Web Analytics Made Easy - Statcounter

غیر از این هم انتظار نمی رفت؛ فدریکو کیه زا بهترین بازیکن میدان شد

فدریکو کیه زا وینگر 23 ساله ایتالیایی همچنان خوش می درخشد؛ به لطف جنگندگی و موقعیت شناسی او، یوونتوس توانست چلسی را در تورین یک بر صفر شکست دهد.

طرفداری | با اعلام یوفا، فدریکو کیه زا وینگر یوونتوس که در دقیقه 46 بازی مقابل چلسی تک گل مسابقه را به ثمر رساند، به عنوان بهترین بازیکن این میدان برگزیده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نیمه اول، کیه زا در ضدحملات خط دفاعی چلسی را حسابی آزار داد و یک موقعیت جدی هم داشت که شوتش با فاصله ای کم به بیرون رفت اما در نیمه دوم، او به خوبی از موقعیتی که فدریکو برناردسکی برایش ساخت، بهره برد و نقشی کلیدی در پیروزی یوونتوس ایفا کرد. کیه زا در دقیقه 75 تعویض شد و جایش را به مویزه کین داد.

اخبار داغ 

پاپوش بزرگ برای خانم بازیگر سرشناس؛ عکس های برهنه لیندا کیانی منتشر شد / روحش هم خبر ندارد !+ عکس ها نبرد خونین در فوتبال آذربایجان شرقی؛ هفت مجروح و یک نابینا + فیلم مهدی طارمی، سفیر ایران در سطح اول فوتبال جهان آبروریزی توقیف اموال و حساب استقلال به امارات کشیده شد معجزه شریف تیراسپول؛ شگفتی ساز لیگ قهرمانان اروپا از کشوری در ناکجا فردیناند: دراز کشیدن پشت دیوار دفاعی بی حرمتی به مسی است + فیلم حرکت مسی

منبع: طرفداری

کلیدواژه: فدریکو کیه زا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۴۹۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مارسکا: جدایی فلیکس بهترین تصمیم بود

به گزارش "ورزش سه"، چلسی در دور چهارم رقابت‌های جام حذفی انگلیس فردا باید به مصاف برایتون برود. انزو مارسکا در نشست خبری پیش از این بازی درباره وضعیت بازیکنان تیمش و همچنین جدایی ژوائو فلیکس صحبت کرد.

فلیکس با انتقالی قرضی از چلسی تا پایان فصل به میلان پیوسته و در اولین بازی برای این تیم مقابل رم موفق به گلزنی هم شد.

مارسکا درباره جدایی فلیکس گفت:"هیچ اتفاقی نیفتاد. بازیکنان هر روز تمرین می‌کنند و می‌خواهند همه بازی‌ها را انجام دهند. اما فقط 11 نفر در حال بازی هستند. ما به طور کلی تصمیم گرفتیم که او اگر جدا شود بهتر است. او هرگز شکایتی نداشت. او همراه ما خیلی خوب بود و مشکلی نداشت."

تغییرات تیم نسبت به بازی قبلی؟
وضعیت تیم کمی به مصدومیت بازی گذشته بستگی دارد. ما در ساعات آینده تصمیم خواهیم گرفت.

نقل و انتقالات ژانویه؟
دربار نقشه‌هایی که داشتیم، از نظر بازیکنانی که شایسته جدایی بودند و بازیکنانی که به حضورشان نیاز داشتیم، همه کارها را به خوبی انجام دادیم. در پایان، فکر می‌کنم ما تمام کارهایی را که نیاز داشتیم، انجام دادیم.

وضعیت مارک گویو و نیکلاس جکسون؟
مارک متأسفانه مصدومیت بدی دارد و نیکو از او بهتر است.

جکسون می‌تواند بازی کند؟
ممکن است، همچنین می تواند یک کار خطرناک باشد. خواهیم دید اما به نظر نمی‌رسد که مصدومیت او خیلی شدید باشد.

شدت مصدومیت گویو؟
ما هنوز منتظریم. به نظر مصدومیت آسانی نیست، به نظر می رسد یک مصدومیت بد باشد. اینکه دقیقاً چه مدت دور است را نمی دانم. بله، احتمالا هفته‌ها یا ماه ها دور باشد.

رومئو لاویا می‌تواند بازی کند؟
نه، رومئو هنوز در مرحله ریکاوری است. او هنوز راه زیادی در پیش دارد.

دیگر خبرها

  • تاریخ‌سازی ستاره فرانسوی بعد از ۳ بازی!
  • بازیکن ما بچگانه به حریف کادو داد/ فوتبال پلی‌استیشن نیست
  • پرسپولیس جوایز فوتبال آسیا را به الهلال هدیه داد
  • بازیکن سابق تیم فوتبال اسقلال به لیگ ترکیه پیوست
  • اولین نیمه نهایی سال ۲۰۲۵ برای کارلوس آلکاراس در روتردام رقم خورد
  • تساوی مس و استقلال در نیمه ای سرد و بی روح
  • تساوی مس و استقلال در نیمه‌ای سرد و بی‌روح
  • هدیه بهترین بازیکن تاریخ به رئیس جمهور آرژانتین
  • مارسکا: جدایی فلیکس بهترین تصمیم بود
  • دورسون بهترین بازیکن پرسپولیس بود/ النصر را در تهران می‌بریم و صعود می کنیم/ کشور ثالث پرسپولیس را به این روز انداخت