Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا- کمپانی بریو سافت ور به تازگی به صورت رسمی راه اندازی یک قابلیت کنفرانس ویدیویی که به صورت مستقیم در مرورگر خود تعبیه شده است، را اعلام کرد. کاربران قابلیت کنفرانس ویدیویی جدید مرورگر بریو که بریو تاک تام دارد، می‌توانند به صورت مستقیم از طریق نسخه دسکتاپ بریو با یکدیگر کنفرانس ویدیویی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
به گزارش ایتنا، برای انجام این کار کلیک روی آیکون دوربین بریو تاک یا رفتن به وب‌سایت talk.brave.com برای شروع ویدیو کال از نسخه‌های دسکتاپ و موبایل مرورگر بریو کافی است.
 
کاربران همچنین می‌توانند کاربران هر مرورگر مدرنی را به شرکت در کنفرانس ویدیویی خود دعوت کنند و تنها نکته‌ای که باید در نظر داشته باشند آن است که کنفرانس ویدیویی یاد شده حتما باید از مبدا مرورگر بریو آغاز شده باشد. بریو تاک با استفاده از پلتفرم متن باز Jitsi ساخته شده است و بسیاری از قابلیت‌های Jitsi Meet را به ارث برده است.

 
زوم و بسیاری از تامین کنندگان خدمات کنفرانس ویدیویی روی تماس ها، داده‌های بزرگ و تصاویر کاربران نظارت می‌کنند اما کاربران با استفاده از بریو تاک می‌توانند به منظور جلوگیری از استراق سمع لایه‌های مختلفی از رمزنگاری را روی تماس‌های خود اعمال کنند.
 
سرورهای بریو سافت ور همنین داده‌های بزرگ را ذخیره نمی کنند و به این ترتیب تماس ها، تصاویر و فعالیت‌های کاربران به هیچ عنوان ضبط نمی شوند یا با سایر کاربران به اشتراک گذاشته نخواهد شد. علاوه بر این از آنجایی که بریو تاک درون مرورگر بریو فعال است، کاربران به دانلود نرم افزارهای اضافی نیازی نخواهند داشت.
 
بریو تاک علاوه بر قابلیت‌های امنیتی از تماشای گروهی ویدیو، استریم آنلاین یوتیوب و زمان نامحدود تماس برای کاربرانی که از اشتراک رایگان استفاده می‌کنند پشتیبانی می‌کنند. با این حال آن دسته از کاربران که به میزبانی تماس‌های بیشت از سه نفر مایل هستند می‌توانند با پراخت 7 دلار در ماه اشتراک برتر بریو را خریداری کرده و از امکاناتی نظیر ضبط تماس‌ها و ابزارهای میزبانی نظیر مسکوت کردن مشترکان برخوردار شوند.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: زوم مرورگر وب کنفرانس ویدیویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۴۹۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بافق میزبان کنفرانس بین المللی تحقیقات شتر

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، خمیس آبادی در نشست کمیته فنی شتر کشور در بافق گفت: اولین کنفرانس بین المللی شتر در آبان ماه ۱۴۰۳ که سال جهانی شتر است، در ایستگاه تحقیق و توسعه شتر تک کوهانه کشور، وابسته به مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی کشور برگزار خواهد شد. 

وی افزود: نشست هماهنگی برگزاری این کنفرانس، به میزبانی فرمانداری بافق برگزار و برای تدوین برنامه‌های آن برنامه ریزی شد چراکه این کنفرانس نقش مهمی در توسعه اقتصادی و اجتماعی شهرستان بافق خواهد شد. 

خمیس آبادی بیان کرد: استان یزد از نظر تعداد نفرات شتر، سومین استان کشور ولی از نظرتحقیقات و مطالعات فناورانه و کاربردی انجام شده، جایگاه استان یزد در کشور برتر است.

وی ادامه داد: در سند یزد نوین که برنامه دولت سیزدهم در استان یزد است، قرار است تعداد نفرات شتر از حدود ۱۵ هزار نفر به ۳۰ هزار نفر در بازه زمانی پنج ساله و براساس پهنه‌های موجود در استان، افزایش پیدا کند و فعالیت‌های جمعی و نیاز‌های فناورانه آن به نتیجه برسد.

رئیس مؤسسه تحقیقات دام کشور گفت: در راستای توسعه تحقیقات شتر یکی از محورها، موضوع سامانه بهره وری شتر است که طرح تحقیقاتی آن در چندسال اخیر انجام شد و خروجی این طرح، نرم افزار ساربانیار است که توانسته ایم با این نرم افزار تمامی شتر‌ها و شترداران، را ردیابی کنیم. 

وی، افزود: این نرم افزار باعث می‌شود که شتر‌ها رصد شوند و درصورت خطر و خارج از حوزه چرای خود، نرم افزار اخطار می‌دهد و علاوه بر این، وضعیت تولیدمثلی شتر، تغذیه، وزن شتر و... از طریق این نرم افزار مشخص می‌شود و می‌توان مدیریت تغذیه و بهداشت و... شتر را توسعه داد.

خمیس آبادی بیان داشت: سالیانه در استان یزد حدود ۸۰۰ تن گوشت شتر تولید می‌شود که قرار است طبق سند یزد نوین، این میزان ۲ برابر شود. 

وی گفت: شهرستان بافق دارای ۲ هزار و ۵۰۰ نفر شتر است که حدود ۵۰۰ نفر بهره بردار در این حوزه فعالیت دارند.

رئیس مؤسسه تحقیقات دام کشور بیان کرد: پهنه ۵۰ هکتاری برای بحث تخصصی و صنعتی کردن پرورش شتر در نظر گرفته شده است که برای واگذاری در حال اقدام است.

دیگر خبرها

  • انتشار تصاویر و ویدیویی از سرنگونی پهپاد آمریکایی توسط یمن
  • کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در اردبیل برگزار شد
  • حمایت الجزایر از طرح عضویت دائم فلسطین در سازمان ملل
  • ثبت بیش از ۴۳۴ هزار تماس با سامانه ۱۴۱ استان البرز
  • شوخی کرگر و آنری با کیت عبدو در مورد امکان حضور منچستریونایتد در لیگ کنفرانس اروپا / فیلم
  • عینک هوشمند جدید زاکربرگ با توانایی‌های باورنکردنی
  • عینکی که می‌تواند به سؤالات شما پاسخ دهد
  • ویدیویی از طرز کار ربات‌های چینی که گیج کننده است
  • بافق میزبان کنفرانس بین المللی تحقیقات شتر
  • بروزرسانی های اساسی واتساپ در راه است