Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، وقتی نیت انسان تولید باشد تمام ظرفیت خود را به کار می‌گیرد تا اقتصاد رونق بگیرد.

تولید شیر و فرآورده های لبنی به دلیل اینکه سلامت عمومی جامعه را تضمین می کند، اهمیت بالایی دارد و باید به این حوزه توجه ویژه ای کرد.

دامدارانی هستند که با تلاش و پشتکار توانسته اند واحدهای تولیدی خود را به مراتبی عالی برسانند و با استفاده از فرآوری، زنجیره تولید محصول را تکمیل کنند که آقای رمضانی این کار را در مجموعه خود انجام داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از ۷۰ تا هزار و ۱۰۰/ می خواهیم جلوی خام فروشی را بگیریم

رمضانی مدیر یکی از منحصر به فرد‌ ترین گاوداری‌های شرق کشور می‌گوید: کار خود را با ۷۰ رأس گاو شیری شروع کردم که این تعداد در حال حاضر به هزار و ۱۰۰ رأس رسیده است.

رمضانی ادامه می‌دهد: در ۵۰۰ متری این مجموعه واحد فرآورده‌های لبنی را ایجاد کرده‌ایم.

او عنوان می‌کند: تمام شیر تولیدی این مجموعه که روزانه بین ۱۲ تا ۱۴ تن است به واحد فرآورده‌های لبنی منتقل می‌شود.

بیشتر بخوانید

تنها مزرعه پرورش گاو براون سوییس در بیرجند+ فیلم

این مجموعه در ۱۶۰ کیلومتری مرکز استان در بخش نیمبلوک شهر خضری قرار دارد.

فعالان این مجموعه تمام تلاش خود را می‌کنند تا جلوی خام فروشی محصولاتشان را بگیرند.

خراسان و سیستان، مشتریان فرآورده های لبنی خضری

یکی از افراد مشغول در واحد فراورده‌های لبنی می‌گوید: روزانه حدود ۲۰ تن شیر خام تحویل می‌گیریم که نزدیک به ۹۰ درصد از آن تولیدی شرکت سهامی زراعی خضری است.

او ادامه می‌دهد: شیر پاکتی، دوغ، خامه، کره، ماست چکیده ساده و موسیر در این واحد تولید شده و روانه بازار می‌شود.

با راه اندازی واحد فرآوری شیر تازه فرآوری شده و برای استان ارزش افزوده ایجاد می‌کند.

در این واحد تمام مراحل به صورت مکانیزه و بدون دخالت دست انجام می‌شود.

علاوه بر ایجاد ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی مزیت دیگر این کارخانه ایجاد اشتغال برای جوانان بومی همین منطقه است.

یکی دیگر از افراد مشغول به کار در این کارخانه می‌گوید: محصولات کارخانه به زاهدان، ایرانشهر، سراوان، تربت‌حیدریه و مشهد ارسال می‌شود.

مهندسان و کارگران این کارخانه چشم‌اندازی بهتر از اکنون را برای این مجموعه ترسیم می‌کنند.

قرار است در آینده‌ای نزدیک خط استریل شیر و پنیر یو اف به این مجموعه اضافه شود که با اضافه شدن این خطوط برای ۱۵ نفر دیگر اشتغال ایجاد خواهد شد.

انتهای پیام/ ر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فرآورده های لبنی خام فروشی دامداران فرآورده های لبنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۴۹۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۳۲ واحد راکد ایلام به چرخه تولید بازگشت

به گزارش خبرنگار مهر، حسن بهرام‌نیا استاندار ایلام روز پنجشنبه ۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳، در دیدار با سیدمجید هدایت مشاور و دستیار ویژه وزیر کشور در امور صنعت، گفت: خروجی حضور مشاور و دستیار ویژه وزیر کشور و این هیات از وزارت کشور در استان، منتج به تحولی در راستای جهش تولید با مشارکت مردم در استان خواهد بود.

وی افزود: استان ایلام ظرفیت‌های بسیار خوبی از جمله نفت، گاز، کشاورزی و گردشگری سلامت دارد و با توجه به این‌که نزدیک‌ترین مرز با کشور عراق است باید در این حوزه‌ها کار شود و استان نیز مورد توجه قرار گیرد.

استاندار ایلام بیان داشت: در حوزه بهره‌وری چهار حوزه اصلی گردشگری، آب نفت و گاز مورد توجه بوده است و هیجده کمیته با این چهار بخش اصلی به منظور بهره‌وری و ارتقای تولید و رشد در استان بوده است.

وی خاطرنشان کرد: استان ایلام ظرفیت بسیار خوبی در حوزه نفت و گاز دارد و بخشی از این ظرفیت‌ها بالقوه و بخشی بالفعل است که باید از این ظرفیت‌ها در حوزه‌های پایین دستی و تامین خوراک صنایع پتروشیمی و پالایشگاهی استان استفاده شود.

نماینده عالی دولت در استان ایلام یادآورشد: یکی از ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل استان، پتروشیمی ایلام و شرکت ارغوان گستر است که با حضور تیم وزارت کشور در استان انتظار می‌رود هر چه زودتر این ظرفیت‌ها به نتیجه برسد و شاهد ایجاد اشتغال در استان باشیم.

وی اضافه کرد: در مهار آب‌های سطحی و جاری در سطح استان نیز لازم توجه شود و اقدامات خوبی در دولت سیزدهم انجام شده است و سد میمه از پیشرفت فیزیکی حدود ۷۰ درصدی برخوردار است. در دولت سیزدهم در مهار آب‌های سطحی اقدامات بسیار ارزشمندی شده است و آبی که مهار می‌شود در صنعت، شرب و کشاورزی مورد استفاده قرار می‌گیرد

وی با اشاره به پارک پلی‌پروپیلن، گفت: به زودی تیمی وارد استان می‌شود و واگذاری زمین‌ها در منطقه آزاد در دست اقدام است که فرصت خوبی برای صادرات، اشتغال و توسعه استان است و اشتغال قابل توجهی ایجاد خواهد کرد.

بهرام‌نیا بیان داشت: فاز اول سامانه گرمسیری تکمیل شده و فاز دوم نیز در آینده تکمیل می‌شود. پتروشیمی دره‌شهر در مرحله نهایی برای آغاز کار اجرایی و پتروشیمی هلیلان ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که با افتتاح این طرح‌ها تحولی در حوزه اشتغال، انرژی و تولید در استان ایجاد خواهد شد.

وی تصریح کرد: در دولت سیزدهم ۲۳۲ واحد از تعداد ۴۷۰ واحد نیمه‌تعطیل در استان احیا و فعال شده است. تمام انرژی ما در راستای چرخیدن چرخ کارخانه‌ها و واحدهای نیمه فعال و ایجاد اشتغال در استان است.

بهرام‌نیا خاطرنشان کرد: استان ایلام، استانی غنی است که با این همه ظرفیت و پتانسیلی که در استان وجود دارد در آینده نزدیک از استان‌های برخوردار کشور خواهد بود.

کد خبر 6088575

دیگر خبرها

  • ضرورت قدم‌برداشتن در مسیر تولید برای تحقق شعار سال
  • چاه‌های مسدود شده شهرداری قم فک پلمب شد
  • جهش تولید در بخش کشاورزی با دانش بنیانی محقق می شود
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد استان به چرخه تولید
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد به چرخه تولید
  • چه کسانی باید جراحی برداشتن لوزه را انجام دهند؟
  • ۱۲ زنجیره ارزش در مازندران تعریف شد/ حضور ۲۷ واحد تولید در اکسپو
  • فک پلمب چاه‌های مسدود شده شهرداری قم
  • ۲۳۲ واحد راکد ایلام به چرخه تولید بازگشت
  • نخستین حلقه‌ مستند روایی «معجزه مادری» در بوشهر رونمایی شد