Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرستان پسرانۀ ایرانسل در شهرستان سیل‌زدۀ گمیشان در استان گلستان، رسماً افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، مراسم افتتاح دبیرستان پسرانۀ ایرانسل در سیمین‌شهر استان گلستان، صبح روز چهارشنبه ۷ مهرماه ۱۴۰۰، با حضور هادی حق‌شناس استاندار گلستان، عبدالجلال ایری نماینده مردم کردکوی، ترکمن، بندرگز و گمیشان در مجلس شورای اسلامی، حنفی امام جمعه سیمین‌شهر، احمد دستمرد فرماندار گمیشان، دکتر احسان گوهری‌راد مدیرکل آموزش و پرورش استان گلستان، یاسر لیوانی مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان گلستان، محمدحسین کمیلی رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان گلستان، محمد احمدی مدیرکل ارتباطات و فناوری‌اطلاعات استان گلستان، بهرام لشکر‌بلوک مدیرکل زیرساخت استان گلستان، ملیحه قلی‌خانی سرپرست شهرداری و اعضای شورای اسلامی شهر سیمین‌شهر، بیژن عباسی آرند مدیرعامل ایرانسل، اصحاب رسانه و نیز تعدادی از معلمان و دانش‌آموزان، در فضای باز دبیرستان ایرانسل در سیمین‌شهر گمیشان و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در پی وقوع سیل ویرانگر فروردین ماه ۱۳۹۸، ایرانسل با هدف رفع موانع آموزشی در مناطق سیل‌زدۀ استان گلستان، در راستای مسؤولیت اجتماعی شرکتی و نیز ترویج مدرسه‌سازی، این مدرسه را در شهر سیمین‌شهر، واقع در شهرستان سیل‌زدۀ گمیشان در استان گلستان احداث کرده است.

این دبیرستان پسرانه، دارای ۶ کلاس درس، کتابخانه، آزمایشگاه، امکانات چندرسانه‌ای، سایت رایانه و سایر امکانات آموزشی و پژوهشی، در زمینی به مساحت ۲۵۰۰ متر مربع و با زیربنای ۱۵۰۰ متر مربع ساختمان آموزشی، به بهره‌برداری رسیده است.

ایرانسل، اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران، پیش از این، در مهر ماه سال ۱۳۹۹، یک دبیرستان دخترانه را در شهر سیل‌زدۀ «ویس» در استان خوزستان راه‌اندازی کرده بود. در مهر ماه سال ۱۳۹۸ نیز، سه پروژۀ احداث و بازسازی مدارس توسط ایرانسل، در شهرهای سیل‌زدۀ پلدختر و معمولان در استان لرستان، افتتاح شده بود.
 
مدیرعامل ایرانسل در این مراسم، با بیان اینکه در هنگام وقوع بحران‌های ملی، بخش‌های مسؤول ارتباطات همراه، وظیفۀ بسیار خطیری بر عهده دارند، تأکید کرد: ارتباطات، عامل اصلی تسریع و بالا رفتن هماهنگی در عملیات امداد به آسیب‌دیدگان است.

وی افزود: اصولاً زندگی عادی امروز ما، حتی در دورافتاده‌ترین نقاط، بدون ارتباط مدرن قابل تصور نیست، چه برسد به مدیریت بحران‌های بزرگ و بلایای طبیعی.

عباسی‌آرند با بیان اینکه در جریان بحران همه‌گیری بیماری کرونا هم نقش و اهمیت ارتباطات و اینترنت در همه جای جهان و در ایران، چندین برابر شد، تصریح کرد: ما در ایرانسل، خوشحالیم که توانستیم با همۀ توان در همۀ این بحران‌ها، اعم از سیل و زلزله و کرونا، در کنار مردم عزیز ایران باشیم و نقش تأثیرگذاری در کاهش آسیب‌ها و تسهیل زندگی مردم ایفا کنیم.

وی در ادامه، با اشاره به اینکه «علاوه بر وظیفۀ اصلی و بسیار حیاتی ما در ارتباطات، همیشه سعی کرده‌ایم، تا جایی که می‌توانیم، در سختی‌ها کنار مردم عزیز، به‌خصوص در مناطق دورافتاده باشیم»، افزود: پس از وقوع سیل ویرانگر فروردین ۱۳۹۸، تصمیم گرفتیم تا در قالب پروژه‌های سرمایه‌گذاری اجتماعی (CSI)، در احداث و بازسازی چندین مدرسه، در استان‌هایی که بیشترین آسیب را از سیل متحمل شده بودند، مشارکت کنیم.

مدیرعامل ایرانسل به پروژه‌های قبلی ایرانسل برای ساخت و بازسازی مدارس در مناطق آسیب‌دیده از سیل اشاره کرد و گفت: پروژۀ احداث و بازسازی مدارس در شهرهای سیل‌زدۀ پلدختر و معمولان، در مهر ماه سال ۱۳۹۸ به سرانجام رسید و به آموزش و پرورش استان لرستان تحویل داده شد و در مهر ماه ۱۳۹۹ نیز، پروژۀ ساخت مدرسه در منطقۀ سیل‌زدۀ «ویس» در استان خوزستان، افتتاح شد. امروز هم به نمایندگی از هیأت‌مدیره و سهامداران و همۀ کارکنان ایرانسل، خوشحالیم که برای افتتاح آخرین پروژه، در استان گلستان در خدمت عزیزان هستیم.

وی با بیان اینکه مدرسه، نماد زندگی و قلب تپندۀ هر اجتماع است و بنای توسعۀ جامعه، در همین مدارس گذاشته می‌شود، افزود: توسعه، به نیرو نیاز دارد و دانش‌آموزانِ امروزِ این مدارس، پیش‌برندگان توسعۀ فردای این کشورند.

عباسی‌آرند در پایان، ضمن تبریک سال تحصیلی جدید به آموزگاران و دانش‌آموزان، ابراز امیدواری کرد که با تلاش مدیر و دبیران کوشای این مدرسه، دبیرستان ایرانسل تبدیل به مدرسه‌ای نمونه شود و محل شادی، رشد و توسعۀ علم و دانش و روحیۀ تلاش فرزندان این منطقه باشد.

در این مراسم، همچنین مدیرکل آموزش و پرورش استان گلستان ضمن تشکر و قدردانی از هیأت‌مدیرۀ ایرانسل برای ساخت مدرسه در منطقۀ سیل‌زدۀ گمیشان، اعلام کرد: امروز ۲۷۰ نفر از دانش‌آموزان دبیرستانی این شهرستان، می‌توانند دراین مدرسه در یک شیفت تحصیل کنند که کار بسیار بزرگی در استان و در آموزش و پرورش است.

گوهری‌راد افزود: در شهرستان گمیشان، از نظر گذر دانش‌آموزان از متوسطۀ اول به دوم، کمی پایین‌تر از متوسط استانی هستیم که افتتاح دبیرستان ایرانسل، کمک بزرگی به بهبود این شاخص خواهد کرد.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان گلستان نیز، با ارائۀ گزارشی از اقدامات این سازمان در احداث و بازسازی فضاهای آموزشی در استان و مشارکت‌های انجام شده در این زمینه، از ایرانسل برای احداث این دبیرستان پسرانه در منطقۀ سیل‌زدۀ گمیشان، تشکر کرد.

لیوانی افزود: امروز شاهد هستیم تفاهم‌نامه‌ای که در سال ۱۳۹۸ منعقد شد به ثمر نشست و این دبیرستان، پذیرای دانش‌آموزان است.

نماینده مردم کردکوی، ترکمن، بندرگز و گمیشان در مجلس شورای اسلامی نیز با تشکر از مدیرعامل ایرانسل برای ساخت این مدرسه، گفت: شاید افتتاح این مدرسه، یک ساعته انجام شود، اما مدت‌ها تلاش پشت آن وجود دارد تا به ثمر نشسته است.
 
ایری با اشاره به اینکه انجام فعالیت‌های مدرسه‌سازی، به‌خصوص توسط مجموعه‌هایی مانند ایرانسل، قطعاً اثرگذاری خاص خودش را دارد، از ایرانسل درخواست کرد تا به مسألۀ تجهیز مدارس به امکانات ارتباطی و دیجیتالی نیز توجه ویژه‌ای کند.

در ادامۀ این مراسم، امام جمعه سیمین‌شهر، ساخت این مدرسه را خدمتی باارزش توصیف و از ایرانسل برای انجام این خدمت شایان توجه، قدردانی کرد.

حاج آخوند حنفی، با اشاره به تأکید اسلام بر ضرورت علم‌آموزی، برای تمام دست‌اندرکاران تعلیم و تربیت و خیرین مدرسه‌ساز، آرزوی توفیق و سلامتی کرد.

استاندار گلستان، سخنران پایانی این مراسم بود که از اقدامات ایرانسل در حوزۀ مدرسه‌سازی در راستای مسؤولیت اجتماعی، در استان‌های گلستان، خوزستان و لرستان تقدیر و تشکر کرد.

حق‌شناس با اشاره به امکانات و تجهیزات آموزشی موجود در دبیرستان ایرانسل، تأکید کرد: تحصیل در این مدرسه، در کیفیت آموزشی و یادگیری دانش‌آموزان، قطعاً و بلاتردید، اثرگذار است.

ایرانسل علاوه بر مشارکت در ساخت و بازسازی مدارس، سال گذشته، تفاهم‌نامه‌ای را نیز با سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور برای مشارکت فعال در پویش «آجر به آجر» منعقد کرد.

«آجر به آجر» عنوان پویشی است که با هدف گسترش و توسعۀ فرهنگ مشارکت مردمی در امر مدرسه‌سازی، به ‌منظور حضور افراد خیّر با هر سطح از توان مالی، برای سهیم شدن در مدرسه‌سازی، آغاز شده است. در قالب این طرح، آحاد جامعه با هر میزان درآمد و در هر سطح و طبقه‌ای، می‌توانند تنها با اهدای هزینۀ خرید حتی یک آجر، در مدرسه‌سازی سهیم شوند و کمک‌های خود را مستقیم و بی‌واسطه به جامعۀ خیرین مدرسه‌ساز کشور منتقل کنند تا هیچ دانش‌آموزی از تحصیل جا نماند و بتواند در مدرسه‌ای با کیفیت و امکانات مناسب تحصیل کند.

بر اساس تفاهم‌نامۀ مذکور، ایرانسل با تأمین بستر فنی اهدای کمک‌های مردمی از طریق اختصاص کد دستوری #۲۴* ، مشارکت مردمی برای ساخت و بازسازی آجر به آجرِ مدارس را تسهیل می‌کند.

ایرانسل، نخستین ارائه‌دهندۀ 5G در ایران، همچنین پیش از این، پروژۀ مدارس درخشان را برای تجهیز مدارس روستایی مناطق کمتر توسعه‌یافتۀ استان سیستان و بلوچستان، به امکانات ارتباطی و تجهیزات دیجیتال، اجرا کرده بود.

رویکرد ایرانسل در افتتاح این پروژه‌ها، به خصوص افتتاح مدارس، نه فقط موضوع احداث ساختمان، بلکه توجه به امر آموزش و کیفیت آن و فراگیری آموزش دیجیتال است.

ایرانسل بر اساس راهبرد خود در پروژۀ مدارس درخشان، با تجهیز مدارس ساخته و بازسازی شده، به امکانات دیجیتالی و ارتباطی، از طریق همکاری با سازمان‌های مردم‌نهاد فعال در حوزه آموزش، تقویت کیفیت آموزشی این مدارس را نیز پیگیری می‌کند.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: ایرانسل آموزش و پرورش مدیرعامل ایرانسل دبیرستان ایرانسل بازسازی مدارس احداث و بازسازی استان گلستان تجهیز مدارس دانش آموزان مدرسه سازی مهر ماه افتتاح شد سیمین شهر برای ساخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۴۸۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برندگان اسکار ایتالیا معرفی شدند/ «من کاپیتان» درخشید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، فیلم متئو گارونه با عنوان «من کاپیتان» که درام نامزد اسکار و درباره سفر حماسی ۲ مرد جوان آفریقایی است که تصمیم می‌گیرند داکار را ترک کنند تا به اروپا برسند و درام پائولا کورتلزی با عنوان «هنوز فردا هست» برندگان بزرگ شصت و نهمین دوره جوایز دیوید دی دوناتلو ایتالیا شدند.

«من کاپیتان» جایزه بهترین فیلم، کارگردان، تهیه‌کننده، تدوین‌گر و فیلمبردار و چند جایزه دیگر را برد و «هنوز فردا هست» که درباره وضعیت اسفبار یک زن خانه‌دار آزار دیده در رم پس از جنگ است و در ۱۹ بخش نامزد شده بود، ۶ تندیس دریافت کرد که بهترین کارگردان اول، بازیگر زن، بازیگر زن نقش مکمل، فیلمنامه و جایزه تماشاگران را شامل شد.

«هنوز فردا هست» که اولین تجربه کارگردانی پائولا کورتلزی، بازیگر محبوب ایتالیایی است و خود وی در آن نقش آفرینی هم کرده، به شکل سیاه و سفید یادآور سینمای نئورئالیستی ایتالیا است.

کورتلزی که ۵۰ ساله است، «هنوز فردا هست» را با بودجه‌ای حدود ۸ میلیون یورو (۸.۶ میلیون دلار) ساخته و فیلمش موفق شد تا بیش از ۳۹ میلیون دلار در ایتالیا فروش کند و «باربی» را شکست دهد. این فیلم که هنوز در حال اکران است، در فرانسه نیز با اقبال روبه رو شد و در حالی که از اواسط ماه مارس اکرانش را شروع کرد تاکنون بیش از ۴.۴ میلیون دلار فروش داشته اشت.

فیلم «ربوده شده» به کارگردانی مارکو بلوکیو دیگر فیلم موفق شب سینمای ایتالیا بود. این فیلم که برمبنای داستان واقعی پسری یهودی است که در قرن نوزدهم ایتالیا از خانواده‌اش گرفته شده و مجبور شده تا به دین کاتولیک درآید، برای بهترین فیلمنامه اقتباسی، طراحی تولید، لباس، گریم و مو برنده جایزه شد.

جوایز ویژه دوناتلو هم به میلنا ووکوتیچ بازیگر کهنه‌کار صحنه و سینمای ایتالیا اهدا شد که با فدریکو فلینی، لوییس بونوئل و آندری تارکوفسکی کار کرده است.

جایزه بهترین فیلم خارجی به فیلم «آناتومی یک سقوط» به کارگردانی ژوستین تریه رسید.

فهرست کامل برندگان جوایز دیوید دوناتلو ۲۰۲۴ چنین است:

بهترین فیلم: «من کاپیتان»، متئو گارونه

بهترین کارگردان: متئو گارونه برای «من کاپیتان»

اولین کارگردانی: پائولا کورتلزی «هنوز فردا هست»

تهیه کننده: «من کاپیتان»، متئو گارونه، پائولو دل بروکو

بازیگر زن: پائولا کورتلزی، «هنوز فردا هست»

بازیگر مرد: میشل ریوندینو، «پالازینا لاف»

بازیگر زن نقش مکمل: امانولا فانلی، «هنوز فردا هست»

بازیگر مرد نقش مکمل: الیو آلمانو، «پالازینا لاف»

فیلمنامه اوریجینال: فوریو آندرئوتی، جولیا کالندا، پائولا کورتلزی «هنوز فردا هست»

بهترین فیلمنامه اقتباسی: مارکو بلوکیو، سوزانا نیچیارلی، «ربوده شده»

فیلمبرداری: پائولو کارنرا، «من کاپیتان»

تدوین: مارکو اسپولتینی، «من کاپیتان»

مستند: ماریو مارتونه «کسی آن پایین مرا دوست دارد»

موسیقی فیلم: سابسونیکا، «آداجیو»

ترانه: «سرزمین من» از فیلم «پالازینا لاف»

طراحی تولید: «ربوده شده»

طراحی لباس: «ربوده شده»

طراحی چهره: «ربوده شده»

طراحی مو: «ربوده شده»

صدا: «من کاپیتان»

جلوه های دیجیتال: «من کاپیتان»

جایزه تماشاگران: پائولا کورتلزی «هنوز فردا هست»

جایزه جوانان: پائولا کورتلزی «هنوز فردا هست»

بهترین فیلم کوتاه: «گوشت فروش»، مارگریتا گیوستی

بهترین فیلم خارجی: «آناتومی یک سقوط»، ژوستین تریه

کد خبر 6096217

دیگر خبرها

  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • برندگان اسکار ایتالیا معرفی شدند/ «من کاپیتان» درخشید
  • اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است
  • آغاز به کار طرح مدرسه هنر در کاشان
  • ممنوعیت‌های تازه به سبک دهه ۶۰ در مدارس
  • نسخه‌پیچی و ممنوعیت‌های عجیب به سبک دهه ۶۰ در مدارس دخترانه | دانش‌آموزان را لجباز نکنید!
  • تکرار سختگیری دهه ۶۰ در مدارس
  • یک روزنامه: سختگیری دهه 60 در مدارس در حال تکرار است/ هنوز «آینه» ممنوع است! دانش‌آموزان دوره متوسطه می‌گویند در مدرسه کیف‌هایشان را می‌گردند و مسئولان مدرسه برخوردهای خشن و توهین‌آمیز دارند
  • اهدای ۱۴۶ بسته معیشتی به مدرسه استثنایی پارسا در سنندج
  • پلیس آمریکا دانش‌آموز مسلح را در محوطه مدرسه کشت