Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،  احساس نفخ به دلایل مختلف ممکن است برای همه افراد پیش آید و از قدیم هم راهکار‌هایی برای حل این مشکل وجود داشته است مانند مصرف جوش شیرین که از قدیم الایام وجود داشته و هم اکنون نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در ادامه این گزارش به ۸ راهکار خانگی اشاره شده است که شما را از شر نفخ معده خلاص می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



۱. ترکیب جوش شیرین و آب

همان طور که در ابتدای گزارش اشاره شده، جوش شیرین به از بین بردن نفخ معده کمک می‌کند، پس کمی از جوش شیرین را با یک لیوان آب ترکیب کنید و در صورتی که با این درمان، نفخ شما بهبود پیدا کرد، یعنی دچار رفلاکس معده شده اید و در این صورت باید به دکتر مراجعه کرد.

۲. فاصله گرفتن از نوشیدنی‌های گاز دار

استفاده مکرر از نوشیدنی‌های گاز دار معده شما را به نفخ می‌اندازد که در این صورت رفلاکس معده نیز فعال می‌شود؛ پس در این صورت از این نوع نوشیدنی‌ها فاصله بگیرید و بیش‌تر از حد معمول در روز آب میل کنید تا مواد مضر موجود در نوشابه از بین برود.

۳. سرکه سیب

تجربه افرادی که در هنگام نفخ معده از سرکه سیب استفاده کرده اند، نشان می‌دهد که سرکه سیب به درمان مشکل آن‌ها کمک کرده است پس در این صورت یک قاشق غذاخوری سرکه سیب را در یک لیوان آب بریزید و پس از خوردن آن منتظر بهبود باشید.

دکتر‌ها معتقدند که این روش برای تمام افراد پاسخگو نیست، اما خوردن سرکه سیب هم مضر نیست و به سلامت بدن و سیستم دفاعی بدن کمک می‌کند.

۴. وعده‌های غذایی سبک‌تر

برخی متخصص‌ها معتقدند که یکی از عمده‌ترین دلایل نفخ معده خوردن وعده‌های سنگین و فاصله زیاد بین وعده‌های غذایی است که در این صورت پیشنهاد می‌کنند که از وعده‌های سبک استفاده شود و فاصله بین وعده‌های غذایی کاهش پیدا کند یعنی هر ۲ تا ۳ ساعت یکبار از یک وعده سبک استفاده شود.

۵. ورزش

انجام برخی حرکت‌ها در بدن مانند قدم زدن، دویدن، دراز و نشست و برخی ورزش‌ها که به عضلات شکم فشار می‌آورد، می‌تواند به تخلیه گاز‌های موجود در معده که باعث نفخ شده است، کمک کند؛ البته در مواردی که نفخ معده بسیار شدید است، فشار به عضلات شکم پیشنهاد نمی‌شود.

۶. مصرف پروبیوتیک

طبق گفته پزشکان، مصرف خوراکی‌های پروبیوتیک دار مانند ماست، خیارشور و نان‌های پخته شده با خمیر ترش همچنین قرص‌های پروبیوتیک می‌تواند به هضم هرچه سریع‌تر غذا و جلوگیری از نفخ معده کمک کند.

۷. رازیانه

دانه رازیانه از سالیان بسیار دور در طب شرق برای درمان نفخ معده مورد استفاده قرار می‌گرفته و گویا نتیجه بخش نیز بوده است؛ امروزه نیز با وجود اینکه هنوز به عنوان درمان قطعی از سوی متخصصین قرار نگرفته، اما برخی افراد به خصوص در سنین بالا، با استفاده رازیانه می‌توانند نفخ معده خود را از بین ببرند.

۸. نعنای تند

برخی تحقیقات نشان می‌دهد که نعناع در تسکین برخی علائم مرتبط با سندرم روده تحریک پذیر (IBS) مانند گرفتگی شکم و نفخ موثر است؛ همچنین روغن نعنای تند یک درمان ایمن و موثر برای درد شکم و علائم IBS است؛ اما در اینجا باید به یک نکته توجه کرد که نعناع ممکن است رفلاکس معده را تشدید کند یعنی مصرف آن کنترل شده باشد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: درمان بیماری نفخ معده جوش شیرین نفخ معده سرکه سیب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۴۷۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار های سند تحول قضایی برای تحقق فصل خصومت

به گزارش خبرگزاری مهر، براساس سند جدید تحول و تعالی قوه قضاییه، «اطاله در فرآیند دادرسی» در کنار دو چالش «غیرمتقن بودن برخی آراء و تصمیمات قضایی» و «اجرای ناقص و دیرهنگام برخی از احکام» از جمله موانعی است که در مسیر تحقق مأموریت اول قوه قضاییه در زمینه «رسیدگی به تظلمات، تعدیات، شکایات، حل و فصل دعاوی و رفع خصومات»، قرار دارد.

سند تحول برای «اطاله در فرآیند دادرسی» هفت علت شناسایی کرده است. این عوامل عبارتند از: ۱- کثرت و افزایش پرونده‌های ورودی به قوه قضاییه، ۲-و جود زمینه‌های خطا در پذیرش، ۳- تجدید رسیدگی ناشی از ضعف در شیوه ابلاغ، ۴- فقدان زیرساخت‌های لازم برای فصل خصومت، ۵- نظارت ناکافی بر زمان رسیدگی به پرونده، ۶- حجم بالای ادعاهای مربوط به اعسار، ۷-و جود پرونده‌های دارای خواهان یا شاکی متعدد.

سند تحول قضایی، راهبرد «ایجاد سازوکارهای انگیزشی و حقوقی مناسب برای تحقق فصل خصومت» را برای رفع عامل فقدان زیرساخت‌های لازم برای فصل خصومت، ارائه داده است و دو راهکار برای اجرای این راهبرد مشخص کرده است.

راه‌های ایجاد سازوکارهای مناسب برای تحقق فصل خصومت در سند تحول

سند تحول قضایی دو راهکار اجرایی به‌منظور ایجاد سازوکارهای انگیزشی و حقوقی مناسب برای تحقق فصل خصومت، مشخص کرده است.

راهکار اول: تدوین شاخص‌های ارزیابی عملکرد قضات و کارکنان در موضوع فصل خصومت و ایجاد سازوکار انگیزشی و ارائه مشوق‌های مؤثر برای تحقق حداکثری فصل خصومت، افزایش صدور آراء ماهیتی و کاهش صدور قرارهای شکلی در مراجع قضایی.

متولی اجرای این برنامه، دادگستری استان‌ها، دیوان‌عالی کشور، دادستانی کل کشور، دادسرای انتظامی قضات، معاونت راهبردی و معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه است و مهلت اجرای آن تا پایان سال ۱۴۰۳ است.

راهکار دوم: تسهیل فرآیندها و تدوین قوانین و مقررات لازم به‌منظور توسعه فصل خصومت، افزایش صدور آراء ماهیتی و کاهش صدور قرارهای شکلی از قبیل قرارهای رد دعوا، عدم استماع دعوا و عدم صلاحیت.

مسوولیت اجرای این راهکار با معاونت حقوقی و امور مجلس، دیوان‌عالی کشور و دادستانی کل کشور و مهلت زمانی اجرای آن تا پایان سال ۱۴۰۵ است.

کد خبر 6092690

دیگر خبرها

  • فعل خواستن را برای بردن بازی صرف خواهیم کرد
  • با فعل خواستن برای بردن بازی خواهیم کرد
  • راهکار های سند تحول قضایی برای تحقق فصل خصومت
  • جمشیدیان: شانس بردن سپاهان و پرسپولیس برابر است/ طلایی پوشان فوتبال را از ۲ قطبی در آوردند
  • توخل راه بردن آنچلوتی را بلد است!‏
  • راهکار ساده برای کمک به رژیم‌تان؛ نوشیدن آب داغ چگونه باعث کاهش وزن می‌شود؟
  • روش های موثر برای از بین بردن آسیب‌های ناشی از بدخوابی
  • راهکارهای خانگی برای درمان معده‌دردهای خفیف
  • بالا بردن جام قهرمانی آسیا توسط ستاره فوتسال (فیلم)
  • 17 درمان سریع خانگی التهاب معده