Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، رییس سازمان جهاد کشاورزی کردستان در آیین آغاز کشت‌های پاییزه گندم که به صورت پایلوت در شهرستان دهگلان برگزار شد، اظهار داشت: براساس برنامه‌های که وجود دارد، امسال در ۵۵۰ هزار هکتار گندم دیم و ۳۴ هزار هکتار گندم آبی کشت می‌شود.

محمدفرید سپری با بیان اینکه تامین بذر و نهاده مورد نیاز کشاورزان صورت گرفته است، اضافه کرد: چیزی که مهم است، اینکه فقط از کود اوره استفاده نشود، بلکه کودهای فسفاته و پتاسیوم نیز استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: براین اساس، کشاورزان لازم نیست اکنون پول کود را پرداخت کنند و در زمان تحویل گندم به سیلوها، از مبلغ خرید کسر خواهد شد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی کردستان با اشاره به اینکه کشاورز کارت برای کشاورزان شارژ شده است، ادامه داد: در قالب این کارت، به هر کشاورز ۲۰۰ میلیون ریال تسهیلات با بهره ۱۲ درصد پرداخت می‌شود که بازپرداخت آن یکساله بوده و از زمانی که به حساب آنان واریز می شود، زمان بازپرداخت شروع می‌شود.

سپری به ممنوعه بودن دشت‌های دهگلان و قروه اشاره کرد و گفت: در این 2 شهرستان با مشکل کم آبی مواجه هستیم ولی ظرفیت بسیار خوبی در زمینه کشاورزی و دامپروری وجود دارد.

بازدید از شرکت تولید بذر مائده
سرپرست معاونت زراعت وزارت جهاد کشاورزی بعد از آیین آغاز کشت های پاییزه در دهگلان، از شرکت مائده( تولید بذر گندم ) بازدید کرد.

علیرضا مهاجر با بیان اینکه در تولید بذر مشکل داریم، افزود: باید یارانه بیشتری به تولیدکنندگان بذر گندم پرداخت شود تا کشاورزان با جای خودمصرفی بذر، از بذر تولیدی شرکت های تولید بذر استفاده کنند.

وی تاکید کرد: نیاز است سرمایه گذاری بزرگی روی طبقه بندی، بوجاری و کیسه گیری و جلوگیری از اختلاط گندم انجام شود تا شاهد موفقیت شرکت های تولید بذر گندم باشیم، ضمن اینکه بجای فعالیت چند شرکت ضعیف، یک شرکت تولید بذر بسبار خوب و توانمند فعالیت داشته باشد.

معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی کردستان نیز با اشاره به برنامه ریزی برای تولید ۳۶ هزار تن بذر در سال، یادآور شد: هدف ما تولید سالانه ۴۵ هزار تن در سال است و در حال حاضر ۱۲ شرکت فرآوری بذر گندم و ۲ شرکت فرآوری نخود در استان داریم.

وی به شرکت مائده نیز اشاره کرد و گفت: ظرفیت اسمی این شرکت ۱۲ هزار تن و واقعی تا ۲۴ هزار تن است و برای ایجاد این شرکت ۳۰۰ میایارد ریال سرمایه گذاری شده است.

معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی کردستان با اشاره به تولید ۱۰۰ تن بذر روزانه، اضافه کرد: سازمان جهاد کشاورزی تمام توان خود را برای حمایت از شرکت های بذری بکار می‌گیرد.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی گندم کردستان سنندج اراضی کشاورزی دهگلان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی گندم کردستان وزارت جهاد کشاورزی گندم کردستان سنندج اراضی کشاورزی دهگلان سازمان جهاد کشاورزی کردستان تولید بذر بذر گندم هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۴۷۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات امحای مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز از آغاز عملیات اجرایی امحای مزارع آلوده به فاضلاب خام در شرق کلان‌شهر شیراز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز، محمد میرزایی در حاشیه عملیات مذکور اظهار کرد: از صبح سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت عملیات امحای مزارع مذکور در سطح ۲۷۰ هکتار از اراضی منطقه گردخون در حومه کلان‌شهر شیراز آغاز شده است.

وی با بیان اینکه کار قلع‌وقمع مزارع گندم و جو آبیاری شده با فاضلاب خام با به‌کارگیری قریب به ۲۰ دستگاه تراکتور و پنج دستگاه لودر در حال انجام است، افزود: پیش‌بینی می‌شود این اقدام در بیش از ۱۰ قطعه از مزارع تا پایان روز به اتمام برسد.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی استان فارس با بیان اینکه کار امحای مزارع به دستور مقام قضایی و نظر شبکه بهداشت و درمان مبنی بر آلودگی مزارع در دستور کار مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز قرار گرفته است، تصریح کرد: این عملیات با مشارکت دستگاه‌های متولی در قالب گشت‌های هم‌پوشان برنامه‌ریزی و به مرحله اجرا رسیده است.

میرزایی با تاکید بر اینکه حفظ سلامت عموم جامعه و تولید محصول سالم عاری از هرگونه آلودگی، خط قرمز متولیان تولید است، اضافه کرد: جهاد کشاورزی هم‌گام با دیگر نهاد های ذی‌مدخل به طور جدی با هرگونه تهدید سلامت مردم مقابله و با سوء استفاده‌گران به هر شکل ممکن برخورد قانونی خواهد کرد.

وی ضمن اطمینان خاطر به مصرف‌کنندگان محصولات کشاورزی به جهت صیانت از تولید محصول سالم و با کیفیت خاطرنشان کرد: صیانت از تولید محصول سالم امری فرادستگاهی است که نیازمند همکاری تمام دستگاه‌ها است.

کد خبر 749321

دیگر خبرها

  • انعقاد ۴ هزار و ۲۰۰ هکتار قرارداد نقشه‌برداری اراضی کشاورزی در جیرفت
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه
  • عملیات امحای مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد 
  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
  • آغاز توزیع تخم نوغان در شهرستان شفت
  • پیش بینی تولید بیش از ۸۰۰۰۰ تن محصول گندم از شهر خوشه‌های طلایی
  • پیش‌بینی برداشت ۳۰ هزار تن گندم مازاد از مزارع آبدانان