Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: در کنار امنیت و اقتدار سیاسی، نظامی و دفاعی، امنیت و اقتدار غذایی نیز اهمیت دارد.

اسفندیار حسنی مقدم، در بازدید از مرکز جهاد کشاورزی دیناروند، اظهار کرد: کشاورزی یکی از بخش‌های مهم و بزرگ در استان و کشور است که ۸۵ درصد نیاز غذایی کشور را در داخل تولید می‌کند، همچنین یکی‌از مردمی‌ترین بخش‌های اقتصادی است؛ رشد و توسعه این بخش اقتصادی با همکاری و همراهی متقابل شما همکاران بخش کشاورزی در کنار دامپروران و کشاورزان تحقق می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حوزه کشاورزی چند مشکل کلی وجود دارد نخست آن که مدیریت منابع آب به عنوان اصلی‌ترین مؤلفه تولید در اختیار وزارت جهاد کشاورزی نیست و بلکه در اختیار وزارت نیرو است و دوم خرده مالکی بودن اراضی کشاورزی است که باعث شده است کشاورزی اقتصادی به کشاورزی معیشتی تبدیل شود.

حسنی‌مقدم راهکار برون رفت از این مشکل را یکپارچه سازی اراضی کشاورزی، تشکیل تعاونیهای تولید و کشاورزی قراردادی دانست.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان بر لزوم تحقق سهمیه استان درکشت کلزا در راستای کاهش واردات روغن خوراکی تاکید کرد و گفت: با مدیریت صحیح کشت کلزا از قبیل تاریخ کاشت، عمق بذر، تراکم بذر، آبیاری اول و دوم،   مبارزه با علف‌های هرز و...  کشت کلزا حدود ۳۰ درصد درآمد اقتصادی بیشتری نسبت به کشت گندم نصیب بهره‌برداران می‌کند، همچنین رعایت تناوب گندم و کلزا باعث جلوگیری از آفات و بیماری‌های مشترک گندم و  بهبود حاصلخیزی خاک می‌شود.

وی در ادامه از نزدیک فرایند انجام کار در سامانه ساتنال، سامانه توزیع نهاده‌های استان لرستان و سامانه سیاک، سامانه یکپارچه سازی اراضی کشاورزی را مورد بررسی قرار داد و از زحمات همکاران تقدیر کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی وزارت نیرو امنیت و اقتدار جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۴۸۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی برداشت ۳۰ هزار تن گندم مازاد از مزارع آبدانان

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آبدانان گفت: در سال زراعی جاری ۲۹ هزار هکتار از اراضی شهرستان زیر کشت انواع محصولات کشاورزی شامل گندم، جو، دانه‌های روغنی و حبوبات رفته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، عبدالنبی امینی پور امروز- شنبه هشتم اردیبهشت ماه- در جمع خبرنگاران اظهار کرد: علی‌رغم کاهش ۳۴ درصدی بارش‌ها در سال زراعی جاری، اما به دلیل اینکه بارش‌ها در زمان مناسب بارید پیش‌بینی داریم میزان محصول مورد انتظار به دست آید.

وی افزود: اگر حوادث غیر مترقبه رخ ندهد از ۲۲ هزار هکتار زیرکشت گندم ۳۰ هزار تن گندم مازاد از مزارعه آبدانان برداشت و تحویل چهار مرکز خرید در شهرستان خواهد شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آبدانان اضافه کرد: علی‌رغم مساعد نبودن شرایط جوی در ابتدای کاشت محصولات کشاورزی از جمله کشت کلزا، امسال برای نخستین بار ۳۵۰ هکتار از اراضی منطقه زیر کشت دانه‌های روغنی (کلزا) رفت که پیش‌بینی می‌شود ۴۰۰ تن کلزا برداشت شود.

امینی‌پور با اشاره به مشکلات بخش کشاورزی، گفت: بارش‌های اخیر باعث تخریب کامل جاده‌های بین مزارعه شده که انتظار می‌رود ادارات عضو برداشت در جهت مرمت، ترمیم و رکلاژ جاده‌های بین مزارع همکاری لازم را با مدیریت جهاد کشاورزی انجام دهند.

وی با اشاره به مشکل سوخت ادوات کشاورزی، افزود: با توجه به توپوگرافی منطقه، گستردگی حوزه، طولانی شدن زمان برداشت محصول، و وجود بیش از ۲۰۰ دستگاه کمباین در پیک برداشت گندم و جو میزان سوخت تعیین شده برای هر هکتار کشت دیم ۱۱ لیتر و برای کشت آبی ۲۱ لیتر کافی نیست و انتظار می‌رود شرکت پخش فرآورده‌های نفتی تمهیدات لازم را در این خصوص به عمل آورد.

وی ادامه داد: ۴۸ دستگاه کمباین در منطقه کار برداشت محصولات کشاورزی را انجام می‌دهند، اما در زمان برداشت با اضافه شدن کمباین‌های غیر بومی این تعداد به ۲۰۰ دستگاه می‌رسد.

کد خبر 748568

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی برداشت ۳۰ هزار تن گندم مازاد از مزارع آبدانان
  • روز مزرعه دانه های روغنی در لرستان
  • پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است
  • تولید بیش از ۱۹ هزار تن دانه‌های روغنی از مزارع کلزا شهرستان دهلران
  • پیش‌بینی برداشت ۶۰۰۰ تن کلزا در مزارع لرستان
  • افزایش ۱۰۰ درصد کشت کلزا در شهرستان نهاوند
  • ایران و هند همکاری‌های دفاعی و نظامی را گسترش می‌دهند
  • سلسله قطب تولید کلزای لرستان
  • برداشت کلزا در بهبهان
  • تمهیدات جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد برای برداشت گندم و جو