
  • اولین جلسه هیئت مدیره استقلال با هلدینگ خلیج فارس